Profile cover photo
Profile photo
NikoNiko Hana
Hold faithfulness and sincerity as first principles.
Hold faithfulness and sincerity as first principles.
About
Posts

Post has attachment
red velvet!
assalamualaikum, actually selalu nak menulis, sebab suka. Tapi, kalau nak menulis perlukan moo. tak datang-datang mood ni sampailah hari ini :D moga2 dapat habiskan satu entry ni malam ni. Rasa-rasanya dah kene start berblog semula, sebagai satu jalan mengi...
red velvet!
red velvet!
niko2hana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DIAN WIDE SHAWL OPEN ORDER!
Hi and assalamualaikum readers!! nikoniko dah lama tak update blogspot. Busy je memanjang. Nak update, sekali terlupa! Opsss, sebelum terlambat, nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan buat semua pembaca yang beragama islam tidak kira dimana jua anda b...
DIAN WIDE SHAWL OPEN ORDER!
DIAN WIDE SHAWL OPEN ORDER!
niko2hana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
baru berjinak-jinak
wah dah lama rasanya tak update blog. busy-busy and super busy! hehe. baru berjinak-jinak dalam perniagaan, so sangatlah busy nak kene fikir macam-macam. takpelah, take it as a challenge! So, i pikir senang je business, rupa-rupanya indah khabar dari rupa :...
baru berjinak-jinak
baru berjinak-jinak
niko2hana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Menabung
hehe, semangat pulak meng"update" blog ni kan! nama saya Gachapin! mulai hari ini tuan saya akan gunakan saya untuk memuatkan perut saya dengan seberapa duit yang mampu dimuatkan!   korekara yoroshiku onegaishimasu!! :D
Menabung
Menabung
niko2hana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
sehari beriadah di SUNSET BRIDGE!!
Assalamualaikum! this week punya hujung minggu, kami berempat gads-gadis Kagoshima ini ingin melepaskan stress dengan beriadah di taman! Good for body and mental :D so, we decided to go to Fukiage untuk beriadah di Sunset Bridge! Sunset bridge ini kalau di ...
Add a comment...

Post has attachment
TRIP TO MOUNT ASO, KUMAMOTO!
Last Saturday, short-notice trip pergi Kumamoto yang mana prefecture ni bersebelahan sahaja dengan Kagoshima. It took about 3hours driving to arrive at the top of Mount Aso. But, as i was not the driver, so i can enjoy the view to Mount Aso. We are at the s...
TRIP TO MOUNT ASO, KUMAMOTO!
TRIP TO MOUNT ASO, KUMAMOTO!
niko2hana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SKII set basic
SKII set basic
niko2hana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded