Profile cover photo
Profile photo
Lori Sewa @ Zuridan Distribution
18 followers -
lori sewa, sewa lori, mover in kl, lori pindah
lori sewa, sewa lori, mover in kl, lori pindah

18 followers
About
Posts

Post has attachment
SEWA LORI WANGSA MAJU KE SETAPAK

Lori Sewa @ ZDistribution & Services
Trip Update March 2017

Pindah rumah
dari Wangsa Maju ke Setapak
Lori 1tan RM100 pertrip
3 x manpower RM240
Jumlah RM340

3 x manpower diperlukan sebab rumah di tingkat 3. Terima kasih cikfu yang percaya kepada perkhidmatan kami

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Call / SMS / WhatsApp 0173069707
http://www.lorisewa.officialsite.my

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#lori
#lorikl
#thelorry
#lorry
#kotak
#kotakmurah
#boxes
PhotoPhotoPhoto
10/04/2017
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
SEWA LORI CHERAS KE COCHRANE

Lori Sewa @ ZDistribution & Services
Trip Update April 2017

Pindah rumah
dari Cheras ke Jalan Cochrane
Lori 2tan RM120 pertrip

Tq En Shadan kerana menggunakan perkhidmatan kami

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Call / SMS / WhatsApp 0173069707
http://www.lorisewa.officialsite.my

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#lori
#lorikl
#thelorry
#lorry
#kotak
#kotakmurah
#boxes
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SEWA LORI COCHRANE

Tu diak...Kuarters Baru dah rasmi. Kepada penghuni bertuah yang memerlukan sewa lori, kami sedia membantu. Apa tunggu lagi perkhidmatan kami tawarkan amatlah berpatutan hanya RM100 dalam KL sahaja

Manpower pun disediakan

Nak kotak pun kami sediakan

Call / SMS / WhatsApp 0173069707
www.lorisewa.officialsite.my
www.kotakmurah.com

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#kotak
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SEWA LORI AMPANG KE PANDAN INDAH

Lori Sewa @ ZDistribution & Services
Trip Update March 017

Transport Peralatan Bakery
dari Taman Dagang ke Pandan Indah
Lori 2 x 2tan RM240 pertrip tanpa pekerja

Canvas perlu dilonggarkan kerana peti ais yang tinggi

Tq En Hafiz kerana masih menggunakan

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Call / SMS / WhatsApp 0173069707
http://www.lorisewa.officialsite.my

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#lori
#lorikl
#thelorry
#lorry
#kotak
#kotakmurah
#boxes
PhotoPhotoPhotoPhoto
20/03/2017
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Lori Sewa @ ZDistribution & Services
Trip Update March 017

Transport Katil Divan bersaiz Queen
dari Taman Melati ke Bt Caves
Lori 1tan RM100 pertrip tanpa pekerja*

*harga diskaun diberikan kerana barang yang sedikit sahaja

Tq En Zharif kerana masih menggunanan khidmat kami dari dulu hingga sekarang

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Call / SMS / WhatsApp 0173069707
http://www.lorisewa.officialsite.my

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#lori
#lorikl
#thelorry
#lorry
#kotak
#kotakmurah
#boxes
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lori Sewa @ ZDistribution & Services
Trip Update February 2017

Transport alat muzik ke Hard Rock Cafe
dari Jln Klang Lama ke Penang
Lori 1tan RM750 pertrip tanpa pekerja

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Call / SMS / WhatsApp 0173069707
http://www.lorisewa.officialsite.my

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#lori
#lorikl
#thelorry
#lorry
#kotak
#kotakmurah
#boxes
PhotoPhotoPhoto
18/03/2017
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Lori Sewa @ ZDistribution & Services
Trip Update February 2017

Transport stok dari Klang ke JB
Lori 1tan RM850 pertrip
1 x manpower RM120
Jumlah RM970

Terima kasih Madam Mun diatas sokongan.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Call / SMS / WhatsApp 0173069707
http://www.lorisewa.officialsite.my

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#lori
#lorikl
#thelorry
#lorry
#kotak
#kotakmurah
#boxes
PhotoPhotoPhoto
18/03/2017
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Lori Sewa @ ZDistribution & Services
Trip Update February 2017

Transport stok dari Klang ke JB
Lori 1tan RM850 pertrip
1 x manpower RM120
Jumlah RM970

Terima kasih Madam Mun diatas sokongan.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Call / SMS / WhatsApp 0173069707
http://www.lorisewa.officialsite.my

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#lori
#lorikl
#thelorry
#lorry
#kotak
#kotakmurah
#boxes
PhotoPhotoPhoto
18/03/2017
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Suatu hari korang pasti nak mencari lori untuk disewa samada pindah rumah, pindah pejabat, bawa barang berniaga..dan yang paling sukar ialah berapa harga sewa ye?

Ha kat sini saya nak bagi tips, korang boleh lakukan survey dalam 10 - 20 contact lori yang terdapat di internet. Daripada situlah korang akan dapat anggaran harganya. Ada yang murah / mahal dan tengah-tengah.

Harga lori sebenarnya mengikut beberapa kriteria yang pelanggan perlukan. Korang letakkan ciri-ciri ini untuk dapatkan harga
1. Dari mana kemana? local atau outstation?

2. Lori berapa tan? 1 / 2 / 3 / 5tan
(ingat disini penjang lori menentukan saiz lori jangan mudah tertipu)

3. Barang yang perlu diangkat? Pindah rumah atau pindah beberapa barang sahaja

4. perlukan manpower? nyatakan rumah tingkat berapa, ada lif atau tidak,

Dengan empat ciri ini dah cukup untuk dapatkan harga.Paling penting sekali korang mesti dapatkan detail harga secara SMS atau WhatsApp supaya menjadi penyelamat di kemudian hari. Jangan sesekali secara lisan. Pendengaran berbeza-beza mengikut usia..huhuhu

Jika terlalu murah daripada harga market - samada menggunakan lori syarikat buat part time. Diesel dan tol tak isi sebab guna lori syarikat, pastu caj murah-murah.. bolehla.. pastu pindah rumah pakai lori ais. tak ke pelik. Lagi satu lori tumpang - menghala ke satu arah untuk beberapa orang.

Jika terlalu mahal - samada servis yang sangat bagus atau ada caj-caj lain yang dia tak sebutkan. tanya betul-betul.

Jika tengah-tengah, betul la tu harga market.

Saya punya servis tak tahu nk letak kategori mana. ada yang kata murah, ada yang kata mahal. hmmmm. hantam sajalah tapi saya dan team mmg jujur dalam segala urusan. hehehe

eh korang baca sampai habis ke? tahniah..mwah2!!

Sekian
dari tulus ikhlas Zuridan Muhammad

Call / SMS / WhatsApp
www.wasap.my/60173069707
www.lorisewa.officialsite.my

#sewalori
#lorisewa
#loripindah
#moverinkl
#zdlorisewa
PhotoPhotoPhotoPhoto
16/03/2017
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Lori Sewa @ ZDistribution & Services
Trip Update Oktober 2016

Sewa lori tanpa pekerja dari Ampang ke Rawang pada hari raya Deepavali.

Lori 1tan RM200 pertrip

Pelanggan juga memindahkan beberapa barang dari taman yang sama di Rawang dengan serendah caj RM20 sahaja.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Call / SMS / WhatsApp 0173069707
www.lorisewa.officialsite.my

#zdlorisewa
#lorisewa
#sewalori
#pindahrumah
#moverinkl
#lori
#lorikl
#lorry
#kotak
#kotakmurah
#boxes
PhotoPhotoPhoto
08/11/2016
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded