Profile cover photo
Profile photo
Cik Vee
32 followers
32 followers
About
Cik's posts

Post has attachment
TOLONG!!!!!KAWAN KAWAN!!!!

Post has attachment
Tolong Saye kawan-kawan
Assalammualaikum dan salam petang semua bloggers... salam ceria semua.apa khabar sihat ke uols....sebenarnye cik vee ni dah runsing sangat tentang blog cik vee nih...setting dah lari la xtahu nak repair kat mana.. kawan kawan tolong laaaaaaa saye......nak s...

Post has attachment
jom intai2 my frens

Post has attachment
Deco Bantal Comel dan Keychain
Bantal Comel Assalamualaikum semua...weeee....penat penat dah ni..sibuk lagi busy buat bantal..eh jahit bantal....deco comel comel....untuk customer tersayang semua..thank you so much kerana support cik vee dalam bidang jait menjait decorative pillow ni ye....

Post has attachment

Post has attachment
Deco Bantal Comel dan Keychain
Bantal Comel Assalamualaikum semua...weeee....penat penat dah ni..sibuk lagi busy buat bantal..eh jahit bantal....deco comel comel....untuk customer tersayang semua..thank you so much kerana support cik vee dalam bidang jait menjait decorative pillow ni ye....

Post has attachment
Bantal Comel dibuka untuk Tempahan

Post has attachment
Bantal Deco Felt Comel
Bantal Felt Comel Assalamualaikum semua lamanye tak updated.sibuk sangat2 buat tempahan bantal comel untuk customer.siang malam dok menjait..hehe over je cik vee ni... ok Tempahan Bantal Comel dibuka ye...boleh deco untuk diri atau bg hadiah pada kawan kawa...

Post has attachment

Post has attachment
Lawatan ke Pusat Sains Negara (Wilayah Utara)
Lawatan ke Pusat Sains Negara (Wilayah Utara) Assalamualaikum semua, Pada 21 November 2013 Cik Vee ambil cuti kerana ada temujanji dengan doktor.Nak bawa anak check up...Dah setahun anak mommy ye.. Ok dipendekkan cerita,setelah selesai semua urusan di Klini...
Wait while more posts are being loaded