Profile cover photo
Profile photo
Fizo Omar
552 followers -
"by heart with passion"
"by heart with passion"

552 followers
About
Posts

Post has shared content
Fizo Mawar Kitchen Dan 5 Perkara Hebat Yang Anda Sendiri kena Datang mencuba....Jangan Kata Kami tak Payung
Add a comment...

Post has shared content
Fizo Mawar Kitchen Apa Yang Best Sangat Kat Sini Sampai Orang Tak Habis Habis Share Menu Dia?

DAHLAH NAMA PELIK, MAKAN JADI KETAGIH, APA BENDA NI?? 🍲🍜

"Rasa mee ni kenyal-kenyal, first time saya mkn. Tambah kacang dengan serbuk cili ni, memang padan."
Pn. Dilla, Petaling Jaya.

"Saya selalu jumpa kuih ni masa pg Kelantan, tp yg jenis ni betul-betul rasa lemak, lembut je. Hidang pula panas-panas mcm ni, haii... laju je kita.. hahaha"
Abang Manan, Saujana Putra

"Saya jenis suka yang sup-sup ni. Tengok pelik nama, kita cubalah. Rasa rempah dia, ni mee herba thailand ke?"
Zahra, Pasir Gudang

"Payah nak suruh budak-budak ni mkn, kalau roti-roti ke, burger ke, haa.. nak la diorang."
Kak Fatema, Sg.Petani

"Ni daun sireh ke??"
Joshua, Publika

Ini antara soalan & dialog yg selalu pelanggan di FMK share dgn kami. Syukur Alhamdulillah, kami rasa seronok lihat senyuman penuh kegembiraan.


Bagi ramai yg bertanya dlm inbox;-
🍲 OPERASI : setiap hari, 11.00 pagi - 10.00 mlm.
☎TEMPAHAN :
>>📞En ezma - 0111.562.3453
>>📞En syam - 019. 908.0909

Jom, kita tengok antara menu PILIHAN RAMAI.
Kalau awak suka yg mana?
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2/29/16
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content
Unik betul Bungkusan Minuman di FizoMawar Kitchen Stylo Betul

FIZOMAWAR KITCHEN adalah sebuah restoran yang berorientasikan hidangan unik 100% dari Thailand. Menyedari akan kecenderungan demografi pelanggan yang amat meminati masakan dari negara jiran ini, kami sedaya upaya membawa masuk sebanyak mungkin resipi asli yang sudah pastinya akan membuatkan anda tidak senang duduk.

Tidak ketinggalan, konsep yang diketengahkan juga ditafsirkan melalui elemen lain seperti reka bentuk restoran, hiasan dalam & cara penyediaan itu sendiri. Sudah pasti, anda akan kembali ke FIZOMAWAR KITCHEN , your kitchen in town.
Add a comment...

Post has shared content
Tak Pakai Gelas? Habis nak minum pakai apa? Apa best Sangat FIZOMAWAR KITCHEN ni?

FIZOMAWAR KITCHEN adalah sebuah restoran yang berorientasikan hidangan unik 100% dari Thailand. Menyedari akan kecenderungan demografi pelanggan yang amat meminati masakan dari negara jiran ini, kami sedaya upaya membawa masuk sebanyak mungkin resipi asli yang sudah pastinya akan membuatkan anda tidak senang duduk.

Tidak ketinggalan, konsep yang diketengahkan juga ditafsirkan melalui elemen lain seperti reka bentuk restoran, hiasan dalam & cara penyediaan itu sendiri. Sudah pasti, anda akan kembali ke FIZOMAWAR KITCHEN , your kitchen in town.
Add a comment...

Post has shared content
FizoMawar Kitchen - "Fizo Omar kurang ajar!!" Tailong Rosyam Nor sudah marah.. Eh, dh kenapa?
Add a comment...

Post has shared content
FIZOMAWAR KITCHEN | THAI FOOD

Sebuah restoren milik fizo omar actor pelakon drama film filem mawar karim tudung fareeda yang terletak di bangi seksyen 8, kajang malaysia menyediakan makanan thai thailand yang memang unik dan best seperti phad thai mee goreng nam sai nam khun boat noodle nasi rebus nasi kukus nasi rempah lok chin meat ball kueh akok akedut  ayam goreng rempah bijan  miang kam daun kadok appetizer pencuci mulut roti kukus kari steam sampan perahu air thai cha yen teh tarik cha kiaw green tea teh hijau kopi coffe thai koko chocolate cokelat  caramel milo lemon limau nipis ais
Photo
Add a comment...

Post has shared content
FIZOMAWAR KITCHEN | THAI FOOD

Sebuah restoren milik fizo omar actor pelakon drama film filem mawar karim tudung fareeda yang terletak di bangi seksyen 8, kajang malaysia menyediakan makanan thai thailand yang memang unik dan best seperti phad thai mee goreng nam sai nam khun boat noodle nasi rebus nasi kukus nasi rempah lok chin meat ball kueh akok akedut  ayam goreng rempah bijan  miang kam daun kadok appetizer pencuci mulut roti kukus kari steam sampan perahu air thai cha yen teh tarik cha kiaw green tea teh hijau kopi coffe thai koko chocolate cokelat  caramel milo lemon limau nipis ais
Photo
Add a comment...

Post has shared content
FIZOMAWAR KITCHEN | THAI FOOD

Sebuah restoren milik fizo omar actor pelakon drama film filem mawar karim tudung fareeda yang terletak di bangi seksyen 8, kajang malaysia menyediakan makanan thai thailand yang memang unik dan best seperti phad thai mee goreng nam sai nam khun boat noodle nasi rebus nasi kukus nasi rempah lok chin meat ball kueh akok akedut  ayam goreng rempah bijan  miang kam daun kadok appetizer pencuci mulut roti kukus kari steam sampan perahu air thai cha yen teh tarik cha kiaw green tea teh hijau kopi coffe thai koko chocolate cokelat  caramel milo lemon limau nipis ais
Photo
Add a comment...

Post has shared content
FIZOMAWAR KITCHEN | THAI FOOD

Sebuah restoren milik fizo omar actor
pelakon drama film filem mawar karim
tudung fareeda yang terletak di bangi seksyen 8,
kajang malaysia menyediakan makanan thai thailand
yang memang unik dan best seperti phad thai mee
goreng nam sai nam khun boat noodle nasi rebus nasi
kukus nasi rempah lok chin meat ball kueh akok akedut
ayam goreng rempah bijan miang kam daun kadok appetizer
pencuci mulut roti kukus kari steam sampan perahu air thai
cha yen teh tarik cha kiaw green tea teh hijau kopi coffe
thai koko chocolate cokelat caramel milo lemon limau nipis ais
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded