Profile

Cover photo
Zurich Marató de Barcelona
148 followers|45,102 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

3
1
Add a comment...
 
#Runners,

Here the Trailer "LIVING THE DREAM" by Marcel Zamora!
http://bit.ly/H1Z1Ka

+ASICS 
5
1
Add a comment...
 
Expo Sports 2014!!

14 y 15 de marzo 2014! 
  #Cycling   #triathlon   #running   #trailrunning  
1
Add a comment...
 
Portes obertes a l'Expo Sports! T'esperem al pavelló 6 de la Fira de Montjuïc (pl. Marquès de Foronda)! ;) / ¡Puertas abiertas en la Expo Sports! Te esperamos en el pabellón 6 de la Fira de Montjuïc (pl. Marqués de Foronda) ;) / Doors are open at the Expo Sports! We are waiting you at the Fira of Barcelona in the pavilion 6 (pl. Marquès de Foronda) ;)
1
Add a comment...
 
13th of March 2016
#ZurichMaratoBCN  
Set us as your next goal!! 
8
3
Add a comment...

Zurich Marató de Barcelona has a new profile photo.

Shared publicly  - 
 
Zurich Marató #Barcelona  2014

16/03/2014
2
Add a comment...
 
Gran vídeo de la Zurich Marató de Barcelona 2012. Gràcies a lamaratopasapas.com!! / Gran vídeo de la Zurich Marató de Barcelona 2012. ¡¡Gracias a lamaratopasapas.com!! / Great video about Zurich Marató de Barcelona 2012. Thanks to lamaratopasapas.com!!
 ·  Translate
1
3
Add a comment...
 
CANVI D'HORARI: Recorda que demà, a les 2am seran les 3am. http://bit.ly/ywv4gE / CAMBIO DE HORARIO: Recuerda que mañana, a las 2am serán las 3am. http://bit.ly/FQYpRe / TIME CHANGE: Mind that tomorrow, at 2am it will be 3am!! http://bit.ly/GUGX3e
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Runners, us esperem a l'Expo Sports! Obrim fins a les 20h. SOM-HI!!
1
Add a comment...
Story
Tagline
Fes-la teva! / ¿Hazla tuya! / Make it yourself!
Introduction
La Zurich Marató de Barcelona tornarà a omplir els carrers de la ciutat el proper diumenge 16 de març 2014. Els corredors, provinents de tot el món, recorreran la ciutat al llarg de 42 kilòmetres i estaran recolzats pel nombrós públic que sortirà al carrer a animar als atletes. Així mateix, un bon grapat de grups d’animació, entre els quals hi trobarem grups de música, teatre o xocolatades populars, posaran la nota de color en aquest dia que serà sense cap mena de dubte, una gran festa ciutadana.
------------------------
Zurich Marató de Barcelona volverá a llenar las calles de la ciudad el próximo domingo 16 de marzo 2014. Los corredores provenientes de todo el mundo, recorrerán la ciudad a lo largo de 42 kilómetros y estarán apoyados por el numeroso público que saldrá a la calle a animar a los atletas. Asimismo, diferentes grupos de animación, entre los cuales encontraremos a grupos de música, teatro o chocolatadas populares, pondrán la nota de color en este día que será sin lugar a duda, una gran fiesta ciudadana.
Contact Information
Contact info
Email