Profile cover photo
Profile photo
seha fuad
31 followers
31 followers
About
seha's posts

Post has attachment
Pregnancy Update 39w : Seminggu sebelum Bersalin, Induce
Assalammualaikum Salam Jumaat. Kalau ikutkan mata ni dah berat sebenarnya, nak tido aje kalau boleh. Tapi sebelum tido, sebelum mood mengarang ni hilang di bawa angin molek benarlah kite cepat cepat siapkan entry ni.  Hari ni dah masuk 8/4/2016, dan kalau i...

Post has attachment
pregnancy Update 37w4d: Checkup Umra, Broken Heart, Baby Too Small, Baby Lemas
Assalammualaikum Allahuakhbar, Allah Maha Besar, Allah Maha Berkuasa Tak ada perkataan nak describe macam mana perasaan kite masa tu.Hanya Allah yang tahu. Sepatutnya kite ada checkup di Umra pada 23 March 2016 kes katanya anak kite kecil. Berat 2.2kg at 35...

Post has attachment
New Arrival By Velvetseha
Assalammualaikum Pilihan A Pilihan B Agak agak korang antara Pilihan A dan Pilihan B mana satu yang terpikat oleh mata? Tajuk pun Something Beautiful haruslah Pilihan B di pilih. Ada la keserian sedikit di situ dengan diselitkan bunga. Ini kosong aje, tak s...

Post has attachment
Hello March
Assalammualaikum Tiba tiba Hello March,kan? Padahal sebelum ni selumber je post macam macam, baru hari ni nak bagi mukadimah Hello March. Dah tengah bulan dah pun. So, what is the real point, actually? Ha.ha. Takde point besar pun. Cumanya nak kembali aktif...

Post has attachment
Pregnancy Update 36w : HB naik,


Post has attachment
Pregnancy Update 35w3d : Berat baby kecik, Urutan Prenium VCO
Assalammualaikum Wah, dah 35w dah. Lagi berapa hari lagi nak masuk 36w which is 9month of pregnancy and any time boleh deliver. Seronoknya, tak sabar nak jumpa anak. InsyaAllah. moga moga Allah permudahkan dan panjangkan umur untuk lihat anak dan menjaganya...

Post has attachment
Pregnancy Update Week 33 : Low HB
Assalammmualaikum Sekejap je masa berlalu, dah masuk week ke 33. Dulu masa di awal pregnancy, terasa lama sangat dari satu week ke satu week. Week ke 8, week ke 9, week ke 12. Bila nak masuk week ke 30 an ni? Sekarang dah masuk week ke 30 baru terasa nak me...

Post has attachment
Pregnancy Update 31w3d: Keputihan dan Kegatalan Ketika Hamil
Assalammualaikum Selamat berhujung minggu. Hari ni terasa tidak mahu kemana mana. Rancang dengan suami, hari ini kita kena decide cari nama untuk anak sebab kebarangkalian untuk prem deliver is anytime. Kesian kat anak, nanti dah keluar bonda ngan papanda d...

Post has attachment
Pregnancy Update: Keputihan dan Kegatalan ketika hamil


Post has attachment
Pregnancy Update Week 28: Detail Scan Di Umra, Miss Jezzlyn
Assalammualaikum Sebenarnya sudah lama buat research tentang detail scan melalui pembacaan baik dari blogger mahupun dari page kehamilan di Facebook. Detail scan ni sebaik baiknya di lakukan dari week 22 - week 24 dan ada certain klinik yang bermula dari we...
Wait while more posts are being loaded