Profile cover photo
Profile photo
Alia Ali Ahmad
404 followers -
Dream to be a princess
Dream to be a princess

404 followers
About
Posts

Post has attachment
Trip to Krabi ( Part 1)
Perancangan dalam 3 minggu hanya disebabkan pergi Midvalley try cermin mata hitam dengan topi pantai. Terus berangan nak pergi Krabi. Dan tak sangka perancangan tiba-tiba itu akhirnya menjadi. Ya Allah, tak sangka sangat. Lagi tiga mingu nak pergi ad promo ...
Trip to Krabi ( Part 1)
Trip to Krabi ( Part 1)
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Anda Mencari Ayam yang Halal dan Bersih?
GERAI AYAM HAJI ALI DURIAN TUNGGAL MELAKA HALAL , SEGAR DAN HARGA BERPATUTAN!! 🐓 Kami menyediakan khidmat tempahan untuk majlis kahwin, catering, kenduri kendara, berniaga ayam goreng, membuka restoran atau cafe. Malah jika anda merupakan chef ni mana-mana...
Anda Mencari Ayam yang Halal dan Bersih?
Anda Mencari Ayam yang Halal dan Bersih?
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Turkey, Istanbul ( Part 7 )
Hallo! Last entry sebelum nak berangkat ke entry lain. Banyak lagi tempat nak cerita. Mesir yang dua tahun dah berlalu pun tak cerita lagi uolls. Ni ada hutang Guangzhou dan Shenzen dan juga Krabi. Walaupun orang lain dah pernah pergi tapi I tetap nak abadi...
Percutian ke Turkey, Istanbul ( Part 7 )
Percutian ke Turkey, Istanbul ( Part 7 )
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Our trip to Langkawi
Hallo assalamualaikum, Selamat petang semua orang, Alhamdulillah, sekarang tak ada mood untuk update pergi China, tapi update pergi Langkawi baru-baru ini. Untuk trip kali ini ke Langkawi kitorang satu family cover tenpat yang tak pernah pergi dulu. Macam k...
Our trip to Langkawi
Our trip to Langkawi
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Our preparation to Guangzhou & Shenzhen China
Hai uolls, So hari ini nak update pasal trip ke China haritu. Ya Allah banyaknya berhutang dengan korang. Trip ke mesir yang dah 2 tahun pun tak habis update lagi, turkey pun masih ada hutang 1 entry dan china ni baru nak start. So, Trip China ni pergi masa...
Add a comment...

Post has attachment
Review filem Secret Superstar
Haiii selamat malam-- Baru lepas balik tengok wayang cerita SECRET SUPERSTAR yang dilakukan oleh Zahirah Wasim ( dari filem danggal ) Meher Vij ( jadi mak dalam bajrangi baijan ) dan juga Amir Khan. Bohong lah korang tak kenal Amir Khan. So, guys, ni nak re...
Review filem Secret Superstar
Review filem Secret Superstar
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review filem Happy Death Day
Hallu everyone! Kegigihan melanda diri ini apabila aku kebosanan petang tadi. So, paksa diri pergi tengok cerita ni seorang diri walaupun aku ni adalah spesis sangat penakut. Hatta cerita hantu melayu bodoh-bodoh pun aku still takut. Tapi disebabkan takde o...
Review filem Happy Death Day
Review filem Happy Death Day
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Turkey ( Part 6 )
Halluuuuu ebeghiwannn! Rindu pula nak update blog memandangkan kelas batal dan digantikan pada hari Jumaat dan alang-alang tengah throwback gambar-gambar lama. So, datang mood nak update perjalanan seterusnya di Bursa. So, ini hari yang 5 atau 6 enggak inga...
Percutian ke Turkey ( Part 6 )
Percutian ke Turkey ( Part 6 )
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Travel Partner To Perhentian Island
Hallo! Assalamualaikum eberiwannnn-  Okey so bebaru ni aku ada pergi ke Kelantan. First tu sebab kenduri kawan aku kahwin. So, dah book flight with my travel pratner yang super duper cute iaitu Wardah bunga-bunga cinta. Yeayyyyy! So flight booked-  Kitora...
Travel Partner To Perhentian Island
Travel Partner To Perhentian Island
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Turkey ( Part 5 )
BURSA  So Alhamdulillah, Sinan tolong belikan kitorang tiket dari cappadocia - Pamukkale naik Kamil Koc kitorang dapat 65 lira. Mungkin boleh dapat lagi murah kalau amik bus jenis lain. Sebab bas ni antara yang terbaik dekat Turkey and kitorang tak tahu ada...
Percutian ke Turkey ( Part 5 )
Percutian ke Turkey ( Part 5 )
alia-ali-ahmad.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded