Profile cover photo
Profile photo
Mihai Stupu
23 followers -
O investitie este o investitie!
O investitie este o investitie!

23 followers
About
Posts

Post has attachment
Programul Prima Casă reprezintă o șansă în plus pentru clienții care beneficiază de fonduri reduse pentru achiziționarea unei locuințe, iar pentru viitorii cumpărători care au venituri mai mari există și alte opțiuni, poate chiar mai potrivite pe termen lung. De asemenea este important ca în fiecare caz să fie luate în calcul previziunile și reglementările ce vor intra în vigoare în viitor, astfel încât fiecare decizie să fie cât mai informată.
https://mihaistupu.ro/prima-casa-2018-avantaje-si-dezavantaje-viitorul-programului/
Add a comment...

Post has attachment
Mutatul dintr-o locuinta in alta nu este cea mai placuta experienta. Sute de obiecte care brusc par fara sens, cutii peste cutii, costurile generate de transport, ziua chinuitoare a mutatului propriu zis, apoi cateva zile in care fiecare obiect necesar pare sa fi disparut pentru totdeauna.
https://mihaistupu.ro/eliberarea-locuintei-dupa-vanzare/
Add a comment...

Post has attachment
Livingul este principala camera careia ii acordam o importanta deosebita in ceea ce priveste designul, deoarece este un spatiu de zi in care ne petrecem timpul in compania familiei si a prietenilor.
https://mihaistupu.ro/idei-amenajare-living-in-2018/
Add a comment...

Post has attachment
Programul naţional de cadastru şi carte funciară, gestionat de ANCPI, are ca scop înregistrarea gratuită a tuturor proprietăţilor imobiliare din România într-un registru unic, şi se derulează la nivelul întregii localităţi sau la nivel de sector cadastral, prin lucrări contractate de către ANCPI/primării.
https://mihaistupu.ro/programul-national-de-cadastru-si-carte-funciara/
Add a comment...

Post has attachment
Ultimii doi ani au adus creșteri semnificative la prețul apartamentelor, în marile orașe, iar tendința crescătoare se va menține și anul acesta.
https://mihaistupu.ro/mai-pot-creste-preturile-locuintelor-din-romania-verdictul-analistilor/
Add a comment...

Post has attachment
Pentru o persoana care doreste sa isi vanda casa nu exista nimic mai frustrant decat o proprietate care sta la vanzare fara succes. Acest lucru te duce la intrebarea: “Ce are proprietatea mea si de ce nimeni nu vrea sa o cumpere?”. Ar putea exista diverse motive pentru care nimeni nu este atras de oferta ta.
https://mihaistupu.ro/3-motive-pentru-care-nu-reusesti-sa-ti-vinzi-proprietatea/
Add a comment...

Post has attachment
Sa inchiriezi o locuinta pare un proces simplu, cel putin in teorie. In consecinta, deseori, viitorii chiriasi trateaza cu superficialitate clauzele care ar trebui inserate in contractul de inchiriere. Se poate ajunge insa cu usurinta in situatii neplacute.
https://mihaistupu.ro/3-clauze-care-trebuie-neaparat-sa-le-contina-contractul-de-inchiriere/
Add a comment...

Post has attachment

Atractivitatea blocurilor nou-construite este incontestabilă faţă de locuinţele cele ridicate în perioada comunistă. Clădirile se bucură de culori vii, scara blocului este primitoare, ascensoarele sunt dotate cu uşi automate, iar apartamentele miros a nou. In articolul de azi va prezint cateva elemente pe care nu trebuie să le scăpaţi din vedere atunci când vreţi să cumpăraţi o locuinţă într-un bloc nou-construit.
https://mihaistupu.ro/ce-informatii-trebuie-sa-urmaresti-daca-vrei-sa-cumperi-un-apartament-faza-de-proiect/
Add a comment...

Post has attachment
Numărul creditelor acordate prin Programul Prima Casă se apropie de 10.000. Doar jumătate din plafonul distribuit băncilor a fost epuizat.
https://mihaistupu.ro/prima-casa-2018-peste-9400-de-romani-s-au-mutat-casa-noua/
Add a comment...

Post has attachment
Decizia de a cumpăra a locuinţă vine la pachet cu multe semne de întrebare. Ce paşi trebuie urmaţi? Ce trebuie să primeze în luarea unei decizii: preţul, zona, spaţiul sau zona de acces? Sunt multe lucruri pe care un cumpărător le poate lua în considerare.
https://mihaistupu.ro/3-pasi-pentru-transorma-visul-unei-locuinte-noi-realitate/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded