Profile cover photo
Profile photo
Tot Gràcia
7 followers
7 followers
About
Tot's posts

Post has attachment
Recordeu que avui durant tot el dia hi ha aturades parcials al Metro.

Post has attachment
ENTREVISTA SANT JORDI | Carles Batalla acaba de publicar el seu primer llibre de poemes “La Capella Sextina i altres poemes” (Stonberg Editorial, 2017). Parlem amb ell per saber com ha estat el procés creatiu.

Post has attachment
SANT JORDI 2017 | Aquest any l'Editorial Efadós acaba de publicar "Gràcia desapareguda" de Josep Maria Contel, un viatge en el temps per la Gràcia d'entre finals del segle XIX i mitjans del segle XX. Un bon llibre per aquest Sant Jordi.

Post has attachment
SANT JORDI 2017 | Aquest diumenge 23 Gràcia celebra Sant Jordi la festivitat de la rosa i el llibre, per aquest motiu durant aquests dies hi ha diverses activitats programades. A més el diumenge 23 a la plaça de la Vila podrem gaudir de la fira de llibres, amb signatures de diversos autors.

Post has attachment
TEATRE | La darrera setmana d'abril la sala La Badabadoc ens presenta l'obra "Game Over" de la Companyia mai Rojas y Los Escultores del Aire. Unes joguines que prenen vida i hauràn de decidir el seu futur més inesperat, del 27 al 30 d'abril de 2017.

Post has attachment
FESTA MAJOR | La Fundació Festa Major de Gràcia posa en marxa el concurs del cartell 2017.

Post has attachment
COMERÇ | Antiga Casa Magí són de Torà però ara ja podeu gaudir dels seus productes artesans, embotits i carns a Gràcia. Concretament a la botiga que han obert al carrer Tordera 30. En aquest número del TOT parlem amb Jordi Coscollola responsable d'un negoci familiar que ja porta més de 50 anys en el món de l'alimentació.
Podeu llegir l'entrevista en aquest enllaç: http://es.calameo.com/read/004811363a6d080715526
Photo

Post has attachment
Ja podeu consultar en format digital el TOT Gràcia 03 Primavera 2017.

http://es.calameo.com/read/004811363a6d080715526

Post has attachment
A El TOT Gràcia ens agrada parlar del comerç de proximitat, de les botigues dels nostres carrers. I per això ens agrada fer 4 pinzellades de les persones, que estan darrere el taulell del negoci. Avui coneixem una mica més, a la Marta Molas de la botiga eròtica amantis del Torrent de l'Olla 145.


Post has attachment
COMERÇ | Recorda que en el número 03 del TOT Gràcia trobaràs una butlleta per participar en el sorteig d'un fantàstic rentavaixelles Bosch que sorteja la botiga Conecta Hogar - Activa.
Només has de retallar la butlleta del TOT omplir-la amb les teves dades i portar-la a CONECTA HOGAR: Travesserade Dalt 66-70.

www.conectahogar.com
Photo
Wait while more posts are being loaded