Profile cover photo
Profile photo
Nur Atira
1,427 followers -
Kata hati . Permintaan hati.
Kata hati . Permintaan hati.

1,427 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
segmen : ayuinsyirah mencari rakan blogger
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Join

Post has attachment
Pegawai Miti sah dalam pesawat MH370
Assalamualaikum . Apa Khabar ! KUALA LUMPUR - Pegawai Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (Miti), Sofuan Ibrahim, disahkan berada di dalam pesawat Malaysia Airlines MH370 yang hilang ketika dalam penerbangan ke Beijing. Senarai nama terkini ya...

Post has attachment
Pre-Order Tshirt
Assalamualaikum . Apa Khabar ! hai korang . kat sini tira nak war war kan yang tira dah open order untuk limited batch . Pre-order hanya 10hari je okey . Kalau ape ape singgah kat instagram tira . cari kedaiTMF . Ade longsleeve and shortsleeve . Atau boleh ...

Post has attachment
Mintak idea sikit !
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Exercise yang semalam tu dah siap , ni dah bosan pulakk . Mintak idea sikit nak update pasal ape . Hehehe .

Post has attachment
Pekena Roti canai
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Kelas start 8pagi . Hari ni 'demam' sikit sebab tetibe nak pakai shawl . Ekeke . Wide shawl plak tu . Almaklumlah tira ni tak pandai nak bershawl sangat . tambah tambah lagi budak bilik ni haa jual shawl . Macam biasa first cl...

Post has attachment
ٍSemester baru
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Pejam celik pejam celik dah masuk tahun ketiga dan dalam semester ke6 dah tira belajar . Alhamdulillah , setakat ni , semua baik baik je . No repeat paper at all .  Semalam , start first class , terus belajar . tu yang tak men...

Post has attachment
Le tour de Langkawi dekat melaka .
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Seronok nya hari ni satu kelas jeeee . Bangun pepagi nak pergi kelas pukol 8.30 . Almaklum lah minggu pertama , subject arab plak tu , tak belajar lah makna nyaa . Seronok lah kengkawan keluar awal . Tira terus pulak g depan b...

Post has attachment
Satu pasangan bersama cucu berusia empat tahun maut.
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Machang: Satu pasangan bersama cucu mereka berusia empat tahun maut selepas kereta dinaiki bertembung dengan lori ikan di Kampung Banggol Judah, sini, 4 petang tadi. Mereka dikatakan dalam perjalanan pulang dari arah Tok Bali ...

Post has attachment
Segmen Pencarian Bloglist Bulan March Berakhir malam ni .
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Alhamdulillah . Mendapat sambutan juga ya segmen tira ni . Seperti yang dijanjikan , segmen ni akan tamat tepat jam 12 malam nanti . So , penyertaan selepas jam tu tak diambil kira . Alaa , tapi kalau lambat seminit dua pun ta...
Wait while more posts are being loaded