Profile cover photo
Profile photo
Frank Hellerup Madsen
2,363 followers -
Arbejder med Online markedsføring (SEO og Adwords)
Arbejder med Online markedsføring (SEO og Adwords)

2,363 followers
About
Posts

Post has attachment
Du skal have styr på konkurrenterne i Adwords. Ellers risikerer du at miste halvdelen af dine besøgende natten over og ikke vide hvorfor. Hør mere i Pottercut, hvor jeg medvirker. http://pottercut.dk/frank-hellerup-madsen/7-ting-du-boer-fokusere-paa-naar-du-arbejder-adwords/
Add a comment...

Post has attachment
Online Ads Summit er en konference i Kolding om online annoncering. Jeg skal tale derovre, og for dig er det værd at bemærke, at early bird-rabatten udløber mandag. Så hvis det er relevant for dig, kan du lige så godt spare de 1.000 kr. Se programmet her: http://onlineadssummit.dk/program/
Add a comment...

Post has attachment
Jeg har været med i et podcast. Denne gang er det en introduktion til Adwords, og det er Help Marketing-podcastet hos +Eric Ziengs.
 
Add a comment...

Inspireret af +Morten Kristensen er her lige en hurtig opsummering af nye typer af søgninger, hvor Google nu viser en eller anden form for faktaboks, svar eller lignende direkte i SERP. Og i de fleste tilfælde er det noget, de ikke gjorde på samme måde for bare et halvt år siden.

Det bliver bare sværere og sværere at tiltrække besøgende ved søgninger til websites med svar på simple spørgsmål. De spørgsmål svarer Google på. Eller fremhæver i hvert fald svarene direkte i SERP.

Først det nyeste skud på stammen på dansk:
https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=hvad+er+roi "Featured snippets" hedder det, når Google fremhæver en svar fra indholdet på et website i sådan en boks øverst i SERP med kildehenvisning og link. (Overvejede at skrive et helt blogindlæg om disse, men jeg har vist ikke tid i nærmeste fremtid).

https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=hydrogenperoxid
Infobox i sidebar, der giver ordet på alm. dansk, har kemisk formel, massefylde osv.

https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=bellis+perennis
Latinsk navn oversat til dansk og beskrevet i faktaboks i højre side.

https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=hvor+er+h+c+andersens+hus
https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=jernbanemuseet+adresse
To eksempler på adresse fremhævet med store typer i en boks øverst i søgeresultatet.

https://www.google.dk/?gws_rd=ssl#q=king+diamond+the+family+ghost+album
En søgning på en musiker og et nummer + ordet "album" viser mig en fin folde-ud faktaboks med det korrekte album.

Har du andre eksempler på insta-svar fra Google, så del gerne i kommentarerne.
Add a comment...

Vildt at se effekten af en rabat-deadline i praksis. +Ib Potter har haft åbent for billetsalget til MarketingCamp med Early Bird rabat i noget tid efterhånden, og den udløber ved midnat i dag.

Det har betydet, at han har solgt noget nær 25% af den samlede kapacitet til konferencen siden i går morges (slag på tasken, jeg har bare sjusset tal ud fra deltagerlisten på MarketingCamp-sitet).
Bare hvis du sad og var i tvivl om, hvorvidt udløb af en rabat har en effekt. :-)

(Og når early bird er overstået, er der sikkert så få billetter tilbage, at Potter kan begynde på "Nu er der snart udsolgt"-budskaber, og så opfylder den profeti sig selv, fordi konferencen har en historik med at blive udsolgt, hvorfor der er en meget troværdig "scarcity"-case.)
Add a comment...

Post has attachment
Jeg ved godt, at det ikke er så pænt at tease - og slet ikke lang tid i forvejen. Men på MarketingCamp til juni har jeg mindst et tip med, som ingen andre har omtalt endnu. (Jo, nogle amerikanere i generelle termer, men ikke specifikt på det danske marked). Vil du opleve det, foregår tilmelding her.
http://marketingcamp.dk/oplaeg/en-byge-adwords-tips-baseret-paa-danske-cases/
Add a comment...

Post has attachment
Hvis du ikke så referencen i mit blogindlæg den anden dag, så vil jeg klart anbefale dig at lytte til dette Pottercut-podcast med +Thomas Rosenstand og +Ib Potter om SEO. http://pottercut.dk/thomas-rosenstand/soegemaskineoptimering-med-thomas-rosenstand/
Undervejs har Thomas nogle tanker om søgeordsudvælgelse, som ikke er rocket science, men som fandens mange mennesker derude burde lytte til og overveje. Bare sådan, så de bliver mentalt rustet til at komme ind i en mere moderne SEO-tankegang og ikke sidder fast i 2007-metoder.
Add a comment...

Post has attachment
Hvad betyder Googles nye Top-4 koncept i Adwords for dig? Jeg har nogle bud på, hvad det betyder for dig både mht. Adwords og SEO. Og har nogle håndfaste råd til, hvad du bør holde øje med lige nu.
Add a comment...

Nå, du kan lige få medindflydelse på min aften. Skal jeg bruge min aften på at flikke et lille blogindlæg sammen om konsekvenser af Googles nye 4-top-annoncer-opdatering? Vil du læse det?
Add a comment...

Post has shared content
Godt tænkt af Shoporama-drengene. Jeg ved ikke, om de andre webshop-platforme gør noget tilsvarende, men jeg har en fornemmelse af, at det ikke er tilfældet i samme omfang.
Det er jo egentligt ret simpelt. Hvis vores kunder i +Shoporama ikke sælger noget, så lukker de deres shop, og så har vi ikke nogen kunder. Så derfor er vi også interesseret i, at de har en super-god forretning. Derfor er det helt naturligt vi hjælper dem. Det kan vi ikke alene, så vi har samlet et sindssygt godt team til et par dage, hvor der skal rykkes placeringer, samles leads, analyseres og nå ja.. hygges. Er stolt over det fede team, der er på til vores Shoporama Symposium
http://blog.shoporama.dk/shoporama-symposium-2016/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded