Profile

Cover photo
Taylor James
Attended Harvard Business School
Lives in Manchester, Storbritannien
4 followers|115,725 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Taylor James

Shared publicly  - 
 
Ja så er sandheden jo en helt anden. Jeg har også gennem flere år stillet spørgsmålstegn ved MetroXpress' troværdighed og til dels deres journalistiske kompetencer. Nu er tallet nede på 1/3 af det oprindelige og det giver efter min overbevisning et mere retvisende billede af hvordan virkeligheden ser ud. Jeg vil dog godt medgive de 6 %, som mener at det kan være selvforskyldt kan have en lille bitte smule ret. Unge kvinder går ofte meget udfordrende klædt og overlader ikke meget til fantasien som unge mænd ville sige og det er med til at medføre flere voldtægter, det er jeg helt sikker på. Der er ingen tvivl om at størstedelen af ansvaret er hos mændene, som forårsager mange af disse voldtægter og behandler kvinder som en uhørt slave og krænker folk ud over hvad der er rimeligt. Det er helt indiskutabelt. Men piger, lad vær med at udfordre svage sjæle og skæbnen, det kommer der intet godt ud af.  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Taylor James

Shared publicly  - 
 
Husk nu altid at sammenlign renterne på dine lån. Se evt. hvordan du sammenligner lån på TaylorFinance.com
1
Add a comment...

Taylor James

Shared publicly  - 
 
Efter at have læst +Tommy Jensen 's indlæg om hvordan indvandring gør os fattigere som samfund, som jeg i øvrigt er udpræget enig i, faldt jeg over en anden interessant diskussion. Det er ingen hemmelighed at politikkerne forsøger at vende hver en krone i støtten til diverse overførselsindkomster. Der skal spares penge og med den høje arbejdsløshed, så er der ingen tvivl om at samfundet har mange på overførselsindkomst også flere end vi som samfund kan tåle på den lidt længere bane. 
Det er helt klart en diskussion værd at finde ud af hvordan vi kan få endnu flere til at bidrage til samfundet. Alle kan bidrage. Det kan være frivilligt arbejde, men der kan også være andre mindre funktioner der kan varetages af folk på overførselsindkomst også selvom de måtte have en sygdom eller er fysisk/psykisk nedslidte efter en lang årrække på arbejdsmarkedet. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Taylor James

Shared publicly  - 
 
Jeg har skrevet lidt omkring dine muligheder for at blive gældsfri uden brug af Luksusfælden og lignende. Læs mere på TaylorFinance.com
 ·  Translate
Gæld tynger en. Både økonomisk og mentalt. I denne artikel giver vi dig nogle nemme fif til hurtigt at blive gældfri. Klik her og læs mere.
1
Add a comment...

Taylor James has a new profile photo.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Education
  • Harvard Business School
    Modern Finance, 1976 - 1981
Basic Information
Gender
Male
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Manchester, Storbritannien
Previously
København, Danmark - New York - Oslo - Stockholm
Links