Profile cover photo
Profile photo
mamat amin
5 followers
5 followers
About
mamat's posts

Post has attachment
Nota DPB3013 Chatper 4 - Leading
Assalamualaikum dan salam sejahtera,  Sila klik pautan di bawah untuk download nota yang dimaksudkan  NOTA DPB3013 - CHAPTER 4 (LEADING) Sekian, Terima Kasih  Imej Di bawah tiada kaitan dengan apa-apa pun... abaikan 

Post has attachment
Borhan's Family Day at Kampungstay Desa Murni Sanggang
Alright,... entah kenapa rasa macam nak menulis plak... dah lama meninggalkan kerja yang kalau dulu memang suka nak menulis nih... Kali ni nak cerita pasal family day ameen sekeluarga.... Bukan selalu dapat gathering family reramai... semua ada... raya pun ...

Post has attachment
Happy New Year 2017
selamat Tabuan Baru diucapkan kepada semua umat dunia..... haaa... dah tahun baru.... mesti ada banyak benda yang nak direview sepanjang tempoh 365hari di tahun 2016 kan?? Apa pun yang berlaku.... setiap apa yang baik kita jadikan ia sebagai semangat untuk ...

Post has attachment
Madrasah Al-Rahmah, Chroy Changva, Phnom Peng, Cambodia


Post has attachment

Post has attachment
viper
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpoliteknik.kuching.sarawak%2Fposts%2F1160612893985849&width=500" width="500" height="765" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTr...

Post has attachment
DPB5013 NEW FILES
Dear Students, Please click on the DPB5013 tab above to retrieve the latest notes for chapter 1 (Introduction to Insurance and Takaful). Thanks and Regards, PMAB JP, PKS

Post has attachment
Commerce Week Politeknik Kuching Sarawak


Post has attachment
A motivation Quote from Dr. Seuss


Post has attachment
BERKAT KEJUJURAN
BERKAT KEJUJURAN     Syeikh Abdul Kadir semasa berusia 18 tahun meminta izin ibunya    merantau ke Baghdad untuk menuntut ilmu agama. Ibunya tidak    menghalang cita-cita murni Abdul Kadir meskipun keberatan    melepaskan anaknya berjalan sendirian beratus-...
Wait while more posts are being loaded