Profile cover photo
Profile photo
Fiza Rahman
2,667 followers
2,667 followers
About
Fiza's posts

Post has attachment
Quenna Miracle | Jamu Moden Untuk Penjagaan Dalaman Wanita
Siapa yang tak nak cantik kan. Semua orang nak kelihatan cantik sebab fitrah wanita ni yang sukakan kecantikan. Kalau boleh nak kulit yang halus mulus. Wajah yang cantik berseri. Badan yang ramping bak model dan macam-macam lagi lah kan. Tapi aku tak nak ba...

Post has attachment

Post has attachment
Parenting Tips Dari Ustaz Pahrol Mohd Joi
Dah lama tak sharing pasal parenting tips. Bukan mudah nak jadi parents ni sebenarnya, Banyak benda kau kena belajar... belajar... belajar dan belajar lagi even anak kau dah berderet sebab ilmu parenting ni luas. Lagi banyak kau membaca, lagi banyak benda y...

Post has attachment
Nickelodeon Announces 2017 Kids' Choice Awards Nomination!
Nickelodeon today announced the nominees for the 2017 Kids’ Choice Awards , the only event where kids’ votes count and the biggest stars of the day line up to get slimed. Celebrating kids’ favourites from across the worlds of film, television, music and pop...

Post has attachment

Post has attachment
Sunday yang Sendu | Muntah-muntah
Bukan  aku yang muntah-muntah. Tapi iman Harraz. Pagi bukan main active lagi. Petang dah start melepek. Petang tu jer dah 6 kali muntah. Malam bersambung lagi. Bila anak dah start muntah, mau kau tak risau. Habis semua makanan keluar balik. Mengempeng dan t...

Post has attachment

Post has attachment
LEGO® Bina KOTA GOTHAM Di Mid Valley Megamall
LEGO® Bawakan Permainan, Hadiah, Model dan Kemunculan Istimewa oleh Batman untuk Mempromosikan Filem Terbaru. Filem The LEGO® BATMAN Movie yang akan ditayangkan tidak lama lagi menjanjikan sesuatu yang paling ‘mengagumkan’ – iaitu paparan Dark Knight dengan...

Post has attachment

Post has attachment
Perkara Penting Yang Perlu Anda Tahu Bila Pakai Kad Touch and Go
Tu dia. Tajuk bukan main panjang lagi. Apalah perkara yang penting sangat tu bila pakai kad Touch and Go ni. Bagi orang lain yang dah lama pakai, tak ada masalah kot. Sebab dah biasa. Bagi aku yang baru pakai kad Touch and Go hari-hari since tol Sungai Rama...
Wait while more posts are being loaded