Profile cover photo
Profile photo
IMPRO Jam
15 followers -
IMPRO Jam, Global Game Jam, Grimstad, spilldesign, spillutvikling
IMPRO Jam, Global Game Jam, Grimstad, spilldesign, spillutvikling

15 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

IMPRO jam arrangerer selvsagt Global Game Jam i 2016 også! Sett av helgen 29-31 januar til en spennende og lærerik helg med andre som også er interessert i å lage spill. Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne delta. Påmelding og mer informasjon kommer.

Post has attachment
Spillene er på plass, første spill er i gang
Photo
Photo
2015-04-11
2 Photos - View album

Post has attachment
Til lørdag er det brettspilling fra klokken 11 til 16 på UiA i Grimstad. Det er årets Table Top Day. Vi tar med oss en masse spill, det er utrolig gøy om du tar med deg noen av dine spill.

Tampen brenner nå, men du kan fortsatt melde deg på helt GRATIS på http://www.improjam.no/table-top-day-2015/  Husk at du kan reservere deg plass til spilling av en rekke ulike spill via websiden vår.

Post has attachment
I år er det mulig å melde seg på spilling for mange ulike spill på forhånd.
Alle oppsatte spillgrupper vil innebære en intro til spillet og en medspiller som kan spillet.

Se programmet og påmelding her: http://bit.ly/tdd15Grimstad

Husk at årets TTD er 11.april fra klokken 11:00 til 16:00 på UiA i Grimstad. Mer info finnes på http://www.improjam.no

Post has attachment
Det er trist, men vi har alle venner som tror spill kun er det man kan kjøpe på leketøysforetningen eller bokhandelen. Da tenker de ikke på gullkorn som Ticket To Ride og Dominion, nei det er Dyre-lotto, Yahtzee og Monopol det går i.

Så i år kan du redde en venn.
Ta ansvar, ikke la vennene dine leve i fortiden. Ta dem med til årets Tabletop Day på UiA. Vi starter B-menneskelig vennlig klokken 11 og holder på til klokken 16:00. Det er gratis å delta. Påmelding og info finner du på http://www.improjam.no/table-top-day/

PS! Det er utrolig gøy om du tar med deg noen av dine favorittspill og deler med oss.

Post has attachment
I fjor klarte vi å spille 22 ulike spill på Table Top Day! Vi kan ikke være snauere enn å sette mål av oss til å klare det dobbelte i år. Legg det inn i kalenderen din nå at du den 11. april er opptatt fra klokken 11:00 til 16:00 med brettspilling på UiA i Grimstad. Det er 100% gratis, du finner påmelding og info på www.improjam.no
PS! Det er utrolig gøy om du tar med deg noen av dine favorittspill og deler med oss. #TableTopDay  

Post has attachment
Sessong 2 av Tabletop Deathmatch har startet. En god innsikt i hvordan brettspill lages og hva utgivere ser etter i spill. For ikke å snakke om hysterisk morsomt til tider.

Post has attachment
#ggj15   er over, det var som alltid utrolig gøy og inspirerende å se arbeidet deltakerne la ned i spillene sine. Alle spillene er fritt tilgjengelig på http://globalgamejam.org/2015/jam-sites/ggj-grimstad/games

#ggj16 blir 29 til 31 Januar 2016. Bare å sette av den helgen med en gang ;)

Web siden til IMPRO Jam kommer til å stenges ned i en kortere periode for omlegging til nytt CMS system. Men straks etter det er på plass vill vi komme med den årlige oppsummeringen.

Takk til våre sponsorer: Agens AS, Coventure AS, Kodehuset AS og REMA 100 i Grimstad
Wait while more posts are being loaded