Profile cover photo
Profile photo
Hani Uzmaa
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment
.Rindu.
.Kerana terlalu lama tidak mencoret di sini. 
.Rindu.
.Rindu.
mycutesecrets.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bukan mudah
dugaan. halangan. kekecewaan. kesabaran. Alhamdulillah.  Allah izinkan jua.  Terima kasih pada kamu dan padamu Allah.
Bukan mudah
Bukan mudah
mycutesecrets.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Perfect Couple
.Cepat-cepat 2016 .Cepat kawen .Cepat dapat anak .Happily ever after  .It'll be worth the wait!!
Add a comment...

Post has attachment
Elak berkias dengan kanak-kanak
Orang melayu, mereka suka menggunakan bahasa kiasan dengan anak-anak. Tak kisahlah ibu ayah, atuk nenek, mahupun pendidik. Bila berhadapan dengan kanak-kanak, banyak perkataan yang mereka sebut secara kiasan. Contohnya bila sebut vagina mereka sebut 'bunga'...
Elak berkias dengan kanak-kanak
Elak berkias dengan kanak-kanak
mycutesecrets.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pesanan kepada ibu bapa selepas menghantar anak ke tadika
Tak lama lagi sesi persekolahan baru akan bermula. Sekarang pun ramai ibu bapa dah mula survey tadika-tadika untuk anak-anak kan?. Jadi di sini saya ada beberapa pesanan atau nasihat kepada ibu bapa yang telah membuat pendaftaran untuk anak-anak mereka. Ent...
Add a comment...

Post has attachment
Kenali instaseller / peniaga online penipu
Siapa suka shopping online? Sila angkat kening. Eh! janganlah angkat betul-betul. Saya memain je. Hehehe... Saja nak release tension. Sebab tengah bengang dengan beberapa penjual di instagram yang menipu. Sebab tu saya pernah nasihat, sesekali kita kena ber...
Add a comment...

Post has attachment
Tips sebelum menghantar anak 4 tahun ke Tadika
Saya ada terbaca beberapa perkongsian tentang apa yang perlu parents tau sebelum menghantar anak berusia 4 tahun ke tadika. Sebenarnya semua ni memang banyak membantu cikgu-cikgu tadika. Cikgu mana tak suka terima pelajar yang bijak-bijak belaka. Ye tak? Ta...
Add a comment...

Post has attachment
Peluk cium mak-abah mertua
Ada orang tak pernah cium dan peluk mak-ayah mertua. Saya masa baru-baru kahwin pun tak pernah peluk cium abah mertua saya. Sebab anak-anak abah sendiri tak amalkan cium pipi abah. Takkan saya nak buat pulak kan? Kalau cium mak tiap kali bersalaman tu meman...
Peluk cium mak-abah mertua
Peluk cium mak-abah mertua
mycutesecrets.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ibu Mertua Sporting
Mak mertua saya kan, best sangat tau. Sporting habis. Saya balik rumah mertua jarang sangat saya yang masak. Sebab mak yang akan masak. Kecuali kalau abah tak ada di rumah. Baru saya masak. Hihi. Pastu, selalunya kalau saya bangun solat subuh, mak dah siapk...
Ibu Mertua Sporting
Ibu Mertua Sporting
mycutesecrets.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Amalkan mencium dan memeluk pasangan sejak awal pernikahan
Baru-baru ni saya saja berbual dengan rakan sekerja yang baru berkahwin. Macam mana kehidupan selepas bergear isteri. Macam mana perasaan pada suami, masih malu-malu atau sudah biasa. Kemudian sahabat yang seorang lagi join bercerita. Katanya malu nak peluk...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded