Profile cover photo
Profile photo
Adiba Hafiz
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Pelajaran Keibubapaan! ;)
Assalamualaikum..wbt Hye uollz ;) alololo....omeyy omeyy nyee adik ni! ha... ce tgk title tuh..cam bagus jek ekk..;P kehkehkeh...cam la org yg menaip neh da penah beranak and experience dlm mengendalikan kanak2.. *Wink....(eh hello...iollz voleyy ok mengend...
Pelajaran Keibubapaan! ;)
Pelajaran Keibubapaan! ;)
princesspinkpurplelover.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review : Bunga Telur yg Super Duper Kiut bagai nk pengsan!! ;)
Assalamualaikum wbt..... Hye akk-akk, mokcik-mokcik, adik-adik sekelian Membace title pon dah tau keterujaan iollz nk berkongsi sesuatu! ngee... iollz ade jumpe satu belog yg sgt vogue de vas..trus terpana melihat gaya & keunggulan kreativiti si pemilik..la...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum ^.^ Hye uOllz... Dek kerana xtau cane cara nak berblog bagai ni (dah katenye mmg 'lem' sikit bab berblog nii..) so iollz pon decide la utk join segmen yg dianjurkan oleh Cik Farida di blog nye ;) Macih Cik Farida sbb bg peluang pd kami yg ne...
Add a comment...

Post has attachment
My First Felt Hand Bouquet Kiut Miut buatan tanganku!..
Assalamualaikum u'ollz ^.^ .. Excitednye nk buat tutorial..huhu.(see the title dah tau dier punye excited tuh!) dek kerana dah berbulan kawin, so tutorial jadik pekasam. actually HB felt ni iollz berguru di blog Cik intan yg mane iollz teramat tersangat dan...
Add a comment...

Post has attachment
Tutorial Daftar Blog Pada Enjin Carian (Ping Blog Di Google, Yahoo dan Bing)
Assalamualaikum wbt hai korang ^.^.. Harini iollz nak bg satu pelajaran (sila dgr dan patuh! ;p) Apa Itu Enjin Carian? tau?sape xtau ley search sendiri..huhu..kejam. ioll pon xpandai sgt,buat tuto ni sekadar untuk simpanan hari tua (haha..senget!) Bagaimana...
Add a comment...

Post has attachment
Tutorial 1 : Cara Mudah Center kan Header / Banner Blog
As Salam & Selamat Sejahtera (^_^) this is my 1st tutorial untuk uols. Tujuan buat tutorial ni untuk simpanan sendiri jugak, senang nak rujuk kemudian hari. Tutorial pertama ni sy nak tunjuk cara nak center kan header / banner untuk blog.  (mementang amek m...
Add a comment...

Post has attachment
My 1st, Long Lasting & Always Forever
Assalamualaikum wbt Wajib islam rukun lima Mengucap shahadah awal pertama Berdiri sembahyang puasa bersama Tamatlah kita hukum agama Nabi Muhammad yang amat mulia Dunia akhirat dia yang kaya Sebab Allah kasihkan dia Segala hukum taat setia Aduhai saudara in...
My 1st, Long Lasting & Always Forever
My 1st, Long Lasting & Always Forever
princesspinkpurplelover.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded