Profile

Cover photo
ain nasuha
Attends universiti tenaga nasional
Lives in kuantan
47 followers|256,989 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

ain nasuha

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Hahahahahahahha nampak sangat dah nak bulan romdon aku duk melayan bende ni 😂
 ·  Translate

ain nasuha

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Bestnya lahai 😍
 ·  Translate

ain nasuha

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Tolong lah.best 😭😭😭😭😭 
 ·  Translate

ain nasuha

Shared publicly  - 
 
You are richer than you think☺
1
Add a comment...

ain nasuha

Shared publicly  - 
 
We both made promises that we couldnt keep😢
1
Add a comment...

ain nasuha

Shared publicly  - 
 
😑😑😑😑😑
1
Add a comment...

ain nasuha

Shared publicly  - 
 
Absence makes the heart grow fonder 💁
1
Add a comment...

ain nasuha

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Ingat el yg nyanyi lagu ni. Hikhok🙊
 ·  Translate

ain nasuha

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Hahahaha this made my dayyyyyyyyyyyy😂
 ·  Translate

ain nasuha

Shared publicly  - 
 
stranger
penatnya. sejak kebelakangan ni aku selalu rasa penat sangat. mana tak nya class kekadang 8am habis 7pm. macam robot rasa. tapi, apa yang menguatkan aku selalu nasihat mak, nasihat abah. buat jiwa aku hidup tetiap hari. bila aku rasa tak mampu, rasa nak men...
 ·  Translate
so, kekadang aku tak de masa sangat nak spend masa cari someone special. aku harap menda tu dtg sendiri. datang bila aku dah ready. datang bila aku dah habis belajar dan buat mak abah happy tengok aku berjaya. tak zabar nyew awaaaa T.T. kadang-kadang aku terpaksa setuju, yg aku selesa bercerita ...
1
Add a comment...

ain nasuha

Shared publicly  - 
 
tunggu
hidup sekarang sama busy macam apa. entah memang tak de masa sangat nak mengadap laptop update blog. so nak dijadikan cerita, semalam masa sibuk berwhatsapp dengan kawan, dia hantar link pengakuan suami curang.  best topic ever.  tangan laju je nak baca cer...
 ·  Translate
sebagai suami, komunikasi tu penting aku rasa. sebagai isteri dah memang lumrah kena patuh cakap suami ( kalau suami soleh ) sebab suami itu ketua, raja, pendukung kita ke syurga. so, kenapa suami dia tak berterus terang. cakap apa yang dia mahukan, apa kekurangan isteri.
1
Add a comment...

ain nasuha

Shared publicly  - 
 
pulih sepenuhnya.  im totally happy girl.
1
Add a comment...
Story
Tagline
indeed, allah always with us. just ask to him, non-stop.
Introduction
just be yourself even no one never be with you.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
kuantan
Previously
cheras
Links
YouTube
Contributor to
Education
  • universiti tenaga nasional
    bachelor of business admin (hons.) in human resource management, 2013 - present
  • UiTM - KPTMKL
    Accounting, 2009 - 2012
  • smk seri pekan
    2008
Basic Information
Gender
Female
ain nasuha's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Advanced Task Killer
market.android.com

*Uninstall and reinstall can fix most issue* *Go to menu and send bug report to us if you have any issues* Advanced Task Killer is also know

Forex Robot No Loss Real Time Daily Results. Automatic Income Stream - M...
www.youtube.com

Forex Robot no Loss Real time Daily Results @ http://bit.ly/ForexRobotNoLoss Anyone can do this. Visit the site and follow the simple guide.