Profile cover photo
Profile photo
Dr OLGA LAZIN
386 followers -
Academic Coaching - American History & Language Professor
Academic Coaching - American History & Language Professor

386 followers
About
Posts

Post has attachment
Us with Jim and My PHD Dpploma plus Book
Untitled Album
Untitled Album
share.photomyne.com
Add a comment...

Post has attachment
RECENZIE DE CARTE: Cartea “Angajament civic, Societatea civilă și filantropia in SUA, România și Mexic”

AUTOR: Olga Magdalena Lazin, 760 PAGINI, <a href="https://amzn.to/2OOeQZ5" target="_blank">DESCARCATI AICI: https://amzn.to/2OOeQZ5</a>

Publicat de catre BookVenture, 740 Pagini, 2018
ISBN-13: in format Coperta 978-1-64166-597-1
In KINDLE: 978-63166-601-5
E-PUB: 978-1-64166-601-5
PDF: 978-1-64166-598-8
Pret: $23.50 pe AMAZON.COM, BARNES &amp; NOBLE, BOOK VENTURE, IN PAPERBACK, KINDLE, IPAD, AND IPHONE in toate formatele, citibila pe toate tipurile de Tablete, si mobile IPHONE, Android, si Kindle.
REV.: 05/12/2018

Pe Amazon.com <a href="https://amzn.to/2OOeQZ5" target="_blank">PUTETI DESCARCA AICI:: </a><a href="https://amzn.to/2OOeQZ5%3C/a%3E" target="_blank">Descarcati aici: https://amzn.to/2OOeQZ5</a>


Cartea Dialogul civic, Societatea civilă și filantropia In SUA, România și Mexic, se referă la mișcările anti-globalizare: laturile luminoase și întunecate ale globalizării, interoperabilitatea softului Blockchain și alegerile directe, în Statele Unite ale Americii, România și Mexic.

Descarca aici: <a href="https://amzn.to/2wtNO1M"></a>
Autoarea este nascuta in Satu-Mare, Doctor In Istoria Globalizarii Economice a UCLA, Universitatea Californiana Los Angeles. Pagina de Autor:
<a href="https://www.amazon.com/default/e/B00MDA5BZY/ref=as_li_ss_tl?qid=1532148456&amp;sr=1-2-ent&amp;redirectedFromKindleDbs=true&amp;linkCode=sl2&amp;tag=olga120-20&amp;linkId=f01b73fe13d68bd7a7617fd5047236df" target="_blank">DR OLGA M LAZIN</a>

Prefata acestei cărți este o analiza a atitudinilor civice, si a rolului societății civile din România, și al Statelor Unite, în special în ceea ce privește modul legislativ prin care este posibil ca să fie arestati dictatorii si trasi la raspundere in tribunale internationale, prin intermediul angajamentului civic al actorilor societății civile, numiti și agency în America.

Capitolul I expune cazul României – și cum noua nomenclatură impune modelul naționalist prin opoziția față de atitudinile actorilor civili ori a celor angajați civic în atacul direct al corupților, care eticheteaza actorii civili drept fiind “nepatriotici”, vagabonzi ori teroriști, ori tradatori de țara, cum le convine lor mai bine. Demonstrantii sunt batuti in strada si arestati pentru simplul fapt ca au iesit in strada ca sa isi exprime oprobiul fata de PSD, noul partid popular comunist.
Euro-Parlamentarii ca si de exemplu Avocat Linda Moldovan, nu fac nimic pentru redresarea situatiei, nu ridica un deget impotriva coruptiei si violentei din tara! Sunt platiti de partidul populist PSD ca sa NU FACA NOIMIC.

<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="https://1.bp.blogspot.com/-X4cJEuxzGI0/W4G9uEv1GzI/AAAAAAAEPUI/8nX0OrexOEYL5YgWOxIO-JBC5WYSi-B5ACLcBGAs/s1600/DSC_0570%2B%25281%2529.jpg" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img border="0" data-original-height="1600" data-original-width="1067" height="320" src="https://1.bp.blogspot.com/-X4cJEuxzGI0/W4G9uEv1GzI/AAAAAAAEPUI/8nX0OrexOEYL5YgWOxIO-JBC5WYSi-B5ACLcBGAs/s320/DSC_0570%2B%25281%2529.jpg" width="214" /></a></div>

Autoarea recunoaste aici explicit paradigma Școlii lui Putin de dezinformare. Putin merge chiar mai departe, prin asasinarea dizidentilor politici. Este important acest modus operandi, deoarece inca este practicat si in ziua de astazi, acest stil KGB-ist cu semnatura Ruseasca, in Occident, si in plan domestic.

Romania este unica tara in care coruptia Senatorilor si deputatilor este legalizata; acestia pot lua mita de pina la 47.500$. Coruptia nu doiar ca este legalizata, pentru parlamentari si senatori, dar e o conditie sine qua non&nbsp; aceasta suma este derizorie, si lista impunitatilor continua. Din cauza aceasta iese populatia la manifestatii si demonstratii, iar Vestul ia nota de cum raspunde guvernul actual, dominat de un partid eratic de corupti.
Acesta nu este un dialog civil intre PSD si platitorii de taxe; aceasta este crima impotriva dreptului de a demonstra. ROmania este o dictatura; un partid corupt a distrus visele a 4 generatii de Romani.


Istoria Societatii Civile in ROmania in ordine cronologica si cu actorii care au participat la eliberarea tarii, din diferitele regiuni ala tarii sunt prezentati in acest Capitol, cat si actiunile lor care au dus la revolutia din decembrie 1989.
De ce din interior este imposibil ca disidentii sa schimbe sistemul total degenerat, iar coruptia este legiferata de chiar legislatorii tarii? Securitatea reprimeaza si jandarmii la ordinul lui Dragnea presedintele parlamentului, reprimeaza activistii contra PSD, noul pertid popular, comunist. Acestea sunt intrebarile ridicate de autor; ce fel de stat de drept este acesta?
Diaspora se organizeaza in NGOs si fundatiile din intreaga lume isi arata nemultumirea de evolutia spre o noua dictatura partidala a tarii.

Analiza acestora, a Fundatiilor democratice, si ONG-urilor este adusa la zi, cu date statistice.


Această temă, de investigatie jurnalistica si expunere a abuzurilor dictatorului din Romania, este dezvoltată de autor în Capitolele 2-3 si 4, unde toate laturile societii sunt analizate: sectorul public, sectorul privat, sectorul mix (privat si public), cât și sectorul cel mai important, si anume cel CIVIC, compusa din atitudinea civică a actorilor din societatea civilă, și corolarul acesteia, sectorul filantropic.

Aceste laturi, unghiuri ale societatii sunt ca si muschii inimiii, functioneaza impreuna pentru a asigura un nivel minim de balanta si justitie in societate.

Dupa arestarea dictatorului US Aid si actorii civici au aud numeroase ajutoare in tara, in 1989. Dupa care entuziasmul acestora a “murit” cu incetul.
Legea deductibilitatii din taxe trebuie acum modernizata, adusa la zi; in USA se pot face fiat, dar trebuie reinvestici in obiectivele fundatiilor ori NGOs.

În Capitolul asupra Romaniei (Capitolul 1), anumite date statistice prelevate din 1989, sunt agregate cu date despre atitudinea civică, ori agenția, numită și angajament civic, denotă slaba pregătire a actorilor civici. Si slaba finantare a societatii civile.

Ofiterii din Board-ul Director al Fundatiilor stiu ca, prin noua legislatie a sectorului 4 al societatii, de fapt NGO-urile pot si chiar sunt incurajate ca sa faca bani, prin multiple activitati de fundraising (baluri, auctions etc), iar banii pot astfel fi reinvestiti in rezolvarea obiectivelor organizatiei ori fundatiei respective.
Cu toate acestea, agenții civici și societatea civică sunt interrelaționate, și contracarează în mod eficient naționalismul statist al PSD, un partid popularist socialist care se erijează într-un partid democratic. Fostii agenți de securitate sunt liderii Partidului Social-Democrat, și îsi continuă activitatea nestingheriți; singura opozitie fiind actorii cu atitudine civica care expun coruptia indivizilor. PSD se opun investigației corupților din guvern, și se opun investigatiilor lui Kovesi, fabricand scenarii de terminare a DNA.
Securistii sunt parte din Senat,si Camera deputatilor, si aparatura de Stata, sunt chiar Inspectori Scolari.

Sistemul de taxare a sumelor donate pentru fundatii din Statele Unite ale Americii reprezinta un blueprint pentru a schimba finantarea fundatiilor din Romania si Mexic. Legislatia Americana, TEO, este un model de tranparenta si permite trimiterea de fonduri fundatiilor si organizatiilor Romanesti, care sunt slabite si nu realizeaza ca de fapt, NGO-urile si fundatiilor pot face, legal bani dar cu conditia ca aceste sume obtinute via fundraising ori din USA trebuie reinvestite imediat in platirea celor care aduc la viata proiectele si asigura perpetuarea finantarii obiectivelor acestor organizatii! Acesta este aportul important al autoarei la corolarul fundatiilor si filantropiei Americane, Romanesti si Mexicane. Capitolul trei analizeaza situatia fundatiilor din Mexic

Rămine deci în mâna societatii civile investigarea de către fundațiile non-profit a transgresiunilor PSD, și expunerea acestor securiști, înradacinati în eșaloanele societății românești.


Capitolul 5 trateaza Fundatiile Americane coordinate de catreGeorge Soros, Bill Gates si Ted Turner, care sunt modele de fundatii de sine statatoare, globale si descentralizate total.


Capitolul 6 preia cazul Mexicului, ca și studiu de caz. Nașterea societații civile Mexicane începe din 1985, in urma cutremurului care a distrus multe vieți și în mare parte infrastructura din Mexico City. Așa s-a născut atitudinea civica a milioane de Mexicani, care au pus mână de la mâna și au reconstituit societatea în capitală. Această atitudine s-a răspândit apoi în întraga țară. Dar partidul cu membrii majoritari, PRI, in frunte cu Pena Nieto, președintele mexican în exercițiu în 2018, s-a opus investigațiilor privind corupția guvernului său de către organizații independente non-profit. Claudio X Gonzáles Laporte, un magnat important, a finantat ONG-uri care au atacat acest președinte corupt pentru depotismul și clientelismul de care a dat dovadă deja de 4 ani.

Nevoia de transparență a cheltuielilor este absolut primordială în acest tip de operațiuni de către organizațiile și fundațiile NPPO (Non-For-Privat-Profit). Legislația TEO (tax-exempt-Organizations) este stabilită, iar planul de colaborarea pe acest subiect dintre S.U.A. și Mexic funcționează foarte bine și este explicat în cele 5 capitole pentru a lua exemplu, a se inspira și alte țări. USA are cea mai mare cantitate de bani, care poate fi transmisă, Romaniei cu conditia ca legislatia acesteia, de excludere de taxe dupa donatii, să fie compatibilă cu cea americană.Ministrul român al Finanțelor, în 2015, nu a aprobat acest plan, deoarece este interesat doar de extragerea banilor de la contribuabili și de o slabă societate civică.

Mentalitatea comunistă este încă înrădăcinată în mintea tehnocraților și birocraților; ei nu sunt interesați să promoveze angajamentul civic sau societatea civilă, dimpotrivă, ofițerii Securității conduc în continuare spectacolul împreună cu congresmanul și parlamentarul incompetent și corupt dominat de PSD (un sistem de partid, comuniștii regrupați), Partidul Social Democrat, Securitate (ex-securitate, ofițeri criminali, toți securistii care sunt azi in guvern.)

Mexicul s-a angajat în cele din urmă pe o nouă cale de schimbare, deoarece noul administrator ales elimină angajații corupți, reducând salariile, avantajele și concentrându-se pe eliminarea drogurilor de la putere și a ofiterilor corupti de Politie, care lucreaza impreuna cu drugpins. O nouă speranță pare să apară pentru Mexic prin alegerea recent la putere a unui nou partid, a unei terțe părți numite P.R.D., exlică prescurtarea.

Este vorba despre AMLO,....explica prescurtarea... și noua putere prezidențială, cât și a Congresului. In decembrie noul președinte își va începe activitatea, fiind totalmente împotriva corupției, și care a fost finanțat - cum s-a văzut - de un magnat, pentru a schimba un stat falimentar oricum.

Este vorba despre:

a. eliminarea congresmanilor corupți și curățarea Congresului plus Senatului, condus de faimosul lider al opoziției, Porfirio Munoz Ledo (mâna dreaptă a lui AMLO);

b. Ori va fi doar o resuscitare a vechiului guvern în stil PRI (PSD ul Mexican), care a distrus mult timp țara și a menținut majoritatea mexicanilor în sărăcie? Va câștiga noua administratie lupta împotriva corupției?

Ce se va întâmpla? Va fi înlocuit militarul strâmb și corupt din stradă cu o poliție onestă (pare a fi un oximoron)? Și cum poate poliția să-și rupă obiceiurile vechi înradăcinate in DNA de a lua mita, de secole? Cum pot fi distruse cartelurile de droguri si de securisti? Va dura mult timp în mod cert. Așa cum este în prezent, rolul societății civile este de a elimina atacurile asupra actorilor care iau atitudine civica, mai ales jurnalistii investigatori. Peste 600 de jurnalisti au fost ucisi in anul 2017 in Mexic. Acestia au demascat teribile abuzuri de catre Senatori si Deputati, inclusiv involucrarea politicienilor cu kingpins, ori capuri de trafic de droguri.


Concluzia cartii se concentrează asupra diferitelor niveluri de corupție din toate cele 3 țări și asupra perspectivelor unei politici civice sănătoase, deoarece politica civică se înscrie în noile standarde de transparență, incluziune și echinimitate a spiritului uman.


DR MARIN POPAN
MUZEUL BISTRITA NASAUD si VALERIA BILT, Inspector SCOLAR BAIA MARE

Responsabilizati guvernele! <a href="http://arestati%20dictatorii%20si%20responsabilizati%20guvernele/" target="_blank">http://www.olgalazin.com/books.html</a>

Descarcati aici: Civic Engagement
Civil Society
And Philanthropy in The USA
Romanian &amp; Mexico: <a href="http://www.olgalazin.com/books.html" target="_blank">DESCARCATI CARTEA AICI, fiti siguri ca aveti suficienta hartie, 760 pagini; http://www.olgalazin.com/books.html</a>


[gallery ids="71,70,66,63,62,46" type="rectangular"]
<img alt="marketolga" class="alignnone size-full wp-image-70" height="2048" src="https://dragosvodaobtorg.files.wordpress.com/2018/08/marketolga.jpeg" width="2048" />
Copyrighted, Dr Olga Book Publishing, Los Angeles, 2018


DR MARIN POPAN
MUZEUL BISTRITA NASAUD si VALERIA BILT, Inspector SCOLAR BAIA MARE

Responsabilizati guvernele! <a href="http://arestati%20dictatorii%20si%20responsabilizati%20guvernele/" target="_blank">http://www.olgalazin.com/books.html</a>

CEA MSAI RECENTA CARTE A DR OLga Magdalena Lazin este aici;

Civic Engagement, Civil Polity, An...
By OLGA MAGDALENA LAZIN
Kindle eBook
IN REVIEW
Last modified on August 23, 2018
$26.00 USD
KINDLE EBOOK ACTIONS
Continue setup

...
Paperback
IN REVIEW
Last modified on August 24, 2018
$25.00 USD

MAI MULTE TITLURI DE CARTI:

<header class="nav-opt-sprite nav-locale-us nav-lang-en nav-ssl nav-rec" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;"><div class="nav-sprite-v1 nav-bluebeacon nav-packard-glow" id="navbar" role="navigation" style="background-color: #232f3e; box-sizing: border-box; font-family: arial, sans-serif; font-size: 12px; left: 0px; line-height: 1em; margin: 0px -220px 0px 0px !important; min-width: 1000px; position: relative; top: 0px; z-index: 198; zoom: 1;">
<div class="nav-sprite" id="nav-main" style="background-image: none; background-position: 0px -725px; background-repeat: repeat-x; background-size: 350px; box-sizing: border-box; height: 60px; line-height: normal; padding-top: 5px; position: relative; transform: translate3d(0px, 0px, 0px); width: auto; z-index: 4;">
<div class="nav-fill" style="box-sizing: border-box; height: 55px; line-height: normal; overflow: hidden; white-space: nowrap; width: auto;">
<div class="" id="nav-xshop-container" style="box-sizing: border-box; float: none; line-height: normal; margin: 0px; padding: 2px 0px 0px; position: static; z-index: 20;">
<div id="nav-xshop" style="box-sizing: border-box; height: 37px; line-height: normal; margin: 32px 0px 0px; overflow: hidden;">
<a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/gp/yourstore/card?p=XQWk56omIyoiLv06M1MkwdDLqJ%2BtRox2m0F0tGs9GoItIelMPJ%2BXsA1usn1ccKBaIiBLsi%2FuQaeozjWe4f4k0xoSj6va2wWN&amp;edit=1&amp;ie=UTF8&amp;ref=nav_cs_buy_again" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px 0px 0px; text-decoration-line: none;" tabindex="47">Buy Again</a><a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/pickuplocations?ref=nav_cs_campus_ula" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="48">Your Pickup Location</a><a class="nav-a" data-ux-jq-mouseenter="true" href="https://www.amazon.com/gp/history?ref=nav_timeline_view_history" id="nav-recently-viewed" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; height: 17px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="49">Browsing History<span class="nav-icon nav-arrow" style="background-image: url(&quot;https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/gno/sprites/nav-sprite-global_bluebeacon-V3-1x_optimized._CB474516462_.png&quot;); background-position: 0px 1000px; background-repeat: repeat-x; border-color: rgb(167, 172, 178) transparent transparent; border-style: solid; border-width: 4px 4px 0px; box-sizing: border-box; display: inline-block; font-size: 0px; height: 0px; line-height: 0; margin: 0px 0px 2px 5px; visibility: visible; width: 0px;"></span></a><a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/gp/yourstore/home?ref=nav_cs_ys" id="nav-your-amazon" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="50"><span id="nav-your-amazon-text" style="box-sizing: border-box; display: inline-block; line-height: normal;"><span class="nav-shortened-name" style="box-sizing: border-box; display: inline-block; height: 12.5px; line-height: normal; max-width: 60px; overflow: hidden; text-overflow: ellipsis; vertical-align: top;">OLGA</span>'s Amazon.com</span></a><a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/gp/goldbox?ref=nav_cs_gb" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="51">Today's Deals</a><a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/gp/browse.html?node=2238192011&amp;ref=nav_cs_gift_cards" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="52">Gift Cards</a><a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/gp/browse.html?node=16115931011&amp;ref=nav_cs_registry" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="53">Registry</a><a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/b/?node=12766669011&amp;ld=AZUSSOA-sell&amp;ref=nav_cs_sell" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="54">Sell</a><a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/treasuretruck?ref=nav_cs_treasuretruck" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="55">Treasure Truck</a><a class="nav-a" href="https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=508510&amp;ref=nav_cs_help" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #cccccc; cursor: pointer; float: left; font-size: 13px; line-height: normal; margin: 0px 0px 25px; outline: none; padding: 0px 9px; text-decoration-line: none;" tabindex="56">Help</a><a aria-label="Click to call our Disability Customer Support line, or reach us directly at 1-888-283-1678" class="nav-hidden-aria" href="https://www.amazon.com/gp/help/customer/accessibility" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; height: 1px; left: -10000px; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; overflow: hidden; padding: 0px; position: absolute; text-decoration-line: none; top: auto; width: 1px;" tabindex="57">Disability Customer Support</a></div>
</div>
</div>
</div>
<div id="nav-subnav-toaster" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;">
</div>
<div aria-hidden="true" class="nav-ewcFlyout nav-flyout nav-locked" id="nav-flyout-ewc" style="background: rgb(255, 255, 255); border: 0px; box-shadow: none; box-sizing: border-box; font-size: 13px; height: 824.008px; line-height: 1em; margin: 0px; overflow: visible !important; padding: 0px; position: fixed; right: 0px; top: 96.9922px; transform: translate3d(0px, 0px, 0px); width: 220px; z-index: 4; zoom: 1;" tabindex="-1">
<div class="nav-flyout-head nav-tools nav-sprite" style="background-color: #232f3e; background-image: none; background-position: 0px -725px; background-repeat: repeat-x; background-size: 350px; border-left: 1px solid rgb(35, 47, 62); box-sizing: border-box; height: 99px; line-height: normal; padding-top: 47px; position: relative; top: 0px;">
<a aria-hidden="true" class="nav-a nav-cart nav-a-2" href="https://www.amazon.com/gp/cart/view.html/ref=nav_crt_ewc_hd" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; cursor: pointer; display: inline-block; float: none; height: 44px; line-height: 44px; margin: 5px 1px 0px 64px; outline: none; overflow: hidden; padding: 0px 0px 0px 9px; position: relative; text-decoration-line: none; top: 1px;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="nav-line-1" style="box-sizing: border-box; clear: both; color: white; display: inline-block; float: left; font-size: 12px; height: 14px; line-height: 14px; margin-left: 42px; margin-top: 9px; padding-right: 9px; white-space: nowrap;"></span><span aria-hidden="true" class="nav-line-2" style="box-sizing: border-box; clear: both; color: white; display: inline-block; float: left; font-size: 14px; font-weight: 700; line-height: 15px; margin-left: 42px; padding-bottom: 5px; padding-right: 9px; white-space: nowrap;">Cart</span><span class="nav-cart-icon nav-sprite" style="background-image: url(&quot;https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/gno/sprites/nav-sprite-global_bluebeacon-V3-2x_optimized._CB474516457_.png&quot;); background-position: -10px -340px; background-repeat: repeat-x; background-size: 350px; box-sizing: border-box; display: block; height: 26px; left: 10px; line-height: normal; overflow: hidden; position: absolute; top: 11px; width: 38px;"></span><span aria-hidden="true" class="nav-cart-count nav-cart-1" id="nav-cart-count" style="box-sizing: border-box; color: #f08804; font-size: 16px; font-weight: 700; left: 23px; line-height: 16px; position: absolute; text-align: center; top: 7px; width: 19px;">3</span></a></div>
<div class="nav-flyout-body ewc-beacon" style="border-left: 1px solid rgb(202, 202, 202); box-sizing: border-box; height: 725px; line-height: normal; position: relative; top: 0px;">
<div class="nav-ewc-content" style="background-position: center 100px; box-sizing: border-box; height: 725px; line-height: normal;">
<div aria-hidden="true" id="ewc" style="box-sizing: border-box; height: 725px; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-style" style="box-sizing: border-box; color: #333333; font-family: &quot;Amazon Ember&quot;, Arial, sans-serif; font-size: 12px; height: 725px; line-height: 14px; position: relative; width: 219.004px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-table" id="ewc-content" style="box-sizing: border-box; display: table; height: 725px; line-height: normal; width: 220px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-table-row" style="box-sizing: border-box; display: table-row; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-top ewc-table-cell" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" data-tab-name="general" style="box-sizing: border-box; height: inherit; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-untabbed-checkout" id="ewc-checkout" style="background-color: #232f3e; border-left: 1px solid rgb(57, 68, 82); box-sizing: border-box; color: white; line-height: normal; margin-left: -1px; overflow: auto; padding-top: 10px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-checkout-inner" style="background-color: inherit; border-bottom: 1px solid rgb(207, 207, 207); border-left: 1px solid rgb(57, 68, 82); box-sizing: border-box; height: auto; line-height: normal; margin-left: -1px; position: static; width: 220px; z-index: 99;" tabindex="-1">
<form action="https://www.amazon.com/gp/cart/desktop/go-to-checkout.html/ref=crt_ewc_proceed_to_chk_srh" aria-hidden="true" method="get" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin: 0px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-checkout-subtotal" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-bottom: 10px;" tabindex="-1">
<span aria-hidden="true" class="ewc-subtotal" style="box-sizing: border-box; display: block; line-height: normal; text-align: center;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-subtotal-label" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">Subtotal:&nbsp;</span><span aria-hidden="true" class="ewc-subtotal-price ewc-price ewc-color-price" style="box-sizing: border-box; color: #eb8c11; font-size: 13px; font-weight: 700; line-height: normal; margin-left: 3px;" tabindex="-1">$58.46</span></span></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-padding-left-small ewc-padding-right-small" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; padding-left: 8px; padding-right: 8px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-imb" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-padding-left-small ewc-padding-right-small" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; padding-left: 8px; padding-right: 8px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-checkout-buttons ewc-spacing-small" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-bottom: 10px !important;" tabindex="-1">
<span aria-hidden="true" class="ewc-button ewc-button-primary ewc-button-span12" style="background: none 0px 0px repeat scroll rgb(240, 193, 75); border-color: rgb(168, 135, 52) rgb(156, 126, 49) rgb(132, 106, 41); border-image: initial; border-radius: 3px; border-style: solid; border-width: 1px; box-sizing: border-box; cursor: pointer; display: inline-block; line-height: normal; padding: 0px; vertical-align: middle; width: 203.027px;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-button-inner" style="background: linear-gradient(rgb(247, 223, 165), rgb(240, 193, 75)); border-radius: 3px; box-shadow: rgba(255, 255, 255, 0.4) 0px 1px 0px inset; box-sizing: border-box; display: block; height: 29px; line-height: normal; overflow: hidden; position: relative;" tabindex="-1"><input aria-hidden="true" class="ewc-button-input" name="proceedToCheckout" style="-webkit-appearance: button; background-color: white; color: #333333; cursor: pointer; font-family: inherit; font-size: 13px; height: 28.9844px; left: 0px; line-height: 19px; margin: 0px; opacity: 0.01; outline: none; overflow: visible; padding-bottom: 1px; padding-left: 6px; padding-right: 6px; position: absolute; top: 0px; transition: all 0.1s linear 0s; vertical-align: middle; width: 201.035px; z-index: 20;" tabindex="-1" type="submit" /><span aria-hidden="true" class="ewc-button-text" style="background-color: transparent; border: 0px; box-sizing: border-box; color: #333333; display: block; line-height: 29px; margin: 0px; outline: 0px; padding: 0px 10px 0px 11px; text-align: center; white-space: nowrap;" tabindex="-1">Proceed to checkout</span></span></span></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-checkbox ewc-gift-box ewc-spacing-small" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-bottom: 10px !important;" tabindex="-1">
<label aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; color: #cecfc2; display: block; line-height: 14px; margin-left: 3px; padding-bottom: 0px; padding-left: 15px; position: relative; text-indent: -15px;" tabindex="-1"><input aria-hidden="true" name="isToBeGiftWrapped" style="background-attachment: initial; background-clip: initial; background-image: initial; background-origin: initial; background-position: 0px 0px; background-repeat: initial; background-size: initial; bottom: 0px; color: #333333; font-family: inherit; font-size: 13px; height: 13px; line-height: 19px; margin: 0px; outline: none; padding: 0px; position: relative; transition: all 0.1s linear 0s; vertical-align: middle; width: 13px;" tabindex="-1" type="checkbox" value="1" /><span aria-hidden="true" class="ewc-checkbox-label" style="box-sizing: border-box; display: inline-block; line-height: normal; padding-left: 5px; position: relative; text-indent: 0px;" tabindex="-1">This order contains a gift</span></label></div>
</div>
</form>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-table-row" style="box-sizing: border-box; display: table-row; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-center ewc-table-cell" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; height: 593.75px; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" data-tab-name="general" style="box-sizing: border-box; height: inherit; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" id="ewc-active-cart" style="box-sizing: border-box; height: 593.75px; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-scroll" style="box-sizing: border-box; height: 593.75px; line-height: normal; position: relative;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-scroll-area" style="background-color: #fafafa; box-sizing: border-box; height: 593.75px; line-height: normal; overflow: hidden auto; position: relative;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-scroll-content" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; position: absolute; width: 220px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-top-msg" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-items" style="background-color: white; box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item" data-asin="B00Y2F3PRE" data-ispantry="0" data-itemid="Cdf753d05-ae0f-43a3-9a94-c29870296428" data-price="13.5" data-qty="1" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; min-height: 130px; position: relative;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; position: absolute; top: 0px; width: 220px; z-index: 20;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-back" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; opacity: 1; position: absolute; top: 0px; width: 220px;" tabindex="-1">
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-inner" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; padding: 15px 0px 15px 10px; position: absolute; top: 0px; width: 220px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-left" style="box-sizing: border-box; float: left; line-height: normal; width: 100px;" tabindex="-1">
<img aria-hidden="true" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41jikdOa15L._SS100_.jpg" style="border: 0px; box-sizing: border-box; display: inline-block; image-rendering: -webkit-optimize-contrast; line-height: normal; max-width: 100%; overflow: hidden; vertical-align: top; width: 100px;" tabindex="-1" /></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-right" style="box-sizing: border-box; height: 100px; line-height: normal; margin-left: 110px; opacity: 1;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-middle-align" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; height: inherit; line-height: normal; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<ul aria-hidden="true" class="ewc-nostyle" style="box-sizing: border-box; line-height: 14px; margin: 0px; padding: 0px;" tabindex="-1">
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-item-price ewc-price ewc-color-price" style="box-sizing: border-box; color: #b12704; line-height: normal; vertical-align: middle !important;" tabindex="-1">$13.50</span></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-inner" style="border-bottom: 1px solid rgb(229, 229, 229); box-sizing: border-box; line-height: normal; min-height: inherit; padding: 16px 18px 15px 11px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-content" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info-left" style="box-sizing: border-box; float: left; height: 50px; line-height: normal; width: 50px;" tabindex="-1">
<a aria-hidden="true" href="https://www.amazon.com/gp/product/B00Y2F3PRE/ref=crt_ewc_img_srh_1?ie=UTF8&amp;psc=1&amp;smid=A15Z46QGEED5FC" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px; text-decoration-line: none;" tabindex="-1"><img aria-hidden="true" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41jikdOa15L._SS100_.jpg" style="border: none; box-sizing: border-box; image-rendering: -webkit-optimize-contrast; line-height: normal; max-width: 100%; vertical-align: top; width: 50px;" tabindex="-1" /></a></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info-right" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-left: 60px;" tabindex="-1">
<ul aria-hidden="true" class="ewc-nostyle" style="box-sizing: border-box; line-height: 14px; margin: 0px; padding: 0px;" tabindex="-1">
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-title-row" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; max-height: 28px; overflow: hidden; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" data-elw="11" href="https://www.amazon.com/gp/product/B00Y2F3PRE/ref=crt_ewc_title_srh_1?ie=UTF8&amp;psc=1&amp;smid=A15Z46QGEED5FC" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #333333; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px; text-decoration-line: none;" tabindex="-1" title="Alfa One Rice Bran Oil (500ml) - Pack of 2">…</a></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-item-price ewc-price ewc-color-price" style="box-sizing: border-box; color: #b12704; line-height: normal; vertical-align: middle !important;" tabindex="-1">$13.50</span></li>
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-bundle-info-row" style="box-sizing: border-box; color: grey; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-prime-exclusive-row" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; white-space: nowrap; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
</ul>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-actions ewc-spacing-top-medium" style="box-sizing: border-box; display: table; line-height: normal; margin-top: 18px !important; white-space: nowrap;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-action-col ewc-item-quantity-col" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; line-height: normal; padding-right: 8px; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<span aria-hidden="true" class="ewc-quantity-editor" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-quantity-update" data-asin="B00Y2F3PRE" data-itemid="Cdf753d05-ae0f-43a3-9a94-c29870296428" data-reftag="crt_ewc_qty_srh_1" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-container" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-button ewc-button-small ewc-button-dropdown ewc-button-icon ewc-quantity-dropdown" style="border-color: rgb(188, 193, 200) rgb(186, 186, 186) rgb(173, 178, 187); border-image: initial; border-radius: 3px; border-style: solid; border-width: 1px; box-sizing: border-box; cursor: pointer; display: inline-block; height: 22px; line-height: normal; padding: 0px; vertical-align: middle;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-button-inner" style="background: linear-gradient(rgb(247, 248, 250), rgb(231, 233, 236)); border-radius: 3px; box-shadow: rgba(255, 255, 255, 0.4) 0px 1px 0px inset; box-sizing: border-box; display: block; height: 20px; line-height: normal; overflow: hidden; position: relative;" tabindex="-1"><i aria-hidden="true" class="ewc-icon ewc-icon-dropdown" style="background-image: url(&quot;https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/navcart/ewcui_sprite_v1._V308765808_.png&quot;); background-position: -65px -5px; background-repeat: no-repeat; background-size: 400px 600px; box-sizing: border-box; display: inline-block; height: 8px; line-height: normal; position: absolute; right: 6px; top: 6px; vertical-align: top; width: 5px;" tabindex="-1"></i><span aria-hidden="true" class="ewc-button-text" style="background-color: transparent; border: 0px; box-sizing: border-box; display: block; font-size: 11px; height: 20px; line-height: 20px; margin: 0px; outline: 0px; overflow: hidden; padding: 0px 17px 0px 7px; position: relative; text-overflow: ellipsis; z-index: 10;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-label" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-right: 6px;" tabindex="-1">Qty:</span><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-prompt" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">1</span></span></span></span><select aria-hidden="true" autocomplete="off" class="ewc-native-dropdown" name="quantity" style="color: #111111; display: none; font-family: inherit; font-size: 12px; line-height: 19px; margin: 0px; max-width: 100%; outline: none; padding: 0px; transition: all 0.1s linear 0s; vertical-align: middle;" tabindex="-1">&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" selected="selected" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="1">1</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="2">2</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="3">3</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="4">4</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="5">5</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="6">6</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="7">7</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="8">8</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="9">9</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option-last" style="border-top: 1px solid rgb(231, 231, 231); box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="10+">10+</option>&nbsp; &nbsp;</select></span></span><span aria-hidden="true" class="ewc-quantity-text-field" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-quantity-update" data-asin="B00Y2F3PRE" data-itemid="Cdf753d05-ae0f-43a3-9a94-c29870296428" data-reftag="crt_ewc_qty_srh_1" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"></span></span></span></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-action-col ewc-item-button-col" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; line-height: normal; padding-right: 0px; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-delete" data-asin="B00Y2F3PRE" data-itemid="Cdf753d05-ae0f-43a3-9a94-c29870296428" data-reftag="crt_ewc_delete_srh_1" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" href="https://draft.blogger.com/null" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;" tabindex="-1">Delete</a>&nbsp;</span><span aria-hidden="true" class="ewc-item-action-spliter" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; padding: 0px 2px;" tabindex="-1">|</span>&nbsp;<span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-save-for-later" data-asin="B00Y2F3PRE" data-itemid="Cdf753d05-ae0f-43a3-9a94-c29870296428" data-reftag="crt_ewc_sfl_srh_1" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" href="https://draft.blogger.com/null" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;" tabindex="-1">Save for later</a></span></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item" data-asin="B01N1ZJ8MS" data-ispantry="0" data-itemid="C62a6798c-88e3-46a0-a2e7-62b3dba475a7" data-price="36.3" data-qty="1" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; min-height: 130px; position: relative;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; position: absolute; top: 0px; width: 220px; z-index: 20;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-back" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; position: absolute; top: 0px; width: 220px;" tabindex="-1">
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-inner" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; padding: 15px 0px 15px 10px; position: absolute; top: 0px; width: 220px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-left" style="box-sizing: border-box; float: left; line-height: normal; width: 100px;" tabindex="-1">
<img aria-hidden="true" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41Zyh4rofyL._SS100_.jpg" style="border: 0px; box-sizing: border-box; image-rendering: -webkit-optimize-contrast; line-height: normal; max-width: 100%; vertical-align: top;" tabindex="-1" /></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-right" style="box-sizing: border-box; height: 100px; line-height: normal; margin-left: 110px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-middle-align" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; height: inherit; line-height: normal; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<ul aria-hidden="true" class="ewc-nostyle" style="box-sizing: border-box; line-height: 14px; margin: 0px; padding: 0px;" tabindex="-1">
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-item-price ewc-price ewc-color-price" style="box-sizing: border-box; color: #b12704; line-height: normal; vertical-align: middle !important;" tabindex="-1">$36.30</span></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><img alt="Prime" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/x-locale/shopping-cart/cart-sprite/sprite-Prime-200._CB476520232_.png" style="border: 0px; box-sizing: border-box; height: 13px; image-rendering: -webkit-optimize-contrast; line-height: normal; max-width: 100%; vertical-align: middle;" /></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-inner" style="border-bottom: 1px solid rgb(229, 229, 229); box-sizing: border-box; line-height: normal; min-height: inherit; padding: 16px 18px 15px 11px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-content" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info-left" style="box-sizing: border-box; float: left; height: 50px; line-height: normal; width: 50px;" tabindex="-1">
<a aria-hidden="true" href="https://www.amazon.com/gp/product/B01N1ZJ8MS/ref=crt_ewc_img_srh_2?ie=UTF8&amp;psc=1&amp;smid=A2EJCTH67GJMT3" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px; text-decoration-line: none;" tabindex="-1"><img aria-hidden="true" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41Zyh4rofyL._SS100_.jpg" style="border: none; box-sizing: border-box; image-rendering: -webkit-optimize-contrast; line-height: normal; max-width: 100%; vertical-align: top; width: 50px;" tabindex="-1" /></a></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info-right" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-left: 60px;" tabindex="-1">
<ul aria-hidden="true" class="ewc-nostyle" style="box-sizing: border-box; line-height: 14px; margin: 0px; padding: 0px;" tabindex="-1">
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-title-row" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; max-height: 28px; overflow: hidden; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" data-elw="11" href="https://www.amazon.com/gp/product/B01N1ZJ8MS/ref=crt_ewc_title_srh_2?ie=UTF8&amp;psc=1&amp;smid=A2EJCTH67GJMT3" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #333333; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px; text-decoration-line: none;" tabindex="-1" title="UNDA Gemmo Therapy - Pinus Montana - Mugo Pine Bud Extract - 4.2 fl oz (125 ml)">…</a></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-item-price ewc-price ewc-color-price" style="box-sizing: border-box; color: #b12704; line-height: normal; vertical-align: middle !important;" tabindex="-1">$36.30&nbsp;</span><img alt="Prime" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/x-locale/shopping-cart/cart-sprite/sprite-Prime-200._CB476520232_.png" style="border: 0px; box-sizing: border-box; height: 13px; image-rendering: -webkit-optimize-contrast; line-height: normal; max-width: 100%; vertical-align: middle;" /></li>
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-bundle-info-row" style="box-sizing: border-box; color: grey; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-prime-exclusive-row" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; white-space: nowrap; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
</ul>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-actions ewc-spacing-top-medium" style="box-sizing: border-box; display: table; line-height: normal; margin-top: 18px !important; white-space: nowrap;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-action-col ewc-item-quantity-col" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; line-height: normal; padding-right: 8px; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<span aria-hidden="true" class="ewc-quantity-editor" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-quantity-update" data-asin="B01N1ZJ8MS" data-itemid="C62a6798c-88e3-46a0-a2e7-62b3dba475a7" data-reftag="crt_ewc_qty_srh_2" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-container" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-button ewc-button-small ewc-button-dropdown ewc-button-icon ewc-quantity-dropdown" style="border-color: rgb(188, 193, 200) rgb(186, 186, 186) rgb(173, 178, 187); border-image: initial; border-radius: 3px; border-style: solid; border-width: 1px; box-sizing: border-box; cursor: pointer; display: inline-block; height: 22px; line-height: normal; padding: 0px; vertical-align: middle;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-button-inner" style="background: linear-gradient(rgb(247, 248, 250), rgb(231, 233, 236)); border-radius: 3px; box-shadow: rgba(255, 255, 255, 0.4) 0px 1px 0px inset; box-sizing: border-box; display: block; height: 20px; line-height: normal; overflow: hidden; position: relative;" tabindex="-1"><i aria-hidden="true" class="ewc-icon ewc-icon-dropdown" style="background-image: url(&quot;https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/navcart/ewcui_sprite_v1._V308765808_.png&quot;); background-position: -65px -5px; background-repeat: no-repeat; background-size: 400px 600px; box-sizing: border-box; display: inline-block; height: 8px; line-height: normal; position: absolute; right: 6px; top: 6px; vertical-align: top; width: 5px;" tabindex="-1"></i><span aria-hidden="true" class="ewc-button-text" style="background-color: transparent; border: 0px; box-sizing: border-box; display: block; font-size: 11px; height: 20px; line-height: 20px; margin: 0px; outline: 0px; overflow: hidden; padding: 0px 17px 0px 7px; position: relative; text-overflow: ellipsis; z-index: 10;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-label" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-right: 6px;" tabindex="-1">Qty:</span><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-prompt" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">1</span></span></span></span><select aria-hidden="true" autocomplete="off" class="ewc-native-dropdown" name="quantity" style="color: #111111; display: none; font-family: inherit; font-size: 12px; line-height: 19px; margin: 0px; max-width: 100%; outline: none; padding: 0px; transition: all 0.1s linear 0s; vertical-align: middle;" tabindex="-1">&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" selected="selected" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="1">1</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="2">2</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="3">3</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="4">4</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="5">5</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="6">6</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="7">7</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="8">8</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="9">9</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option-last" style="border-top: 1px solid rgb(231, 231, 231); box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="10+">10+</option>&nbsp; &nbsp;</select></span></span><span aria-hidden="true" class="ewc-quantity-text-field" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-quantity-update" data-asin="B01N1ZJ8MS" data-itemid="C62a6798c-88e3-46a0-a2e7-62b3dba475a7" data-reftag="crt_ewc_qty_srh_2" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"></span></span></span></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-action-col ewc-item-button-col" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; line-height: normal; padding-right: 0px; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-delete" data-asin="B01N1ZJ8MS" data-itemid="C62a6798c-88e3-46a0-a2e7-62b3dba475a7" data-reftag="crt_ewc_delete_srh_2" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" href="https://draft.blogger.com/null" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;" tabindex="-1">Delete</a>&nbsp;</span><span aria-hidden="true" class="ewc-item-action-spliter" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; padding: 0px 2px;" tabindex="-1">|</span>&nbsp;<span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-save-for-later" data-asin="B01N1ZJ8MS" data-itemid="C62a6798c-88e3-46a0-a2e7-62b3dba475a7" data-reftag="crt_ewc_sfl_srh_2" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" href="https://draft.blogger.com/null" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;" tabindex="-1">Save for later</a></span></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item" data-asin="B01N022GIJ" data-ispantry="0" data-itemid="C9ae1cd3d-02ef-41a0-8f60-9061ab101658" data-price="8.66" data-qty="1" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; min-height: 130px; position: relative;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; position: absolute; top: 0px; width: 220px; z-index: 20;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-back" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; position: absolute; top: 0px; width: 220px;" tabindex="-1">
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-inner" style="box-sizing: border-box; height: 130px; left: 0px; line-height: normal; padding: 15px 0px 15px 10px; position: absolute; top: 0px; width: 220px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-left" style="box-sizing: border-box; float: left; line-height: normal; width: 100px;" tabindex="-1">
<img aria-hidden="true" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61D9-ZLqmKL._SS100_.jpg" style="border: 0px; box-sizing: border-box; image-rendering: -webkit-optimize-contrast; line-height: normal; max-width: 100%; vertical-align: top;" tabindex="-1" /></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-cover-right" style="box-sizing: border-box; height: 100px; line-height: normal; margin-left: 110px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-middle-align" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; height: inherit; line-height: normal; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<ul aria-hidden="true" class="ewc-nostyle" style="box-sizing: border-box; line-height: 14px; margin: 0px; padding: 0px;" tabindex="-1">
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-item-price ewc-price ewc-color-price" style="box-sizing: border-box; color: #b12704; line-height: normal; vertical-align: middle !important;" tabindex="-1">$8.66</span></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-inner" style="border-bottom: 0px solid rgb(229, 229, 229); box-sizing: border-box; line-height: normal; min-height: inherit; padding: 16px 18px 15px 11px;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-content" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info-left" style="box-sizing: border-box; float: left; height: 50px; line-height: normal; width: 50px;" tabindex="-1">
<a aria-hidden="true" href="https://www.amazon.com/gp/product/B01N022GIJ/ref=crt_ewc_img_srh_3?ie=UTF8&amp;psc=1&amp;smid=AI4SKKZCHNULN" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px; text-decoration-line: none;" tabindex="-1"><img aria-hidden="true" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61D9-ZLqmKL._SS100_.jpg" style="border: none; box-sizing: border-box; image-rendering: -webkit-optimize-contrast; line-height: normal; max-width: 100%; vertical-align: top; width: 50px;" tabindex="-1" /></a></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-info-right" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-left: 60px;" tabindex="-1">
<ul aria-hidden="true" class="ewc-nostyle" style="box-sizing: border-box; line-height: 14px; margin: 0px; padding: 0px;" tabindex="-1">
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-title-row" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; max-height: 28px; overflow: hidden; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" data-elw="11" href="https://www.amazon.com/gp/product/B01N022GIJ/ref=crt_ewc_title_srh_3?ie=UTF8&amp;psc=1&amp;smid=AI4SKKZCHNULN" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #333333; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px; text-decoration-line: none;" tabindex="-1" title="HCX Fengqing Yunnan black tea classic 58 raw pine needles two leaves and a bud straight Black Tea Daniel 100g">…</a></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-item-price ewc-price ewc-color-price" style="box-sizing: border-box; color: #b12704; line-height: normal; vertical-align: middle !important;" tabindex="-1">$8.66</span></li>
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-bundle-info-row" style="box-sizing: border-box; color: grey; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" class="ewc-item-prime-exclusive-row" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; white-space: nowrap; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
<li aria-hidden="true" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; list-style: none outside none; margin: 0px; word-wrap: break-word;" tabindex="-1"></li>
</ul>
</div>
</div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-actions ewc-spacing-top-medium" style="box-sizing: border-box; display: table; line-height: normal; margin-top: 18px !important; white-space: nowrap;" tabindex="-1">
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-action-col ewc-item-quantity-col" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; line-height: normal; padding-right: 8px; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<span aria-hidden="true" class="ewc-quantity-editor" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-quantity-update" data-asin="B01N022GIJ" data-itemid="C9ae1cd3d-02ef-41a0-8f60-9061ab101658" data-reftag="crt_ewc_qty_srh_3" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-container" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-button ewc-button-small ewc-button-dropdown ewc-button-icon ewc-quantity-dropdown" style="border-color: rgb(188, 193, 200) rgb(186, 186, 186) rgb(173, 178, 187); border-image: initial; border-radius: 3px; border-style: solid; border-width: 1px; box-sizing: border-box; cursor: pointer; display: inline-block; height: 22px; line-height: normal; padding: 0px; vertical-align: middle;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-button-inner" style="background: linear-gradient(rgb(247, 248, 250), rgb(231, 233, 236)); border-radius: 3px; box-shadow: rgba(255, 255, 255, 0.4) 0px 1px 0px inset; box-sizing: border-box; display: block; height: 20px; line-height: normal; overflow: hidden; position: relative;" tabindex="-1"><i aria-hidden="true" class="ewc-icon ewc-icon-dropdown" style="background-image: url(&quot;https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/navcart/ewcui_sprite_v1._V308765808_.png&quot;); background-position: -65px -5px; background-repeat: no-repeat; background-size: 400px 600px; box-sizing: border-box; display: inline-block; height: 8px; line-height: normal; position: absolute; right: 6px; top: 6px; vertical-align: top; width: 5px;" tabindex="-1"></i><span aria-hidden="true" class="ewc-button-text" style="background-color: transparent; border: 0px; box-sizing: border-box; display: block; font-size: 11px; height: 20px; line-height: 20px; margin: 0px; outline: 0px; overflow: hidden; padding: 0px 17px 0px 7px; position: relative; text-overflow: ellipsis; z-index: 10;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-label" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; margin-right: 6px;" tabindex="-1">Qty:</span><span aria-hidden="true" class="ewc-dropdown-prompt" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1">1</span></span></span></span><select aria-hidden="true" autocomplete="off" class="ewc-native-dropdown" name="quantity" style="color: #111111; display: none; font-family: inherit; font-size: 12px; line-height: 19px; margin: 0px; max-width: 100%; outline: none; padding: 0px; transition: all 0.1s linear 0s; vertical-align: middle;" tabindex="-1">&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" selected="selected" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="1">1</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="2">2</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="3">3</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="4">4</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="5">5</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="6">6</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="7">7</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="8">8</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="9">9</option>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<option aria-hidden="true" class="ewc-quantity-option-last" style="border-top: 1px solid rgb(231, 231, 231); box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1" value="10+">10+</option>&nbsp; &nbsp;</select></span></span><span aria-hidden="true" class="ewc-quantity-text-field" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-quantity-update" data-asin="B01N022GIJ" data-itemid="C9ae1cd3d-02ef-41a0-8f60-9061ab101658" data-reftag="crt_ewc_qty_srh_3" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"></span></span></span></div>
<div aria-hidden="true" class="ewc-item-action-col ewc-item-button-col" style="box-sizing: border-box; display: table-cell; line-height: normal; padding-right: 0px; vertical-align: middle;" tabindex="-1">
<span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-delete" data-asin="B01N022GIJ" data-itemid="C9ae1cd3d-02ef-41a0-8f60-9061ab101658" data-reftag="crt_ewc_delete_srh_3" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" href="https://draft.blogger.com/null" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;" tabindex="-1">Delete</a>&nbsp;</span><span aria-hidden="true" class="ewc-item-action-spliter" style="box-sizing: border-box; line-height: normal; padding: 0px 2px;" tabindex="-1">|</span>&nbsp;<span aria-hidden="true" class="ewc-cart-update" data-action="item-save-for-later" data-asin="B01N022GIJ" data-itemid="C9ae1cd3d-02ef-41a0-8f60-9061ab101658" data-reftag="crt_ewc_sfl_srh_3" style="box-sizing: border-box; line-height: normal;" tabindex="-1"><a aria-hidden="true" href="https://draft.blogger.com/null" style="background: transparent; box-sizing: border-box; color: #0066c0; line-height: normal; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;" tabindex="-1">Save for later</a></span></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="resize-sensor" style="bottom: 0px; box-sizing: border-box; left: 0px; line-height: normal; overflow: hidden; position: absolute; right: 0px; top: 0px; visibility: hidden; z-index: -1;">
<div class="resize-sensor-expand" style="bottom: 0px; box-sizing: border-box; left: 0px; line-height: normal; overflow: hidden; position: absolute; right: 0px; top: 0px; visibility: hidden; z-index: -1;">
<div style="box-sizing: border-box; height: 100000px; left: 0px; line-height: normal; position: absolute; top: 0px; transition: all 0s ease 0s; width: 100000px;">
</div>
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Because if you actually read some of the books listed below…

They will change your life.

They will change how you view the world.

They will give you time-tested lessons to help build health, wealth, and wisdom. Those changes (if continued) will compound, and the human mind struggles to understand compounding…

So it will appear like magic.

Did you know that one of the most well-respected scholars in the world believed that reading Shakespeare caused the reader’s consciousness to expand? This is the reason why the writers of Westworld use Shakespeare’s phrase to wake up the budding consciousness of the androids inside the park,

“These violent delights have violent ends”
So beware… these books have lines in them that might do the same for you…

I know they did for me.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded