Profile cover photo
Profile photo
Renate van Dijk
90 followers -
Wedding Photographer
Wedding Photographer

90 followers
About
Renate's posts

Post has attachment
Woohoo! Ik ben 1 van de Viva 400 in de categorie 'Creatieven'! De website doet het niet echt optimaal, dus om te stemmen heb je op sommige computers/telefoons wat doorzettingsvermogen nodig. Dus ik waardeer het dan ook nog meer als je de moeite wil nemen op me te stemmen. Ik ben in goed gezelschap met o.a. Maaike Ouboter, Kim van Kooten en Life of Pie Amsterdam. Maar ik hoop natuurlijk dat je op mij stemt ;)
Dit schrijft de Viva over me: "Ze was één van de vier genomineerden voor ‘creatieve ondernemer van het jaar’: Renate van Dijk. Ze maakt met haar bedrijf Wit Photography leuke nieuwe dingen mogelijk rond bruiloften en bruiloftfotografie: houd bijvoorbeeld een ‘pop-up wedding’ of krijg een Nederlandse fotograaf mee naar je buitenlandse ceremonie. Renate wil zich losmaken van de machocultuur in de fotografiewereld, door zich minder op techniek te richten en meer op creativiteit."
Hier kun je je stem uit brengen (soms moet je dus even refreshen als je me niet tussen de Creatieven ziet staan): http://www.viva.nl/viva400/creatieven/page/2/#renate-van-dijk

Post has attachment
Ga je #trouwen? Je kunt nu een #trouwreportage t.w.v. €1800,- #winnen! Ga naar http://www.wit-photography.com/win-een-bruidsreportage voor meer informatie en om je aan te melden!
Photo

Post has attachment

Post has attachment
We zijn op #zoek naar een #verliefd, #verloofd of #getrouwd stel dat #model wil staan! Op 26-4-15 in Lisserbroek vindt de shoot plaats. Mail jullie foto naar info@wit-photography.com om je aan te melden.
Photo

Post has attachment
Nieuw in NL: de pop-up wedding! Zonder weddingplan stress trouwen in een betoverende, intieme setting. Alleen jij, je verloofde, een BABS, twee fotografen, een ongelofelijk mooi gestylede trouwlocatie en je allerliefste vrienden en familie.
Kijk voor meer info op www.pop-up-wedding.com of volg ons op http://facebook.com/popupweddingnl
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Nieuwe inspiratie blogpost online over #Engaged. Het mooiste #WeddingEvent van NL: http://t.co/7BJSi7mO3t http://t.co/VfMX6c3uSt
Photo
Photo
02-11-14
2 Photos - View album

Post has attachment
Een preview van de #bruiloft van Mireille & Marijn. Zij trouwde in het mooie #Delft bij 'Het rieten dak' in de buitenlucht tijdens zonsondergang. We maakte o.a. foto's in de bieb van de TU, in een bootje, bij de Oostpoort, in een met graffiti gevulde fietserstunnel en bij Brasserie Huszár.
PhotoPhotoPhotoPhoto
17-10-14
4 Photos - View album

Post has shared content
Wit Photography staat op ThePerfectWedding.nl! Dé trouwsite van Nederland!

Post has attachment
Een mini voorproefje van de bruiloft die ik afgelopen zaterdag in Tilburg fotografeerde. Met een fijne middag bij de bomenlounge, een avondceremonie in het gezellige Klasse Theater, een trouwfie (jup, de ambtenaar gaf de bruid tijdens de ceremonie haar telefoon zodat ze een trouw selfie kon maken), een enorme bruidstaart van Cake 5, een echt trouwlogo en héél véél vintage. 
Photo
Photo
02-09-14
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded