Profile cover photo
Profile photo
good.bee Credit
9 followers -
We want to support entrepreneurs to carry out and extend their profitable activities, by giving them access to micro-loans
We want to support entrepreneurs to carry out and extend their profitable activities, by giving them access to micro-loans

9 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Evolutia crescatoare din ultima perioada a dobanzii ROBOR, cea care se regaseste in calculul dobanzilor variabile, face mai dificila plata ratelor la creditele contractate de populatie si intreprinzatori. Conform raportului BNR asupra stabilitatii financiare prezentat ieri de catre viceguvernator: "BNR apreciază ca debitorii ar fi mai bine protejati, pe termen mediu, daca ar solicita in mai mare măsura încheierea de contracte de credite cu dobândă fixă."
Chiar daca la prima privire o dobanda variabila poate parea mai atractiva, creditele cu dobanda fixa ofera avantajul predictibilitatii, caracteristica foarte cautata in aceasta perioada ;-)
Pentru mai multe informatii legate de creditele cu dobanda fixa oferite de compania noastra nu ezitati a ne contacta :)
Spor in toate!
Photo

Post has attachment
Pentru ca noi, ca si companie, am fost direct implicati - un material foarte util jucatorilor din domeniu :)

Post has attachment
One of our main motivation :)

Post has attachment
Yeeey, am atins cifra 24 :) Adica, 24 de sucursale good.bee Credit. Sucursala = locul in care te poti intalni cu niste profesionisti ce te pot ajuta sa ai la indemana finantarea de care ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii tale. Asta daca nu cumva poti intalni acesti profesionisti chiar in locul in care iti desfasori activitatea, pentru a scurta timpul pana la obtinerea finantarii ;-)
Noua noastra sucursala s-a deschis de putin timp in localitatea Matca, judetul Galati. Vestita localitate Matca, pentru cunoscatori si iubitorii de legume :D Colegii nostri, Corina si Robert, asteapta cu nerabdare sa ii contactati, gata sa va sprijine in obtinerea creditului de care aveti nevoie! Pentru detaliile de contact nu ezitati a ne vizita website-ul.
Un weekend cat mai placut!
Photo

Post has attachment
9 oct. 2009 - 9 oct. 2017
- 8 ani de munca in sprijinul micilor intreprinzatori;
- aproape 300 milioane lei imprumutati prin intermediul a 8.890 credite;
- la inceput de drum 10 sucursale, astazi sunt 24.
La cat mai multe ne dorim! 🙂
Photo

Post has attachment
Stiti cat de greu este sa gasesti colegi/colege asa cum suntem noi (responsabili, motivati, instruiti si atenti la detalii)? Daca intelegeti la ce ne referim, apelam si la voi sa distribuiti "chemarea la oaste" catre prietenii sau rudele voastre din provincie si Bucuresti care credeti ca s-ar potrivi profilului nostru :) Mai multe detalii in link-ul de mai jos sau pe site-ul nostru la sectiunea Despre noi/Cariere.

Post has attachment
Vesti grozave! Colaborarea noastra cu APIA revine! Sustinem agricultorii cu o finantarea rapida chiar atunci cand au nevoie! Iti oferim pana la 80% din valoarea subventiei pe care urmeaza sa o primesti de la APIA, astfel incat tu sa iti poti desfasura activitatiile linistit, iar rambursarea se face integral la momentul incasarii subventiei de la APIA.
PS: Stiai ca suntem singura Institutie Financiara Nebancara care poate oferi un astfel de produs de creditare?
Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.
PhotoPhotoPhoto
7/21/17
3 Photos - View album

Post has attachment
Ne cautam colegi(e) pentru headoffice si sucursale, departamentul vanzari. Trebuie sa ai simtul umorului si al cifrelor, sa ai background economic si sa nu fii plictisitor :) Daca esti organizat, atent la detalii si esti priceput la operarea pe calculator, poti ajunge pe lista scurta. Da sfoara in tara, daca stii pe cineva interesat, roaga-l sa trimita un CV si scrisoare de intentie in atentia Corinei Stefan la adresa cstefan@goodbeecredit.ro Multumim si ... cine stie, poate devenim colegi! ;-)
http://www.goodbeecredit.ro/despre-noi/cariere
Photo

Post has attachment
Heeei lumeeee! Suntem tare mandri si bucurosi de ultima noastra isprava, realizata in parteneriat cu EFSE (European Fund for Southeast Europe), aceea de productie a unui ghid practic pentru agricultori in ceea ce priveste luarea deciziilor financiare. Conform crezului nostru, finantarea poate fi completata si cu educatia financiara a micilor intreprinzatori din mediul rural. Aceste brosuri vor putea fi gasite la sediile noastre din tara incepand cu luna decembrie. Sa aveti o zi minunata! :)
Photo

Post has attachment
good.bee Credit lanseaza creditul EaSI fara garantii cu sprijinul Uniunii Europene. Te asteptam pe website-ul nostru pentru mai multe detalii!
Wait while more posts are being loaded