Profile cover photo
Profile photo
Tietotekniikan huolto Apulaiset Paju
4 followers
4 followers
About
Tietotekniikan huolto Apulaiset Paju's posts

Post has attachment

Post has attachment
Hyvä juhannusta!
Photo

Post has attachment
Poikettiin matkoillamme Urjalan Makeistukussa. Nyt meiltä toimivan tietokoneen ja hyvän mielen lisäksi myös samalla suu makeaksi 😊

https://urjalanmakeistukku.fi/

Photo

Post has attachment

Post has attachment
Windows Vistan tuki loppui tänään. Jos käytössäsi on edelleen Vistalla varustettu kone, niin viimeistään nyt on aika päivittää se Windows 10 aikaan. Windowsin päivitys ei ole ilmainen ja Vistalla varustettu tietokone on jo niin vanha, että yleensä järkevin ratkaisu on hankkia Windows 10:n lisenssi uuden, sille suunnitellun tietokoneen mukana.

Toinen vaihtoehto on siirtyä sitten vaikkapa Linuxin käyttäjäksi. Tässä tapauksessa vaihtoehtoja on monia ja vanhaankin tietokoneeseen voi asentaa jonkun kevyemmän Linux jakelun. Kannattaa kuitenkin huomata, että kaikki Windowsista tutu sovellukset eivät Linuxissa toimi tai niiden toimintaan saaminen vaatii huomattavasti enemmän virittelyä.

Tarjoamme apuamme molemmissa tapauksissa. Meihin voi olla aina yhteydessä, jolloin käymme yhdessä läpi eri vaihtoehtojen plussat ja miinukset. Autamme myös parhaan vaihtoehdon toteutuksessa, niin mahdollisesta laitteiden hankinnasta ja asennuksista, aina kotiin ja käytön opastukseen saakka.

Ole yhteydessä jo tänään!

https://www.mikrobitti.fi/2017/04/windows-vista-laskettiin-haudan-lepoon/

Post has attachment
Hak5:n uusi BashBunny tietoturvatyökalu on nyt meillä käytettävissä. BashBunnyn avulla tietojärjestelmien tietoturvaa on entistä helpompi testata ja korjata mahdollisia aukkoja.

Olethan sinäkin huolehtinut tietoturvastasi? Jos hetkeksikin heräsi epäilys, niin ole yhteydessä ja selvitetään tietoturvan taso. Monesti jo pienillä ja edullisillakin asioilla on mahdollista saada huomattava parannus aikaan.

Laita postia tuki@apulaiset.fi tai soita 0443449183

Photo

Post has attachment
Päivitettyjä Sysinternals työkaluja. Kannattaa ehdottomasti tutustua näihin ja muihin sivuilta löytyviin ohjelmiin.

https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals
Photo

Post has attachment
Kaikki yhteydet verkkosivuille www.apulaiset.fi on nyt suojattu ja salattu varmenteella. Kaikki liikenne käyttää jatkossa automaattisesti HTTPS-protokollaa. Näet tämän selaimen otsikkorivin suljetusta lukon kuvakkeesta ks. kuva.

Varmenteella suojataan myös esim. pankkien sivujen liikenne ja myös nykyään monien muiden palveluiden. Jos lukko on kiinni ja osoiterivillä oikea osoite, niin voit olla varma, että sivu on se mikä pitäisikin olla.

Voit olla meihin yhteydessä myös kaikissa varmenne asioissa ja katsomme yhdessä parhaan vaihtoehdon sinulle.

Photo

Post has attachment
Hyvää Joulua!
Photo

Post has attachment
Kannattaa tutustua Viestintäviraston joulukalenteriin ja avata ne alkukuun luukutkin :)

http://tietoturvakalenteri.digijoulukalenteri.fi/
Wait while more posts are being loaded