Profile cover photo
Profile photo
Hilde Brandl
2 followers
2 followers
About
Posts

Vreau să transmit mulțumiri din inimă tuturor românilor care au ieșit la vot, indiferent de ceea ce au votat. Votul este un element de bază în implicarea civică a fiecăruia dintre noi. Le mulțumesc în mod special celor care au votat în dreptul numelui meu pentru Senat, la București. Nu au fost suficiente voturi pentru ca eu să pot contribui la înnoirea și întinerirea Parlamentului, dar voi continua să mă implic pentru că îmi doresc ca România să devina mai bună.

Post has attachment
Duminică, România votează! Ne vom stabili aleșii, iar decizia pe care o vom lua este la fel de importantă pentru Diaspora ca întotdeauna.

Voi, cei care trăiți departe de țară, ați demonstrat de fiecare dată cât de important este votul vostru.

Sunt Hilde Brandl, am 43 de ani și sunt arhitect. Nu am mai făcut politică și candidez pentru Senatul României. Am decis să mă implic pentru că trebuie să schimbăm, prin deciziile noastre, clasa politică și să oferim României o șansă reală.

De aici, de la București, vă rog să nu ne lăsați singuri în fața lor, a celor care doresc ca România să rămână la fel, a celor care doresc să nu se schimbe nimic! Avem nevoie de ajutorul vostru, de implicarea voastră, a tuturor românilor de pretutindeni.
Mergeți la vot și votați pentru o Românie în care să doriți să vă întoarceți.

Eu m-am întors acasă, după o viață petrecută departe de țara în care m-am născut. Vă aștept și pe voi acasă, într-o Românie în care să avem slujbe plătite corect, spitale, școli și grădinițe pentru copiii noștri.

Mergeți la vot și votați pentru o Românie europeană!
Votați Partidul Naţional Liberal, votați pentru ca Dacian Cioloş să rămână Prim-Ministru!

#echipaDĂNĂILĂ #RomâniaÎnainte

Post has attachment
Dragi studenți! Nu aruncați pe geam primul vostru vot la alegerile parlamentare! O restanță se poate da la toamnă!
Votul e pentru patru ani.

Cu drag,
Hilde
Photo

Post has attachment
Ieri am vorbit despre motivele pentru care Dacian Cioloş este privit ca o amenințare pentru Liviu Dragnea.
Pe de o parte avem un om cinstit, cu bun simț și competent, iar de cealaltă parte avem un om ca domnul Dragnea, care are probleme penale grave.

Post has attachment
Suntem oameni noi intrați în politică. Venim din mediul privat și am decis că nu mai putem sta pe margine, a venit timpul să ne implicăm! Dar este nevoie și de implicarea voastră pentru că doar împreună putem aduce schimbarea în bine pe care cu toții ne-o dorim!

#RomâniaÎnainte

Post has attachment
Votează echipa #PNL pentru senat!

Mai sunt 5 zile până la vot.
Photo

Post has attachment
În 2009 m-am întors în România, țara în care m-am născut și din care am plecat la vârsta de 5 ani.
M-am întors pentru că România este țara din care provine familia mea. Este țara în care străbunicul meu, Iacob Ciucean, a pus steagul României pe acoperișul primăriei din Rășinari, în urmă cu 100 de ani, în 1916. În urma acestui gest, a fost arestat de autoritățile Imperiului Austro-Ungar și a făcut doi ani de închisoare. După Marea Unire, a fost ales primarul Rășinariului, timp de aproape 30 de ani, din partea Partidului Național Liberal.

**
În prima imagine este străbunicul meu. În a doua imagine sunt eu, în parcul Muzeului de Științe Naturale din Sibiu, cu puțin timp înainte să plec cu părinții mei din România.
Photo

Post has attachment
Cu Asociația de Proprietari Floreasca - vorbim despre probleme de urbanism, abandonarea Parcului Verdi și autorizații de construire.
Photo

Post has attachment
Văd în fiecare seară la televizor graficele frumos colorate ale programului de guvernare PSD, care sunt asemenea unei cărți de colorat pentru copii.

Hârtia suportă multe, e răbdătoare chiar și cu Programul PSD. Cifrele sunt frumoase dar populiste și nerealiste. Pentru ca astfel de cifre să devină realitate ar fi nevoie în primul rând de oameni destoinici și onești la guvernare și în Parlament. PSD nu ne spune nici măcar cine va fi căpitanul de echipă. Cei mai mulți dintre politicienii de pe listele PSD au mulți ani de activitate, spre deosebire de mine, dar în acești mulți ani nu au demonstrat că pot stopa furturile, că pot administra corect cheltuielile, că pot profesionaliza autoritățile și debirocratiza statul. Ei au făcut mereu ce au învățat, fără să schimbe mare lucru. Pentru asta mulți dintre ei au avut și au probleme cu Justiția. Implementarea oricărui plan de guvernare presupune oameni competenți și onești.
Ei spun că este vorba despre program și nu vor să nominalizeze prim-ministrul. Eu spun că e vorba despre oameni, iar pe ai noștri îi vedeti.

Hârtia suportă orice fel de promisiune, dar oamenii destoinici, chiar dacă nu perfecți, sunt la noi, în PNL. Acesta este motivul pentru care e bine să nu te lași amăgit de hârtii, ci convis de oameni!

Votați Hilde Brandl pentru Senat la București și implicit Dacian Ciolos Prim-Ministru!
Photo

Post has attachment
Peste 30 de minute, de la ora 20:00, mă puteți urmări la B1TV, la invitația jurnalistei Nadia Ciurlin.
Photo
Wait while more posts are being loaded