Profile cover photo
Profile photo
athi FATHIYAH
5 followers
5 followers
About
athi FATHIYAH's posts

Post has attachment
20weeks inside and weird cravings
We are now on our 20th weeks on this pregnancy. Tak ada words lain boleh describe, but Alhamdulillah.  I've started feeling my baby's movement on the 18th week. Was worried a bit since I felt Ilyaas' at week 17 and Imani's at week 15 going 16. It's ok, seti...

Post has attachment
Pusara Zarifa
Assalamualaikum,  Genap 3 bulan Zarifa, si wildan syurga pergi meninggalkan kami semua.  Pasti dia tengah gembira bermain-main di taman syurga dengan kawan-kawan yang lain.  Alhamdulillah, dalam tempoh 3 bulan ni, saya, suami dan anak-anak berkesempatan men...

Post has attachment
Fesyen Pakaian Pejabat Wanita Muslimah
Assalamualaikum ladies,  Hari ni hari Jumaat kan.. .. dah baca surah Al-Kahfi? kalau tak dapat baca full surah pun takpe, at least, baca 10 ayat terawal dari surah Al-Kahfi ni tau.. banyak manfaatnya..  Sempena meraikan hari Jumaat nan indah ni (selain dari...

Post has attachment
Sabah Fieldwork: Tip of Borneo, Kudat
Last entry for Sabah Fieldwork yo! Ni part paling best kot. We went to Tip of Borneo!  The last land in Sabah aka Borneo.  Tengoklah kami berdua berpijak di atas batu yang boleh tenggelam bila-bila masa sahaja.  At the very end of land in Borneo. Terasa san...

Post has attachment
Entry 02: Insya Allah, tak lama lagi dapat kunci
Assalamualaikum semua,  Memang menjadi rutin kami empat beranak untuk meninjau kawasan perumahan yg bakal kami duduk nanti.  Rumah pon dah nampak siap sepenuhnya. Last sekali pusing minggu lepas, after work.  Biasalah kan, orang yg excited nak masuk rumah p...

Post has attachment
Si Bunga Syurga Zarifa
22 June 2015, entry terakhir buat Zarifa ku sayang   Tapi, betul kata orang... yang indah dan baik itu akan sentiasa dalam hati. Definitely, entry terakhir buat Zarifa ku sayang bukanlah yang terakhir sebenarnya. There was another entry, 2 weeks after that,...

Post has attachment
Sabah Fieldwork: Kg.Minyak (Heritage Oil Well), Sikuati, Kudat
Assalamualaikum semua,  Hari ni nak update pasal Kg.Minyak pulak.  Sebenarnya ni lah tujuan utama kitaorang merantau jauh tinggal anak-anak kat mak mertua pergi fieldwork ke Sabah ni.  Nak melawat Oil Pool.  Memang betul2 minyak petroleum ye, bukan minyak s...

Post has attachment
Sabah Fieldwork: Kereta Sewa & TH Hotel, Kota Kinabalu
Assalamualaikum semua,  Setelah 2 bulan, baru ada kesempatan nak transfer gambar dari handphone ke computer. Baru dapat pilih utk nak letak kat blog ni. kesian blog, dah lama tak berupdate.  Awal Jun yang lepas, saya and suami ke Sabah. particularly ke Kota...

Post has attachment
Free Item/food from KFC if beli lebih dari RM15
Assalamualaikum semua,  Citer raya boleh publish lagi tapi nak update laju2 pasal benda free from KFC.  Mungkin dah lama promotion ni berjalan, cuma I je yg mmg tak tau sebab kadang2 tak alert pon.  Well, promotion free gift ni pun I terperasan sebab kebetu...

Post has attachment
mcm mana nak menulis balik kat sini ni???
Aaaaaaaaaa Hi blog! Hi korang (kalau ada yg nak baca lagi la)... Blog ni tahap terabai sesangat dah. Confirm tahun ni tak dapt tgk entry ratus2 mcm tahun2 sebelum ni. Mmg x sempat. Banyak benda nak kena membaca, revise, tulis, buat yada yada yada jadi stude...
Wait while more posts are being loaded