Profile

Cover photo
sharifah ashikin
Attended uitm merbok
Lives in Baling Kedah Malaysia
105,328 views
AboutPostsPhotos

Stream

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
platform merepek paling selamat setakat ni..H dont know.kikiki
 ·  Translate
1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
rupanya ending kisah kami mcm ni..hahaha.. saya kalah denga azwan annuar.
 ·  Translate
1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
is that all what u got?

1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
esok aku ada exam praktikal..penyediaan kaviti.pagi paaaagi..tapi harini aku sibuk bercerita pasal H kt semorang..kat mama.kat kakak.mama cool ja.tapi kakak mcm tk berapa nk yakin dgn H ni.sbb aku oernah cerita sikit2 pasal H dkt kakak..bukan apa..kakak takut aku frust menonggeng..kakak takut aku perasan sensorang..kak,aku pun takut aku perasan kak.haha.tapi dia mcm dh byk berubah..dari 0 to 30%.dari tk ambil tahu kepada ambil tahu.dari mengelak kepada mmberitahu.dia ada effort la..dari 0 ke 29% utk jaha hati aku.ambil tahu jugak psl aku.and paling penting..sayanh aku.kikiki.seram jugak nk text H ckp psl future tp kadang2 aku perasan H ni fikiran dia jauh..dia merancang itu ini.tapi...tapi..aku takut ending dia bukan dgn aku.takot tk da jodoh :') sbb tu aku suruh mama doakan..suruh kakak doakan.insyaAllah..
 ·  Translate
1
 
done first paper.alhamdulillah..quite good.boleh la jwb sikit2..xdak la blur terus..hows his exam?is everything good?dia marah ke..aish..
1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
i just  messed up my day. aku nk tolong kawan last2 jd bencana.haha.bencana for both of us. dia xdapat balik semenanjung and aku maybe kena bayar ganti rugi rm1100. harini baru aku happy2 masak, kemas rumah, baca buku, dh smpai mesej kwn aku mintk tlg book ticket.aku mmg boleh sgt tolong as wifi kt umh aku ni laju tahap babs..so aku pulun punya pulun dok tolong..and tk berjaya.ok fine, aku smbung while driving smpai adik aku offer diri nk tlg.takut accident lg katanya..dia pun tolong lah,siap salin detail kwn aku tu.hafal siap beb.and unfortunately tk jadi jugak. ohh man, so mama tukar tempat dgn aku, and aku uruskan lah psl tiket.and still xboleh.aku terus mencuba smpai lah aku trpaksa susahkan si H sbb dia ja tmpt aku nk mengadu psl ni.selalu idea dia bernas.otak dia bergeliga..and harini walaupun dia kt luar, dia tolong jugak and masih xdapat book. and aku kena lecture 1 sesi FOC ngn dia. ambik,kenyang aku.xpayah dinner. aku try smpai aku migrain dlm kereta, terpaksa mama tutup aircond, buka tingkap sbb nk bg aku bernafas..double effect: 1) aku xboleh jalan jauh 2) migrain.. combo baq hang..tp gagal jugak, smpai je rumah aku gelabah la..aku cuak duit kwn aku kena telan,mana aku nk cekau rm1100 nk bayaq.wuwuwu..perasaan aku bercmpur ,nk mrh, sedih, risau, semua ada.sakit mentalkah aku,sakit jiwakah aku.hahaha.so now aku xleh tidoq, aku nk tggu nabilah bgtahu aku baki akaun dia dulu, kalau 0, im a deadmeat.mmg kena gnti..dh salah aku,and confirm mama skrg tgh dok asah belakang parang nk sembelih aku :(and td kena lecture penuh kasih syg oleh mama.pedih hati ni.selama balik ni weols kamceng je..ni hari last aku kt rumah, jd gini.apalah nasib..doakan semua ok.kalau xhilang duit nabilah, boleh aku adjust utk flight lain pulak.XOXO
 ·  Translate
1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
Holiday 
1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
you shant be that shallow eyh

1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
teardrop 
1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
selamat malam.thanks H hantar video tu kt saya..positif positif.♥♥
 ·  Translate
1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
pi mati semua kawan kawan hg..sekali dengan hg.buat semak bumi sahaja. izinkan aku mencarut harini 
 ·  Translate
1

sharifah ashikin

Shared publicly  - 
 
exam tamat.tiber period cramp
1
Story
Tagline
saya tulis apa yang saya suka
Introduction
assalamualaikum. nama yang diberi oleh abah and mama ialah sharifah noor ashikin bt.syed salim. memandangkan nama tu MasyaAllah, panjang sangat..so orang orang yang kenal ni selalu panggil shikin je. kata ganti diri pertama di blog ini ialah aku. maaflah kalau ada pihak yang rasa macam tak proper or apa apa.keselesaan itu penting untuk penulis.sekarang ni menetap di tingkat bawah kolej mahsuri dekat ampaian.ekeke.sedang menuntut di UiTM Kedah sebagai pre-law student.InsyaAllah,akan sambung degree next year.sebelum terlupa, blog ni dihasilkan untuk menghilangkan rasa bosan, bukan untuk publisiti murahan.kalau rasa nak baca, you are most welcome.tapi kalau macam ada unsur unsur tak berapa nak molek tu, angkat kaki and lari jauh jauh yea.tak mau kacau orang :)
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Baling Kedah Malaysia
Education
  • uitm merbok
    law pi005, 2012 - 2013
Links