Profile cover photo
Profile photo
Suffiah zee
10 followers
10 followers
About
Suffiah's posts

Post has attachment
Deco Ogos 2016


Post has attachment
MALDIVES 2016..teaser


Post has attachment
My Mini Garden 2016-make over
                                               Assalamualaikum korunk.... 2016 nie rasa cam byk ketinggalan daa saya...kemalasan d bz ngan mcm2 hal xsempat d tak de mood nak update blog...kebanyakkan share kat FB jo....HAHAHA...2016 nie sy mmg kemaruk tol m...

Post has attachment
Legoland, Johore
                                               Assalamualaikum korunk.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii korunk....Sihat??Moga semuanya senantiasa terpelihara dibawah lindungan Allah swt..Nie nak citer sikit last week kami spend ti...

Post has attachment
Jenjalan Melaka-Short Vacation 2016
                                       Assalamualaikum Korunk.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...sihat???windunyerrr lama ghasenya tak berbloging...Rasanya masih belum terlambat nak wish selamat menyambut tahun baru na...Moga-moga...

Post has attachment
Mood memasak
                                              Assalamualaikum korunk.... Hyeeeeeeeeeeeeeeeeee...ari ni kan saya nak citer pasal mood saya yg ntahlaa nak kata ala2 makcik kata laa...hehehe,,,sy suka masak...baking...d sukaaa laaa spend time kat kitchen  sudd...

Post has attachment
Blink blink deco
                                                     Assalamualaikum korunk.... ari ni nak cite baru dapat masuk opis ni haaaa...cuti sejak senin yang lepas coz Daniel kena chicken pox sejak jumaat malam..ciyan dia...mmg rasa tak sampai hati lak nak tinggai...

Post has attachment
9 Tips Buat Itinerary Sebelum ' Travel'
                     Assalamualaikum korunk Korunk sihat??moga-moga semuanya okok belaka...meskipown JEREBU...ari ni sy sesaje je nak share somthink maybe useful in future utk korunk..InsyaAllah.... Sebelum kita nak travel ke mana-mana,
itinerary mesti kena...

Post has attachment
Deco-deco Ghaye Korban
                                  Assalamualaikum korunk..... Sihat???lamanyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr x update blog ...dah bersawaang sungguh...bz ngan macam2...xde mood pown ado...lgpown buakknye ada pown org yg minat nak baca entry I ni...sob sob...syok s...

Post has attachment
Ruang Tamu Pre Ghaye 2015...
                                    Assalamualaikum korunk... Hye ...hye...sihat???puas berghaye?ada yg masih bercuti?saya hari selasa lopas dah join koje...xcuti panjang pown amik 1 hari jer....nak save cuti ...hehehehe....entry kali ni sy nak citer pasal ...
Wait while more posts are being loaded