Profile cover photo
Profile photo
Hanis Haris
masih mencari redha Allah
masih mencari redha Allah
About
Posts

Post has attachment
Pengalaman UKCG 2017
Assalamualaikum, Hari ni aku nak cerita sikit pengalaman aku menghadiri ujian kelayakan calon guru (ipg). aku mohon dan dapat ujian tu dekat IPG Kampus Kota Bharu. pakaian perempuan baju berkolar lengan panjang wrna gelap atau hitam. seluar track biru atau ...
1d fangirl
1d fangirl
hanisharis.blogspot.com

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Masuk TV. hahaha
Hi, bertemu kembali. hari ni aku nak share something. ni pasal trip ke Kuala Lumpur-Putrajaya kelab sekolah aku. aku dan kawan-kawan aku yang lai pergi selama 3 hari 2 malam. aku malas nak cerita lebih detail, dan aku nak masuk terus ke tajuk aku hari ni. l...
budak SPM
budak SPM
hanisharis.blogspot.com

Post has attachment
SMS JELI
Hai, sebenarnya aku dah malas nak ber'trowback' pasal hal ni. Tapi aku rasa nak ber'trowback' jugak. So layan je lha. Untuk pengetahuan, thun ni aku dah officially 16 y/o (tingkatan 4). So seperti yg korang tahu tahun lepas aku exam PMR  PT3. Lepas je exam ...

Post has attachment
ULTRAS NAIM
Assalamualaikum semua, Hari ni saya nak kongsi tentang kewujudan kumpulan dikir barat 'ULTRAS NAIM' di SMKA NAIM LILBANAT yang kini sedang melonjak naik. Pada mulanya, sempena hari guru, guru-guru telah membahagikan kepada setiap tingkatan untuk membuat per...

Post has attachment
10 Petanda 'dia' Jodoh Kita
Petandanya : (: Bersahaja :) -tidak berlakon (: Senang bersama :) -tak bosan, jemu atau tertekan (: Terima kita seadanya :) -tak ambil peduli masa silam kita (: Sentiasa jujur :) (: Saling mempercayai :) (: Senang bekerjasama :) (: Memahami diri kita :) (: ...
budak PT3
budak PT3
hanisharis.blogspot.com

Post has attachment
Kata Majmuk Mantap
KATA MAJMUK MANTAP Kata majmuk mantap ialah penggabungan dua perkataan menjadi satu perkataan tanpa perlu ada jarak. Kata majmuk mantap ni ada 14 kesemuanya :  antarabangsa bumiputera jawatankuasa kakitangan kerjasama warganegara olahraga pesuruhjaya setiau...
budak PT3
budak PT3
hanisharis.blogspot.com

Post has attachment
Sistem Dalam Badan Manusia
1. Respirasi 2. Peredaran darah 3. Pencernaan 4. Otot 5. Ra ngka 6. Saraf 7. Limfa 8. Perkumuhan 9. Endokrin 10. Pembiakan 11. Pertahanan
budak PT3
budak PT3
hanisharis.blogspot.com

Post has attachment
Semoga Bermanfaat
budak PT3
budak PT3
hanisharis.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded