Profile cover photo
Profile photo
PriveOber
About
Posts

Post has attachment
Wil jij je partner graag een keer verrassen, maar zoek je wat meer inspiratie, dan hebben wij hier zeven tips om je op weg te helpen.
https://www.priveober.nl/feestje/tips-verrassen-van-je-partner/

Post has attachment
Uw kind is bijna jarig en u wilt graag een kinderfeestje organiseren. Dit kan natuurlijk buiten de deur, maar waarom niet thuis? Goedkoper, met het vertrouwde van uw thuisomgeving. Hier volgen tips om u te helpen met het organiseren van een kinderfeestje thuis!
https://www.priveober.nl/verjaardag/tips-kinderfeestje-thuis/

Post has attachment
De van oorsprong Engelse traditie is nu al een aantal jaren erg populair in Nederland en is een feest voor elke gelegenheid! Of je nou een vriendinnendag, vrijgezellenfeest of babyshower organiseert een High tea kan altijd. Lees in deze blog tips voor het organiseren van een high tea.
https://www.priveober.nl/high-tea/high-tea-zelf-maken/

Post has attachment
U wilt uw verjaardag eens een keer over een hele andere boeg gooien. Er is niks mis met kaas/worst, hapjes en bier, fris en wijn, maar het kan zeker origineler. U zult merken dat veel gasten enthousiast reageren wanneer u ze eigen gemaakte hapjes voorschotelt! In deze blog geven wij u handige tips op het gebied van lekkere eigengemaakte hapjes en drankjes op uw verjaardag.
https://www.priveober.nl/verjaardag/hapjes-drankjes/

Post has attachment
Op welke datum wilt u een feestje vieren? Op de dag van uw verjaardag is niet altijd handig. De meeste van uw gasten zullen bijvoorbeeld niet kunnen tijdens een feestdag, concert of bijvoorbeeld een WK wedstrijd van het Nederlands Elftal. Vergeet niet om in uw familie- en kennissen kring te informeren of er geen feestje gepland staat.
https://www.priveober.nl/feestje/tips-planning-feest/

Post has attachment
Een uitnodiging versturen is één van de belangrijkste onderdelen van de organisatie van uw feest. Naast het informeren waar de gasten moeten zijn, wanneer en hoe laat ze welkom zijn, is het ook belangrijk om ze nieuwsgierig te maken en ze te overtuigen om te komen. Hierbij een aantal tips om voor een goede opkomst te zorgen.
https://www.priveober.nl/feestje/schrijven-uitnodiging/

Post has attachment
Uw feestje staat gepland en u weet wie er komen. Wat moet u nou eigenlijk allemaal in huis hebben? U wilt natuurlijk dat niemand wat te kort komt. Wanneer u dit artikel heeft gelezen, zult u niks vergeten en wordt uw verjaardag een succes.
https://www.priveober.nl/verjaardag/tips-inkopen-verjaardag/

Post has attachment
Is het dit jaar jou beurt om de familiedag te organiseren? Dan ben je vast op zoek naar goede tips. Hoe kan je ervoor zorgen dat je familie een top dag krijgt? Met deze 6 tips zorg je ervoor dat je familiedag onvergetelijk wordt.
https://www.priveober.nl/familiedag/familiedag-organiseren/

Post has attachment
Zoals als het klokje thuis tikt, tikt het nergens! Veel stellen die gaan trouwen hebben de wens om dit thuis te vieren. Maar is jullie huis wel geschikt om er een trouwfeest te organiseren? Eigenlijk is het antwoord hierop altijd: Ja hoor! Zolang je het aantal gasten afstemt op de beschikbare ruimte is dit mogelijk. Lees hier 9 tips voor het organiseren van jullie trouwfeest thuis!

https://www.priveober.nl/bruiloft/9-tips-voor-je-trouwfeest-thuis/

Het is zover. U wilt samen met uw partner jullie jubileum vieren. Maar waar gaat u dat feest vieren? Thuis? Een lokaal café of feestzaal? Een partycentrum? Wij zetten voor u de mogelijke opties op een rijtje. Hierbij kijken we naar de voordelen en nadelen per locatie. Budget, fun en ruimte spelen een rol. Het is makkelijker dan u denkt!

https://www.priveober.nl/verjaardag/tips-feestlocatie-feest-geven/

Wait while more posts are being loaded