Profile cover photo
Profile photo
Dee Khalish
64 followers -
homebaker
homebaker

64 followers
About
Dee's posts

Post has attachment

Post has attachment
Si khalish Akeel
assalamualaikum uols.. lame dah rase ye xupdate blog sejak kebelakangan ne busy ngan kerja busy ngan baking busy ngan family.. so far khalish pun dah nak 3 tahun 9.2 ne.. dah besar anak mama so mama pun tengah survey2 cari tadika utk die.. tahun dpn nak han...

Post has attachment
Chocolate gift
kindly please whatapps for any enquiry 0195785843

Post has attachment
Buttercake
Buttercake or Marble Cake RM50 each 9" for circle kindly please whatapps for order 0195785843

Post has attachment
Kitkat Cake
Kitkat Chocolate Cake also can mix with Buttercake and Chocolate ganache frosting RM120  9" kindly please whatapps 0195785843 for order 

Post has attachment
Chocolate Moist Cake
Chocolate Moist Cake 9" RM90 each kindly whatapps for order 0195785843 or email thekhadut@gmail.com

Post has attachment
persiapan
Assalamualaikum uols alhamdulillah.. almost nak masuk 4 bulan dah.. so far.. xde paper preparation lg utk second baby hopefully semuanya dipermudahkan dee ingat 7 bln sok bru pk nak beli ape sbb skrg ne jantina pun xtahu lagi paper pun tgh bersabar menanti ...

Post has attachment
bersawang
assalamualaikum uols.. sebenar ye kan.. dah lama xupdated blog kan banyak benda bersawang dalam hati nak story nak diluahkan xtahu dengan siapa.. mmm pada yang paham.. dia akan pahamlah kenapa dan sebab apa actually lately ne.. mcm sedih n stress skit. boss...

Post has attachment
tak berapa ada mood
assalamualaikum uolss.. skrg ne dee xberapa ada mood nak updated blog. ikutkan banyak benda nak story morry mmmm.. ntah bile boleh updated blog tapi memikirkan skrg ne je ade masa nak updated blog.. so iolss updated la so alhamdulillah.. dah ade logo baru.....

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded