Profile cover photo
Profile photo
Yan Mie
13,996 followers -
SuperIsteri kepada SuperSuami tercinta, dan SuperMak kepada 3 orang SuperHero ^_^
SuperIsteri kepada SuperSuami tercinta, dan SuperMak kepada 3 orang SuperHero ^_^

13,996 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
Tengok pun dah tau sedap ni. Tq share resepi, mudah dan simple, boleh try nanti :)
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
Woww macam best!!!, boleh bawa anak2 pegi nanti. Tq share psl ni.

Yang jambatan macam bergerak tu i pernah naik seakan macam tu kat ripley's belive it or not genting hahahhaa. I serik xmau naik hahahaha

www.yanmieonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
oh warna lip tint tu camtiklah, kena grab satu ni hihihi, i memang suka warna terang macam ni walaupun kulit taklah putih hahha

yanmienline.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
Sebut betul2...maiiipooo (MyIPO), baguslah macam ni jadi sesapa ada produk tu boleh lah patentkan untuk menjaga hak harta intelek dari di ciplak.

yanmieonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
Memang best produk gintel ni, tapi harga pun boleh tahan juga :)

yanmieonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
Gambar pun cun2 boleh jadi terliur, tapi singapore jauh lah pula 😂

yanmieonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
Ohhhh boleh try ni, parfum pun dh hujung botol hihih

yanmieonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
brand antabax ni memang ok, i memang beli brand antabax ni. bukan budak je boleh pakai, semua peringkat umur sesuai pakai :)

yanmieonline.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
cuti sekolah gi sini jelah :) #cameronhighland 3bigstrawberry #cuticuti #travel
Add a comment...

Post has attachment
Public
Yan Mie commented on a post on Blogger.
Oh 1st time hear about the hotel journey, looks simple and exclusive. Nice decoration also :)

yanmieonline.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded