Profile cover photo
Profile photo
mairah mairah
121 followers -
petitewithabigheartbiglaugh&bigteeth!
petitewithabigheartbiglaugh&bigteeth!

121 followers
About
mairah's posts

Post has attachment
Datuk Patinggi Tan Sri Datuk Amar Haji Adenan bin Satem
Assalamualaikum.. Innalillahiwainnailaihirojiun ‎إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون "Allahummaghfirlaha warhamha wa 'afihi wa'fuanha". Moga Allah ampuni dia, rahmati dia, maafkan dia, muliakan kematian dia, lapangkan kubur dia, jadikanlah syurga seba...

Post has attachment
HUSNA TURN 2 SOON!
Assalamualaikum. Husna dah 21 months old. 3 bulan je lagi masuk 2 years. Sindrom mak2 macam ni la. Lagi 3 bulan rasa macam wau x lama lagi. So kena prepare for hext birthday celebration. Macam la nak buat kenduri kahwin kan. Alhamdulillah sepanjang 21 bulan...

Post has attachment
ORKED EDITION MODERN KURUNG
Assalamualaikum Just nak post pendek je :) He. Sangat la busy sekarang. Baju ni beli online include pos RM174.00. Nak jual balik RM 150.00 sahaja termasuk pos. Pakai masa cuba sahaja. Belum pernah pakai g mana-mana. Nak jual sebab macam da tak muat pakai XS...

Post has attachment
MINAZ BOUTIQUE. BADDDD REVIEW
Assalamualaikum.. Bersawang dah blog. Terpanggil nak share review. Sebelum ni pun pernah buat review tentang minaz. Thumbs up for them back then. This year on May tertarik tengok MinazEid2016 punya collection. Semua cantik. Pre Order open pertengahan May & ...

Post has attachment
HUSNA ADMIT (INTUSSUSCEPTION) -VERY LONG ENTRY
ASSALAMUALAIKUM.. 13 JANUARI 2016 RABU Husna genap 10 bulan. Ibu cuti sebab sejak semalam Husna panas badan tapi tak panas sangat. Untuk pantau sendiri ibu ambik cuti. Risau hantar anak kat babysitter bila macam kurang sihat. Hari ni Husna masih aktif berma...

Post has attachment
POSLAJU YANG MAKIN LAMBAT!
SERVICE POSLAJU MAKIN TERUK.WORST! Tahu kan saya memang suka shopping online. Tapi yang buatkan jadi terbantut nak beli online bukan sebab seller tak dipercayai. Tapi sebab POS YANG NAMA NYA LAJU TAPI SERVIS TAK MELAMBANGKAN NAMA DIORANG. Sekarang saya teng...

Post has attachment
9 MONTHS OLD
Assalamualaikum. Dah lambat sangat da ni. Husna genap 9 bulan 13/12 hari tu. Tapi busy sangat tak dapat nak update. In 2 weeks nak masuk 10 bulan pun.hehe. So far Alhamdulillah macam baby lain jugak kot perkembangan dia. Cuma badan je macam lambat dah berke...

Post has attachment
ITS OK TO FEEL SAD SOMETIMES
PERNAH RASA SEDIH TAPI TAK PASTI SEBAB APA? . . . . . . . . EVERYTHING IS GONNA BE ALRIGHT.

Post has attachment
BABY TAKUT ORANG
Assalamualaikum.. Husna sekarang dah 7 bulan 2 minggu. Next two weeks genap 8 bulan la. Sepanjang umur dia ni, pernah sekali la bawak dia balik kampung abahnya. Rumah atok & nekwan. Masa raya hari tu. Masa tu umur dia 4 bulan ++ la. Jarang balik sebab kampu...

Post has attachment
7 MONTHS OLD!
Assalamualaikum. Alhamdulillah.. Husna dah 7 bulan!Yea. Singkat je masa eh dah 7 bulan.  Kalau dulu tak rehat sebab husna jenis mudah nangis. Moody. Sekarang tak rehat sebab budak ni dah makin laju. Jangan harap nak tinggalkan dia kat lantai tanpa pengawasa...
Wait while more posts are being loaded