Profile cover photo
Profile photo
cikgu nazri
197 followers -
SHARE KNOWLEDGE, MAKE IT HAPPEN
SHARE KNOWLEDGE, MAKE IT HAPPEN

197 followers
About
cikgu nazri's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Hari ni hari jumaat ye.. Jom amalkan surah al kahfi.. 

Post has attachment
Dilancarkan secara rasminya :

Sesiapa yang ingin dapatkan perkhidmatan update website atau blog boleh tengok page ni -->

🔍https://www.facebook.com/MyEditingServices

atau kat instagram @editingservices 
🔍https://www.instagram.com/editingservices/

#editingservices   #web  

Servis yang ditawarkan termasuklah :

🔍Kemaskini Website yang dah usang(lama tak update) dan khidmat update maklumat website bulanan.
🔍Kemaskini template website setiap tahun-->supaya berwajah baharu.
🔍Website anda tak RESPONSIVE? kami tolong jadikan ia kepada RESPONSIVE!! chantekkk 👍👍👍

Post has attachment
id number 4life ak halal untuk korang

musibah paling besar dan paling dahsyat adalah, MATI TANPA KENAL ALLAH TUHAN KITA SEMUA.

Post has attachment
transfer factor tersenarai dalam PDR..

http://www.pdr.net/full-prescribing-information/4life-transfer-factor-tri-factor?druglabelid=159

nak dapatkan Transfer Factor boleh le hubungi saya. terime kasih..
wasap - 0194034119 
#nazridotmy  

Post has attachment
rahsia transfer factor saya dedahkan. cara yang digunakan untuk peroleh/extract transfer factor.


#nazridotmy   #rahsiatransferfactor  
Wait while more posts are being loaded