Profile cover photo
Profile photo
Cik Arnab
22 followers -
me and you just same
me and you just same

22 followers
About
Cik's posts

Post has attachment

Post has attachment
Kelahiran Anak Pertamaku ft. Anakku... Akhirnya Kau Pergi Jua
AllahuAkbar. AllahuAkbar. Terdengar bunyi tangisanmu sayang. Pada tanggal 10.4.15 ini, lahirlah Perwira, Yang tidak sama sekali dijangkai. Terpancar sebuah senyuman, Yang terukir di bibir ini, kerana kelahiranmu yang teristimewa. Menjadi penyeri Mahligai Ka...

Post has attachment
SmartPhone Lenovo Anda Original Atau tiruan?
Hye blogger, hello to all readers, Pernah dengar smartphone brand Lenovo? Tak pernah? Macam tak betul je, macam tipu je. Telefon pintar Lenovo yang semakin banjir di pasaran membuatkan pengguna sering kali rambang mata, especially kalau dapat tawaran harga ...

Post has attachment
ShawlsToLove Pilihan Muslimah Sejati
Hye bloggers, hello all readers. This entry CA nak review one online shop yang orang kata memang the best untuk para para muslimah yang suka bergaya tapi masih patuh akan syariat. This online page memang menjual shawl shawl yang bersaiz XL dan others dengan...

Post has attachment
Shawlora For Peminat Tegar & Pandora
Assalamualaikum, harini CA nak review satu online shop yang boleh dikatakan menyediakan service yang sangat memuaskan hati dengan kualiti produk yang terbaik dan layanan yang gila best dari ladang. Their page now lebih aktif menjual ladies watch/ accecories...

Post has attachment
Simple Cooking by Budak 15 Tahun
Hye bloggers. Hello readers. Bersua lagi kita dalam rancangan Ketuk - ketuk selera by Cik Arnab. Muahaha baru intro dah ngarut acaner? Awaaa awak janganlah close lagi, mai baca sampai habiss naaa. Okey disebabkan blog ni dah bersawang apa segala natang semu...

Post has attachment
Resepi Spaghetti Carbonara Frozen Simple
Hye peps. Hello warga blogger. Fuuuhh. Bersawangnya blog ni. Alamaklumlah empunya diri ni nak exam orangnya. Nak menyinggah update blog memang tak ada masalah ye. Busy sakan nampaknya. Ni baru je habis trial. Takde idea nak update ape dah, tepu dah otak asy...

Post has attachment
Tutorial SmartPhone Lenovo | Tukar Font Lenovo
Hye Blogger and Hello Peeps. Semua mesti sudah tahu bahawa SmartPhone yang jenama Lenovo gitu semakin mendapat perhatian. Ye dakkk ? xD Sudah tentu. Disamping harganya yang murah dan kualitinya yang baik, ianya setanding SmartPhone yang terkenal seperti Jen...

Post has attachment
Hello Penggemar Cheezy Wedges
Hello bloggers and quiet readers. Pernah rasa cheezy wedges di KFC tu tak? Tipulak tak pernah. CA pun suke cheezy wedges tu, tapi tak adalah selalu beli sebab rasa tersangat membazir. Tetapi sekarang masalah anda boleh diselesaikan. Tahu tak cheezy ni dah b...

Post has attachment
Tolong Tolong ! Baby Cik Arnab Cedera Parah
Hello Bloggers, Hye peps. Dah bace tajuk. Mesti punye excited mau terjah kan? Omomomo. CA belum kahwin, macammana mau punye baby. Yang penting tetap ada baby. But baby doll. Eh eh, korang perempuan ke lelaki? Kalau perempuan, nampak benor menipunya kalau ta...
Wait while more posts are being loaded