Profile cover photo
Profile photo
mastura mazlan
315 followers -
SIMPLE.. ^_^
SIMPLE.. ^_^

315 followers
About
mastura's posts

Post has attachment
HUSNUZON DAN SUUZON
Kata orang rasa sayang jangan dipendam Kerana ia perlu diluahkan. Diluahkan dengan perkataan. Kenapa perkataan?? Bukankah sayang itu merupakan suatu perasaan. Tak kira lelaki atau perempuan. keluarga atau rakan. Itu yang buat aku bingung sampai sekarang. Ak...

Post has attachment
KEMBALI
Manusia.. Tak dapat lari dari melakukan kesilapan Tak dapat lari dari kelalaian dan tak dapat lari dari sikap kealpaan.. Setahun lebih aku menghilang.. Terlalu banyak ingin diceritakan.. Tapi niat nak update blog terkubur  dan hanya diceritakan pada kawan-k...

Post has attachment
AKU BENCI KAMU
Lama tak buka blog nie. Bukan setakat bersawang. kulat dan atuk nenek bakretia pun ada. hari ini aku datang untuk bercerita. Tapi aku tak pasti orang yang aku cerita ini istimewa bagi aku atau tidak. Orangnya tinggi sasa dan sedikit berisi. tapi tidak la bu...

Post has attachment
**
Dah berkulat napaknya blog aku ni. Busy, tak sempat nak update entry baru. Ini cerita baru beberapa hari berlaku. Sedang aku duk syok picit jerawat depan cermin yang tertampal di dinding. tatiba kawan aku tanya satu soalan, "Kak.Mas pernah ada BFF?" Satu so...

Post has attachment
mastura mazlan commented on a post on Blogger.
teringat  kt abah.. :')

Post has attachment
PEREMPUAN PENYAKUT BAJU
Bila baca tajuk pasti korang rasa pelik. Perempuan penyakut baju?? Apa tu?? Sejenis orang atau sejenis benda?? Cuba korang tengok penyakut baju. Boleh disangkut dimana sahaja kan. Cuba tengok segelintir perempuan pula. Main angin sikit dah tersangkut. diula...

Post has attachment
2014
Selamat Tahun baru 2014. New year. New life. New hope. And new story. Berakhir sudah tahun 2013. Cepatje masa berlalu. Setahun setiap orang mesti banyak melalui pelbagai cerita, dugaan, ujian dan kebahagiaan. Tapi let bygones be bygones. Hidup perlu adah pe...

Post has attachment
PENYEWA DAN PEMILIK RUMAH
Satu malam pintu diketuk.. Muncul seorang lelaki dihadapan pintu.. Dia meminta izin untuk masuk  katanya tinggal di rumah itu.. Tetapi desebabkan hari  sudah lewat malam. Dia bagi masa untuk berfikir  sampai ke subuh esok.. Jika diberi anak kunci kepadanya ...

Post has attachment
TONSIL
Dua minggu aku menyepi.. Sekarang kembali sebab nak cerita pasal sejenis penyakit ni.. nama manjanya tonsil.. nama panjangnya pula tonsillitis.. hoho Aku rasa mungkin ramai dah tahu pasal penyakit nie.. Aku pun tahu sebab dua orang kawan aku yang demam.. Di...

Post has attachment
R.I.P
Assalamualaikum, Sejak dari semalam lagi kecoh pasal kematian bintang Hollywood movie FAST & FURIOUS, Paul Walker. Akibat kemalangan kereta pada 29/11/2013. Apabila buka saja FB, Twitter and so on, kecoh membincangkan soal kematiannya. Berita HOT lah kataka...
Wait while more posts are being loaded