Profile cover photo
Profile photo
Fairy Lilly
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Bermanfaat
Salam Maal Hijrah Selamat Tahun Baru Semoga kita menjadi insan yg lebih baik Dan bermanfaat kepada orang lain.... Belum sempat nak beri sumbangan.... Pagi-pagi tadi saya dah dapat dari manfaat orang lain Tawaran join venture in something to do with work It ...

Post has attachment
Salah siapa?
Petang tadi seseorang datang ke pejabatku Selama ini rekodnya baik Tiba-tiba dalam 3 minggu ni dia berubah Ikut hati aku ingin meletop Tetapi bila melihat notis yg dihantar Yang dah hampir meletup memuntahkan lahar Terus jadi sejuk beku.... Terus perasan in...

Post has attachment
Ikut kemampuanlah....
Sometimes when we got something extra People thought that we are rich They do not know how struggle we are to get it to pay for it monthly facing the challenge to make it better worrying about the cost We do not ask for their opinion about what to do with t...

Post has attachment
15 miniutes cooking
Dah pukul 1pm baru terhegeh2 pi dapur. Potong ayam, cuci, lap guna kitchen towel Tabur garam kunyit Gaul teping sikit Goreng Sambil tu hiris carrot Reheat frozen sambal hijau bulan puasa šŸ˜… Dan gaul semua.. Sambil masak tu cucilah pinggan Dah lunch barulah ...

Post has attachment
Apa nak jadi????
Terkejut, geram, marah dan sedih bila mengetahui berita malam tadi. Apalah nak jadi dengan anak-anak masa kini??? 1. Seawal usia 11 tahun sudah tidak bersekolah 2. Pada usia muda telah terlibat dengan gejala yg merosakkan seperti mengambil ganja dan terliba...

Post has attachment
Tragedi Pagi September
Sekali lagi kita dikejutkan dengan kes kebakaran asrama sekolah tahfiz pada pagi ini. Kali ini di Sekolah Tahfiz Ittifaqiyah yang mengorbankan 24 orang mangsa yang terdiri dari 22 pelajar dan 2 warden. Sumber gambar internet Tengahari tadi saya berkesempata...

Post has attachment
Overweight
BMI cecah 27.6 Definitely overweight 2004 kot ....pernah 38kg 2005.......................... 40-42 kg 2006-2007................ 44kg early 2009 ............... 47 kg tpi inches ok Balik raya 2011....... 43kg 2013 ..........................47 kg inches ko 20...

Post has attachment
From Honda .....
Yeay I got something from Honda šŸ˜šŸ˜šŸ˜ Special car for special someone šŸ˜šŸ˜šŸ˜ HahaHa....in my dreams lahkan šŸ˜œšŸ˜œšŸ˜œ

Post has attachment
Tak layan
Semalam kita shared bhn utk new customer Masa lunch hour terganggu kita makan Coz ditanya2 .... Then kita pun pi join jumpa new customers Ada info yg I lupa sampaikan Hmm...dia x puas hati pula Tapi!seronoknya dia beri input Lansung tak mau libatkan kita šŸ˜…...

Post has attachment
My weekend
Sekarang walaupun keroje melambak, waktu hujung minggu memang untuk rehat...bukan pulun buat kerja opis. Penuh dengan aktiviti FB, IG, TV dan makan dan tidur šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚. No wonderlah ada kawan2 cakap muka aku dah tak stress macam dulu šŸ˜. Hari ahad itulah aktiv...
Wait while more posts are being loaded