Profile cover photo
Profile photo
Faieza Farhana Mazlan
18 followers -
BERKERJA di dunia, BEREHAT di akhirat :D
BERKERJA di dunia, BEREHAT di akhirat :D

18 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Kalini, aku nak share 'LIRIK' ciptaan sendiri, actually banyak lagi lyrics yang aku buat, semua lirik ni aku dapat ilham waktu dalam kelas Ergonomics and OT Management..haha, nampak la bosan teruk tu..tak sempat habis kat kelas, sambung kat bilik, adoi, wha...
~ Bila Miss Zaza Berbicara ~
~ Bila Miss Zaza Berbicara ~
youaremylife22.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
HABUK
Assalammualaikum, ya Allah, fuhh fuhh dah berhabuk wei..haha rasa lawak, rasa malu, semua rasa ada bila bukak balik blog ni, malas nak delete, nampak tak best sebab tak banyak entry haha, at least aku ada juga kan share ngn korang pasal aku...welll, aku mas...
HABUK
HABUK
youaremylife22.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CARA MERAWAT KEDUKAAN
Hati sedang kecewa dan terluka? Hati sedang sangat lemah? Tidak tenang? Didalam dunia ini, tiada siapa yang mahu merasa kecewa dan terluk...
CARA MERAWAT KEDUKAAN
CARA MERAWAT KEDUKAAN
youaremylife22.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jadi Sahabat Sahaja, Tak Perlu Kapel
Sahabat Bolehkah merubah perhubungan dari seorang kekasih menjadi sahabat sahaja? Boleh. Cuba ubah hubungan yang selama ini pasangan keka...
Add a comment...

Post has attachment
**
kenapa nak susah hati bila takda pasangan lagi? biaq p la kat orang couple tu, esok lusa bila putus atau gaduh, hati depa jugak yang saki...
~ Bila Miss Zaza Berbicara ~
~ Bila Miss Zaza Berbicara ~
youaremylife22.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
cinta PERTAMA mungkin bukan yang TERAKHIR
Dia mungkin yang pertama... Terima kasih sebab sudi terima perasaan saya dulu..tanggal 13/4/13. kenapa saya pilih awak ?? sebab saya suka...
Add a comment...

Post has attachment
Saat Hati Aku Hancur Kerana CINTA PADA MANUSIA
Tak banyak lelaki tahu bagaimana keadaan Hati wanita ketika bersedih... Wanita marah bukan bererti dia pemarah, melainkan hatinya tengah ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded