Profile cover photo
Profile photo
Fatin Noorhiqmah
23 followers -
really simple and happy gold lucky person :)
really simple and happy gold lucky person :)

23 followers
About
Fatin's posts

Post has attachment
Nikmat
Assalamualaikum Bissmilahirrahmannirrahim.. Alhamdulillah~ Aku masih lagi diberi peluang untuk bernafas pada hari ini. Aku mula sedar tentang indahnya nikmat sihat yang Allah berikan kepada aku. Kalau dulu aku selalu merungut, "Bila nak demam ni? Malas nak ...

Post has attachment
Nikmat
Assalamualaikum Bissmilahirrahmannirrahim.. Alhamdulillah~ Aku masih lagi diberi peluang untuk bernafas pada hari ini. Aku mula sedar tentang indahnya nikmat sihat yang Allah berikan kepada aku. Kalau dulu aku selalu merungut, "Bila nak demam ni? Malas nak ...

Post has attachment
Nikmat
Assalamualaikum Bissmilahirrahmannirrahim.. Alhamdulillah~ Aku masih lagi diberi peluang untuk bernafas pada hari ini. Aku mula sedar tentang indahnya nikmat sihat yang Allah berikan kepada aku. Kalau dulu aku selalu merungut, "Bila nak demam ni? Malas nak ...

Post has attachment
Aku...
Aku. Aku wanita. Ya aku wanita yang berpakaian muslimah. Aku bertudung labuh menutup dada. Aku berstoking dan berpurdah. Terdengar indah. Terdengar suka. Namun hakikatnya, Membawa imej itu amatlah payah. Kemana2 menjadi perhatian mungkin kerana tak sangka. ...

Post has attachment
Assignment ouhh Assignment .
Assalamualaikum Bissmillahirrahmanirrahim.. Alhamdulillah for everything. Macam dah lama kan tak update blog? Nak cakap busy takde laa sangat. Lebih banyak malas sebenarnya. Kadang-kadang ada idea..tapi malas nak taip. hehehe :P marah naaa *muka comel.jpg...

Post has attachment
**
Assalamualaikum Bissmillahirrahmanirrahaim... Alhamdulillah~ masih diberikan peluang hidup pada hari ini. :) Sejak akhir-akhir ni aku memang sibuk sangat. Dah nak final exam pon, assignment still tak hantar lagi. Ada dua subjek lagi. Bukan sebab aku tak nak...

Post has attachment
Pernah tak??
Assalamualaikum.. Bissmillahirrahmannirahim.. Lama banget tak buka blog ni. Selalu ada idea tapi takde mood pulak nak menaip. Bila dah ada mood, takde idea pulak nak menaip. Hahaha. Situasi ini akan lebih dikenali sebagai "Kemalasan global Cik Paten" ==" Ha...

Post has attachment
Sharing is Caring :)
Assalamualaikum.. Bissmillahhirrahmannirrahim... Hari tu ada terbaca pasal cinta selepas bernikah ni. Macam sweet je. Macam best je. hehehe. So, aku nak share la story pasal cinta selepas bernikah ni. Mybe ada yang dah pernah baca kan?? Sebab aku copy cerit...

Post has attachment
Dear Hawa, ini pelindung kita. :)
Assalamualaikum Bissmillahirrahmannirrahim.... Alhamdulillah~ Aku masih lagi bernafas pada hari ni. Allah masih lagi berikan aku peluang untuk aku memperbaiki diri dan meraih cinta dari-Nya. :') Apa pelindung diri kita?? Sedarkah Hawa?? Diri kita ini sangat...

Post has attachment
**
Assasalamualaikum.. Bissmillahhirrahmannirahim.. Alhamdulillah for everything. :) Salam Sayyidul Ayyam. Dah baca surah Kahfi hari ni?? Sunnah tau baca surah Kahfi bermula dari maghrib malam jumaat sampai maghrib hari jumaat. Boleh elak fitnah dajjal pluss d...
Wait while more posts are being loaded