Profile cover photo
Profile photo
Ville Hautakangas
168 followers
168 followers
About
Ville's posts

Post has attachment
Uutta: Suomessa saa passin antamatta sormenjälkiään. Lisäksi kuitenkin poliisi valehtelee, ettei mitään rekisteriä edes olisi olemassa?

Post has attachment
"Ministeri Virkkusen mielestä siis ei ole merkitystä sillä, että yhtä ihmisen perusoikeuksien vastaiseksi todettua lain aluetta ollaan muuttamassa.

Hänelle nuokin, ihmisen perusoikeuksien vastaisiksi tuomitut, jo kumottaviksi kaavaillut pykälät kelpaavat perusteeksi säätää uusia samanlaisia urkintalakeja."

Post has attachment
"Jos nettiäänestykseen lähdetään, perinteisen äänestystavan on kuitenkin aina pysyttävä myös mahdollisuutena. Lisäksi vaadin, että nettiäänestystä kohti edetään seuraavassa järjestyksessä: 1. nettinaimisiinmeno, 2. nettikutsunnat, 3. nettiäänestys."

Post has attachment
"Ei, kyseessä ovat eri organisaatiot, jokainen niistä hyvin vaikutusvaltainen. Ylintä valtaa Euroopassa niistä pitää Eurooppa-Neuvosto eli EU:n huippukokous. Yhdenkään neuvoston jäseniä ei valita demokraattisesti, ja on kuvaavaa että vain pieni murto-osa kansalaisista osaa edes erottaa neuvostot toisistaan. Eurovaaliehdokkaana olen saanut harjoitella pari kertaa muistaakseni huomennakin kumpi oli Euroopan Neuvosto ja kumpi se toinen."

Post has attachment
"Pienpuolueiden näkyvyyteen tällainen menettely vaikuttaa merkittävästi, sillä eduskunnan ulkopuoliset puolueet toimivat käytännössä nollabudjetilla. Tällaista toimintaa voi hyvillä mielin kuvata demokratiaa halventavaksi toiminnaksi."

Post has attachment
Vähän pitkän kaavan kautta yritän avata tällä hetkellä käynnissä olevia vapaakauppasopimusneuvotteluja. 

Post has attachment
"Mainitsin taannoin televisiohaastattelussa kannabiksen olevan minulle lääke. Kerroin sen hieman kärjistäen korvaavan minulle kourallisen pillereitä. Jälkikäteen tallenteesta huomasin jonkun neropatin Twitter-kommentoineen samaan aikaan, että kyllä on sairas nuorukainen, jos kannabiksella korvaa kourallisen pillereitä. No shit, sherlock. Siitä juuri on kyse."

Post has attachment
Facebookin puolella luultiin aprilliksi. Olis pitänyt julkaista vasta keskiviikkona. #facepalm

Post has attachment
Miksi ja miten luovuin maksu- ja etukorttien käytöstä. Ei tehnyt edes kipeää.

Post has attachment
"Tästäkään syystä emme siis tule tarvitsemaan mitään transatlanttista vapaakauppasopimusta."
Wait while more posts are being loaded