Profile cover photo
Profile photo
Bradut Florescu
2,741 followers -
Writer, travel maker, prophet in exile.
Writer, travel maker, prophet in exile.

2,741 followers
About
Posts

Post has attachment
Din 7 decembrie, Qatar Airways va zbura către o nouă destinație, a patra din Thailanda: Chiang Mai. Cu ocazia asta, avem și o promoție pentru zboruri din București. Legături foarte bune în Doha.

Post has attachment
De 6 ani de zile, cea mai bună companie low cost din lume (conform Skytrax) tot amenință că va deschide un cap de pod în Europa de Est.

Acum câteva zile, directorul Thai Air Asia X a readus în discuție interesul companiei pentru zona noastră și sugera că anul viitor ar putea deschide o rută Bangkok-Europa de Est (Polonia, Cehia sau Ungaria).

Om să trăi s-o vedem și pe asta?

Post has attachment
Să câștigi o vacanță de 10.000 de euro și să nu știi ce să faci cu ea. Acesta este singurul gen de probleme pe care îți doresc să le ai.

Post has attachment
Vrei să dormi cu 60 de euro pe noapte în buricul târgului și să creadă toată lumea că ți-ai luat yacht? Iată cum poți face asta ;-)

Post has attachment
Un român împreună cu iubita sa și câțiva prieteni a dezvoltat o aplicație care te ghidează către cele mai frumoase locuri sălbatice din țară.

Se numește Amazing Romania pentru că este amazing și pentru că este despre România.

Felicitări și mulțumiri, Silviu și Anca.

Post has attachment
Un om blând și prietenos, deștept de duduie, uimitor și când vorbește și când cântă la chitară. Prietenia lui mă onorează.

Meet Oliver Benjamin, fondatorul celei mai haioase religii din lume.

"Toate religiile au mai mult sau mai puțin același mesaj: ele ne învață cum să trăim alături de oameni care nu sunt de un neam cu noi. Timp de 100.000 de ani am trăit ca vânători și culegători în triburi mici, de sub o sută de indivizi.
Mare parte din drama psihologică a zilelor noastre vine din faptul că trebuie să trăim o viață fundamental diferită față de cea pentru care ne-am adaptat de-a lungul mileniilor. Suntem forțați, prin natura vieții sedentare, să împărtășim lucruri cu oameni care sunt diferiți de noi genetic și cultural. Această evoluție, specifică omenirii, este unică în istoria vieții pe Terra."

Post has attachment
O listă consistentă de destinații la reducere. Thailanda, Namibia, Tanzania, Singapore, Malaezia, India și China printre ele. Discounturi suplimentare pentru cei care cumpără de pe mobil. Drumuri bune!

Post has attachment
Ce face omul când e "în roaming" și ce tratamente poate urma ca să scape de necaz.
(Articol publicitar)

Post has attachment
Prospătură. Qatar Airways au lansat astăzi o nouă ofertă. 30% reducere pe zboruri către mai multe destinații din Asia și Africa.

Post has attachment
Ultima poezie pe care am scris-o. 1 aprilie 1996.
Wait while more posts are being loaded