Profile cover photo
Profile photo
Atikah Sismoon
498 followers -
It Is Not About Size
It Is Not About Size

498 followers
About
Atikah Sismoon's posts

Post has attachment

Post has attachment
MISI PENYERAHAN DAN SUMBANGAN KEPADA KELUARGA MUALAF
Assalamualaikum, Alhamdulillah. Program sempena bulan Ramadhan ini. Tercapai juga keinginan aku. Keinginan untuk merasai join program kemasyarakatan. Errr macam tu ke ek orang panggil? Heheheh lantak lah apa pon orang sebut. Tapi macam tu lah maksud aku. Al...

Post has attachment

Post has attachment
BAZAAR RAMADHAN RAYA 2017: KARNIVAL MEGA HARMONI DI BANDAR BUKIT RAJA KLANG
Assalammualaikum semua. Uishh sekejap dah nak masuk bulan Ramadhan kan? Dah bersedia ke u all semua? Nak lalui bulan mulia ini dengan penuh sabar dan ikhlas? Bila sebut je Ramadhan, mesti kita akan familiar dengan "Bazaar Ramadhan" kan? Mata ni dah dapat ba...

Post has attachment

Post has attachment
SAPS IBU BAPA - SISTEM KHAS PEMANTAUAN PELAJARAN ANAK-ANAK BAGI IBU BAPA
Apa itu SAPS Ibu Bapa ? Secara ringkas, sistem ini boleh di gelarkan sebagai online report card pelajaran anak-anak yang memudahkan ibu bapa menyemak keputusan peperiksaan/ujian walaupun mereka berada dirumah, dipejabat atau dimana-mana sahaja. SAPS Ibu Bap...

Post has attachment
MOTHERHOOD.COM.MY
MOTHERHOOD.COM.MY | Assalamualaikum semua. Hari ni disebabkan aku rasa terlalu banyak masa free, so aku nak kongsi sesuatu yang mungkin berguna kepada anda semua. Terutama untuk bakal-bakal ibu, ibu-ibu yang tengah mengandung, dan untuk kawan-kawan aku yang...

Post has attachment

Post has attachment
AURORA ITALIA JEWELLERY
AURORA ITALIA JEWELLERY | Assalamualaikum semua. Tiba-tiba tengah free ni rasa nak godek-godek emas pulak. Jarang aku nak search pasal emas ini. Almaklum lah. Nak beli duit nya pon masih belum cukup-cukup lagi. Tapi kalau orang yang memang 'gila' dengan kol...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded