Profile cover photo
Profile photo
Danubius Exim
9 followers -
Gandeste spre viitor!
Gandeste spre viitor!

9 followers
About
Danubius Exim's posts

Post has attachment
Va comunicam ca am introdus in oferta noastra un produs nou Accesoriu iPhone/iPod/iPad BT iSERIAL. Acesta este un dispozitiv auxiliar ce confera capacitate Bluetooth pentru ca echipamentele Apple precum iPhone®, iPod® sau iPad® sa se poata conecta la imprimante sau alte terminale cu Bluetooth, care nu sunt compatibile cu profilul Apple Bluetooth.

Post has attachment
Danubius Exim aduce pe piata din Romania 2 dintre cele mai recente imprimante dedicate integrarii in cadrul kiosk-urilor: Datecs DK1-31 si Datecs DK1-21.

Post has attachment
Sigilarea aparatelor de marcat electronice fiscale este obligatorie si supusa unor norme stabilite prin Hotararea 479/2003. In acest articol puteti afla care sunt conditiile necesaere privind operatiunea de sigilare a caselor de marcat si a imprimantelor fiscale.

Post has attachment
Daca in urma cu doua saptamani anuntam intrarea in oferta a unor noi case de marcat: Datecs DP 25 si Datecs DP 55 KL, de data aceasta va prezentam un produs nou din categoria imprimantelor pentru POS: Datecs EP 2000.

Post has attachment
In data de 28.12.2011 s-a publicat in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta 115 pentru prorogarea unor termene, ce include si aspecte privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aparatele de marcat electronice fiscale si cititoarelor de carduri ce vor fi utilizate .

Post has attachment
Unul dintre cele mai populare produse din oferta Danubius Exim, casa de marcat Datecs Mp-55B, are in perioada aceasta un pret promotional.

Post has attachment
Prima luna a noului an aduce in oferta Danubius Exim doua produse noi din categoria caselor de marcat: este vorba despre Datecs DP 25 si Datecs DP 55 KL.

Post has attachment
Aflati mai multe informatii privind configuratia aparatelor de marcat electronice fiscale

Post has attachment
La sfarsitul anului 2011 Danubius Exim a lansat noul site, cu mai multe informatii si mai usor de parcurs. Dumneavoastra ce parere aveti?

Va informam ca programul de sarbatori al Danubius Exim va fi urmatorul:

Luni - 19 decembrie 2011: 9:00 - 12:00
Vineri - 23 decembrie 2011: 9 - 17:00
Luni - 26 decembrie 2011: zi libera
Luni - 2 ianuarie 2012: zi libera
Wait while more posts are being loaded