Profile cover photo
Profile photo
Tshirt.se / Hobby Reklam AB
4 followers -
Screentrycker i Gällstad som startades redan 1961. Vi trycker textiltryck på T-shirts & Hood.
Screentrycker i Gällstad som startades redan 1961. Vi trycker textiltryck på T-shirts & Hood.

4 followers
About
Tshirt.se / Hobby Reklam AB's posts

Post has attachment
Nu finns en ny t-shirt tillgänglig hos oss! Miami Raw-T är anpassad för eget nacktryck och helt omärkt. Finns i 8 melerade färger och är grymt snygg. Perfekt om man vill ha en snyggare t-shirt med detaljer till ett lågt pris. Spana in denna och fler Miami produkter på våran hemsida! 

Post has attachment
Missa inte våran outlet sida. Vi rear ut t-shirts, hoods, zipjackor m.m till både dam & herr. Du kan köpa både med tryck eller utan. Begränsat antal kvar så först till kvarn gäller. Pass på! 

Post has attachment
Kampanjpris på Valueweight-T från Fruit of the Loom! Hela veckan ut har ni chansen att köpa minst 100 t-shirts inklusive 1-färgstryck för halva priset. Pass på! Beställ genom att klicka här: 
www.tshirt.se/priser/kampanj
Photo

Post has attachment
Nu finns vi även på Instagram! Följ oss och ta del av vad vi på ett screentryckeri gör på dagarna. 

Post has attachment
Våran mössa Ralf är en storsäljare nu när det blir kallare ute. Endast 35:- och finns i fyra olika färger. Lägg er beställning via hemsidan eller ring oss på 0321-27920. Vi kan leverera på några dagar!  

Post has attachment
Trött på fakturor? Nu gör vi det ännu lättare att beställa och framförallt betala hos oss. Med hjälp av Swish kan du betala direkt via mobilen och pengarna överförs på några sekunder. Med hjälp av Paypal tar vi också emot kortbetalningar via webben. Tryggt & säkert. Hör av er till oss om ni vill veta mer vilka betallösningar vi erbjuder. 
Photo

Post has attachment
Kampanj på Plain-T Dam! Just nu har vi superbra priser på våran tshirt Plain-T dam. Vad sägs om 100st ink 1-färgstryck och schablon för endast 25:-/st. Pass på! 
Photo

Imorgon är det dags för kristi himmelsfärds dag, vilket innebär att efter kl 16.00 idag så återfinns vi inte på plats förrän på måndag morgon. Under tiden kan ni antingen lägga beställningar via mail eller direkt på våran hemsida. Vi återkommer sedan så fort som möjligt. 

Det är som vanligt mycket att göra under denna perioden så tänk på att lägga era beställningar i god tid för att underlätta. 
Vi önskar er alla en riktigt bra helg!

Vi har just nu problem med våran webbserver vilket medför att våran hemsida går upp och ner. Vi ber om ursäkt för besväret och hoppas att det är löst inom kort. 

Post has attachment
"Kings" en riktigt prisvärd t-shirt som flera av våra kunder uppskattar och väljer när de trycker hos oss. Den finns i nästan alla storlekar, samt i hela 29 olika färger. Som om det inte vore nog så har den en helt egen liten film:
Wait while more posts are being loaded