Profile cover photo
Profile photo
USR Bihor
2 followers -
Pagina oficială a partidului Uniunea Salvați România Bihor
Pagina oficială a partidului Uniunea Salvați România Bihor

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Azi a început numărătoare. Am ajuns la 4500 în prima zi. Ținta e să ajungem la 1000000. https://farapenaliinfunctiipublice.ro/
Fără Penali în funcții publice
Fără Penali în funcții publice
farapenaliinfunctiipublice.ro
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Siguranța cetățenilor și a turiștilor pusă în pericol? Evident da! Soluțiile simple și eficiente se lasă așteptate...
https://bihor.usr.ro/2018/01/08/siguranta-centru-oradea/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Dezastrul din Parlament continuă! Şedința din plenul Senatului de ieri: modificările dezastruoase la legea privind statutul magistraţilor și la legea Agenției Naționale de Integritate au fost adoptate de către majoritatea PSD/ALDE/UDMR. O nouă zi de doliu pentru justiția și democrația din România.

Iată-i, ei sunt senatorii bihoreni care girează prin votul lor nenorocirea justiției din România:
- Florian-Dorel BODOG, PSD
- CSEKE Attila-Zoltan, UDMR
- DERZSI Ákos, UDMR

Dragi bihoreni, vă simțiți reprezentați de ei? Dacă nu, scrieți-le și spuneți-le ce credeți despre acțiunile lor. Mergeți la ei în audiență. Opriți-i pe stradă și cereți-le socoteală. România nu este țara infractorilor.

------------------------------------

A katasztrófa a Parlamentben folytatódik! Tegnap a szenátusi plenáris ülésen: a PSD / ALDE / RMDSZ többség, elfogadta az igazságszolgáltatás jogállásra és az Országos Integritási Ügynökség jogra vonatkozó katasztrófális változtatásait. Egy új gyásznap ez, a romániai igazságszolgáltatás és demokrácia számára.

Bihar megyében, a következő szenátorok felelősek szavazataikkal, a romániai igazságszolgáltatás megsemmisítéséért:
Florian-Dorel BODOG, PSD- CSEKE Attila-Zoltán, RMDSZ- DERZSI Ákos, RMDSZ.

Kedves Bihar megyei lakos, úgy érzi ők képviselik Önt? Ha nem, írja meg nekik, és mondja el mit gondol a cselekedeteikről. Menjen el hozzájuk fogadóirodáikba, állítsa le őket az utcán,
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NU se vor opri! Ieri am reușit doar să îi amânăm, dar nu să îi oprim să adopte legile care subordonează justiția. Suntem prea puțini deocamdată, dar putem să creștem împreună. Avem nevoie de voi în USR!
Deputații USR care s-au luptat ieri în plenul Camerei Deputaților erau în urmă cu un an de zile în stradă, în rândul protestatarilor care cereau eliminarea corupției din instituțiile statului. Ei au decis să se implice, ca să schimbe modul de a face politică.
Politica altfel înseamnă preluarea mesajelor din stradă și transmiterea lor la tribuna Parlamentului. Cu o portavoce atunci când PSD și ALDE închid microfonul de la tribună. Totul LIVE pe Facebook și necenzurat!
Vrei să te implici? Inscrie-te pe site-ul nostru: https://www.usr.ro/inscriere/
Add a comment...

Post has attachment
Ghici ghicitoare ce-i?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Azi am înaintat, alături de mai multe organizații și activiști civici o scrisoare deschisă către Agenția de Protecția Mediului Bihor
https://goo.gl/PVNAtv
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Deputatul USR Bihor, Silviu Dehelean l-a interpelat pe ministrul Transporturilor în legătură cu situația variantei ocolitoare Săcueni, proiect care este întrerupt din februarie 2015 în urma rezilierii contractului de către CNAIR S.A. În februarie coaliția din fruntea CJ Bihor anunța printr-o postare pe facebook că a reușit să introducă amendamente la legea bugetului de stat și centura Săcueni va beneficia de 4 milioane de lei. Dar...
https://goo.gl/mQ1wjf
Add a comment...

Post has attachment
Viitor de aur țara noastră are.

Mai mult decât ciudat aleasă locația de către liderii PSD pentru a ține ședința CeX: Băile Herculane - stațiunea emblematică pentru felul în care corupția și viteza PSD-iștilor a pârjolit un loc altădată înfloritor.

Stațiunea a fost cumpărată în 2001 de deputatul PSD de la acea vreme Iosif Armaș, un protejat al lui Adrian Năstase, care ajuns proprietar a stațiunii, a ruinat-o din temelii, distrugând-o complet, până la starea deplorabilă în care a ajuns să fie acum. În 2016, a fost arestat pentru devalizarea stațiunii.

Printre dărâmături și clădiri degradate, liderii PSD au decis să se întâlnească în acest week-end pentru a lua lecții de la fața locului privind calea de urmat pentru falimentarea definitivă a României.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded