Profile cover photo
Profile photo
Rkrherbals Pengurusan
30 followers -
Bahan Tradisional Khas - Berkesan Membasmi Kuman Penyakit.
Bahan Tradisional Khas - Berkesan Membasmi Kuman Penyakit.

30 followers
About
Posts

Post has attachment
Sebenarnya, RKR mempunyai banyak post menarik (berkaitan perubatan tradisional). Post2 ini seharusnya diberi perhatian kerana; ia juga merupakan antara faktor terpenting menjadikan RKR begitu kukuh, bertahan sehingga ke hari ini.

Yang menariknya; kemunculan RKR sejak awal lagi, bagaikan 'tahu semua' - dengan pembuka / perasmi artikel2 serta posting yg begitu 'tangkap' sekali, iaitu:

i. menarik,
ii. informasi,
iii. bergambarajah,
iv.  video

di mana gabungan semua ini disampaikan dlm format: nyata bermakna (memberi kesan dalam membantu ramai memahami bidang perubatan tradisional). Ia bukan sekadar kata-kata promosi yg kebanyakkannya bertujuan utk menjual (sales).

RKR muncul dengan paparan gaya tersendiri, mensajikan para pelawat dan pelanggan dengan artikel / posting 'walk the talk'. (info berdasarkan pengalaman.)

Ramai yg melihatnya seperti 'senang saja?'. Tidak.. paparan RKR dibuat dengan berhati-hati, bersungguh dan melalui beberapa edit sebelum dilancar buat tatapan umum. Ini kerana RKR sememangnya menyedari: bidang perubatan bukan perkara ringan (main-main). Tetapi sesebuah bidang yg sangat serius, kerana ia berkaitan dengan kesihatan dan kesejahteraan diri seseorang.

Buat semua yg setia bersama RKR sehingga ke hari ini, terima kasih diucapkan. RKR masih kekal seperti sediakala - berusaha memberikan yg terbaik buat yg memerlukan (rawatan). Salah dan silap, senantiasa dalam keadaan mahu memperbaiki.

(Sila klik atau baca posting fb; antara terawal dan 'terdahsyat' milik RKR. Rata2 didapati, sesetengah posting RKR di fb: hilang! Sama ada kesilapan teknikal atau terpadam, tidak dapat dipastikan. Tetapi usaha memapar semula di ruangan ini adalah salah satu usaha RKR bagi menyelamatkan ia (preserve), supaya umum tetap dapat membaca.) 
Add a comment...

Post has attachment
Salam Hormat buat semua yg bertandang ke RkR Plus!

Sebagai langkah pemula, saya kira adalah terbaik sekiranya:

i. mengetahui mengenai punca penyakit secara tepat dan ringkas (fakta penting sahaja, dijadikan mudah utk semua faham).

ii. termasuk melihat gambarajah pic. mengenai apa yg diperkatakan. 

Kombinasi 2 ini merupakan antara faktor utama kejayaan rkr bertahan di pasaran, kerana sebaik mungkin memandu pelanggan terhadap apa yg dimahukan dengan jelas. (dan berkesan!) 

Sila (klik) notes di bawah utk dibawa ke webpage rkr yg dimaksudkan.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded