Profile cover photo
Profile photo
fieza lalaa
14 followers
14 followers
About
fieza's posts

Post has attachment
Percutian ke Pulau Perhentian
                TAdaa... nampak tak pic kat atas tu.. kalau nak tawu itu lah pic dekat pantai long beach pulau perhentian kecil.. Aku baru jer balik dari pulau perhentian kecil bulan lepas... Saja  aku tulis entry ni sebap nak bagi sikit guide untuk siapa2 ...

Post has attachment
Percutian ke Pulau Langkawi
Bulan Madu di Langkawi Hello blog ku yang berhabuk.. hehe.. Okay kali ni saje jer aku nak share tentang bulan madu aku dengan husband last December 15,2015.  Sebenarnya memang aku tak plan langsung nak menjejakkan kaki kat langkawi ni sebap awal2 lagi masa ...

Post has attachment

Post has attachment
JAMU SURUT AYU
jeng.. jeng .. jeng.. hai.. u olss semuanya.. Dah lamanya rasanya tak update blog yg berhabuk ni.. hehe.. Ok now nak cerita lagi pasal JAMU SURUT AYU. cewahh.. hehe.. Alhamdulillah dah dekat nak setahun saya jual jamu surut ayu. dan dah ramai yang berjaya k...

hello..

Post has attachment
hye.. jom singgah tengok baju kurung moden saya yer. 
Wait while more posts are being loaded