Profile cover photo
Profile photo
Nur Atira
1,428 followers -
Kata hati . Permintaan hati.
Kata hati . Permintaan hati.

1,428 followers
About
Posts

Post has attachment
segmen : ayuinsyirah mencari rakan blogger
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Join
Add a comment...

Post has attachment
Pegawai Miti sah dalam pesawat MH370
Assalamualaikum . Apa Khabar ! KUALA LUMPUR - Pegawai Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (Miti), Sofuan Ibrahim, disahkan berada di dalam pesawat Malaysia Airlines MH370 yang hilang ketika dalam penerbangan ke Beijing. Senarai nama terkini ya...
Add a comment...

Post has attachment
Pre-Order Tshirt
Assalamualaikum . Apa Khabar ! hai korang . kat sini tira nak war war kan yang tira dah open order untuk limited batch . Pre-order hanya 10hari je okey . Kalau ape ape singgah kat instagram tira . cari kedaiTMF . Ade longsleeve and shortsleeve . Atau boleh ...
Pre-Order Tshirt
Pre-Order Tshirt
itsmetira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mintak idea sikit !
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Exercise yang semalam tu dah siap , ni dah bosan pulakk . Mintak idea sikit nak update pasal ape . Hehehe .
Mintak idea sikit !
Mintak idea sikit !
itsmetira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pekena Roti canai
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Kelas start 8pagi . Hari ni 'demam' sikit sebab tetibe nak pakai shawl . Ekeke . Wide shawl plak tu . Almaklumlah tira ni tak pandai nak bershawl sangat . tambah tambah lagi budak bilik ni haa jual shawl . Macam biasa first cl...
Pekena Roti canai
Pekena Roti canai
itsmetira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ٍSemester baru
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Pejam celik pejam celik dah masuk tahun ketiga dan dalam semester ke6 dah tira belajar . Alhamdulillah , setakat ni , semua baik baik je . No repeat paper at all .  Semalam , start first class , terus belajar . tu yang tak men...
ٍSemester baru
ٍSemester baru
itsmetira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Le tour de Langkawi dekat melaka .
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Seronok nya hari ni satu kelas jeeee . Bangun pepagi nak pergi kelas pukol 8.30 . Almaklum lah minggu pertama , subject arab plak tu , tak belajar lah makna nyaa . Seronok lah kengkawan keluar awal . Tira terus pulak g depan b...
Add a comment...

Post has attachment
Satu pasangan bersama cucu berusia empat tahun maut.
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Machang: Satu pasangan bersama cucu mereka berusia empat tahun maut selepas kereta dinaiki bertembung dengan lori ikan di Kampung Banggol Judah, sini, 4 petang tadi. Mereka dikatakan dalam perjalanan pulang dari arah Tok Bali ...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Pencarian Bloglist Bulan March Berakhir malam ni .
Assalamualaikum . Apa Khabar ! Alhamdulillah . Mendapat sambutan juga ya segmen tira ni . Seperti yang dijanjikan , segmen ni akan tamat tepat jam 12 malam nanti . So , penyertaan selepas jam tu tak diambil kira . Alaa , tapi kalau lambat seminit dua pun ta...
Add a comment...

Post has attachment
#1 TOPUP GIVEAWAY CONTEST
Assalamualaikum . Apa Khabar ! join jum . support .
#1 TOPUP GIVEAWAY CONTEST
#1 TOPUP GIVEAWAY CONTEST
itsmetira.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded