Profile cover photo
Profile photo
Nur Zafirah
💁
💁
About
Nur Zafirah's posts

Post has attachment
My Study Playlist
Ssup?  Fyi aku bukanlah orang yang suka dengar bunyi piano,gitar atau nature sounds untuk study.Aku perlukan suara orang menyanyi untuk lebih focus (?) sambil study sambil menyanyi hahaha.Kalau tak study pon aku suka menyanyi jugak dekat rumah tapi dekat se...

Post has attachment
Life Update:Taiping,Hari Kantin,Exam and more
Assalamualaikum. Ssup? Sekian lama menyepi finally i'm back!! Tak tau la korang perasan ke tak tapi aku asyik private blog je sebab kalau biarkan public pon macam blog private je nampaknya.Tah siapa je yang stalk blog aku ni huhu.So,i'm going to share with ...

Post has attachment
5 Things I Learned In 2016
Ssup? Masa berlalu sangat pantas,rasanya macam baru semalam baca tweet "jangan masuk tandas pukul 11:59 malam nanti keluar tahun depan". 2016 is such a wonderful year,I had so much fun this year,I met nice and and not really nice person and banyak lagi la t...

Post has attachment
CONTEST #LASTGIFT BY SOFIEADIE
Ssup?   klik banner untuk join :)

Post has attachment
Something Creepy
Ssup? It was 1:15AM uolls nothing creepy here Dalam pukul 12 AM something aku scroll timeline twitter.Late night memang masa yang sesuai baca tweet-tweet seram since aku minat benda macam ni.SERAMSHAH ada cerita pasal baby burger.Siapa SERAMSHAH ni? Ha perg...

Post has attachment
Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina
Ssup? mood join giveaway on * Sila klik banner diatas untuk join * Hadiah : 1 x cash voucher dari Premier Clinic 1 x beauty box dari The Face Shop 1 x beauty box dari Missha 1 x beauty box dari Premier Clinic 2 x beauty box dari Skinfood Tarikh Giveaway : 5...

Post has attachment
Top 5 Favorite FIXI Books
Ssup?   Sebelum tu,aku nak share sikit cerita.Last year,aku dengan beberapa kawan aku cadang nak buat cerita then hantar dekat email FIXI lmao.Jalan cerita agak menarik bagi aku hahahahaha.Dapat inspirasi daripada one of my friend yang dituduh lesbo dan dia...

Post has attachment
October Favourites + Life Update
Ssup,  HAPPY BIRTHDAY TO ME!!! OFFICIALLY 15 YEARS OLD (1 NOVEMBER) Time flies so fast meh.  Haritu terskip fav bulan September cause i'm focusing on my PT3 yeayy   So after PT3 kitaorang kena selesaikan PBS and we do some activities for Science.Tak nak sha...

Post has attachment
Killer Clown
Ssup,  Siapa tak suka clown angkat tangan \0/ aku takda la takut mana dengan clown sebelum ni tapi bila tengok video dekat twitter pasal KILLER CLOWN ni yang suka kejar orang malam-malam i be like "aku dah boleh takut sikit² kot clown".Kalau kau jalan kaki ...

Post has attachment
Story Time: My Weird Neighbour
Ssup,   Dah lama tak blogwalking tapi hari-hari aku bukak blog dekat phone sebab nak tengok blog list hahaha.Banyak benda nak share tapi entah la rasa macam tak penting.Ok tak new look? before PT3 aku kemain lagi tahan nafsu nak edit blog(out of idea) Ok le...
Wait while more posts are being loaded