Profile cover photo
Profile photo
Encik Adam
33 followers
33 followers
About
Posts

Post has attachment
HARGA MASIH KEKAL
Walaupun sudah bertahun .. lebih dari 10 tahun  .. dan sekitar itu jugalah blog ini memasarkan program outdoors , riadah , rekreasi , penginapan , teambuilding dan sebagainya . Untuk 2019 ini , melalui blog ini kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada se...
Add a comment...

Post has attachment
selamat datang 2019
untuk 2019 beberapa perkara masih sama untuk aku . Facebook , instagram , hiking ,outdoors , trekking , takaful  , sungai sedim , gunung-ganang masih berjalan macam biasa. beberapa perkara mungkin akan berubah , tapi biarlah masa menentukannya .
Add a comment...

Post has attachment
welcome 2019`
welcome 2019  . we have no plan to increase our rate yet. for 2019 .. white water rafting RM180  (standard ) . still. we promise never increase within this 1st half of 2019 .  RM180 has been for years .. more than 10 years we sticks with this rate. We will ...
Add a comment...

Post has attachment
TRAVEL INSURANCE
post kali ini nak cakap , apabila kita terfikir untuk dapatkan takaful  / insuran travel . Maka ada baiknya juga jika kita usahakan lindungi diri kita 24jam selama 365 hari setahun terhadap kemalangan . saya gesa , ambillah takaful kemalangan diri . persona...
Add a comment...

Post has attachment
**
PRODUK TERBARU DI ZURICH TAKAFUL IALAH MUMTAZ KITA BUATKAN SAVING DAN PERLINDUNGAN TAKAFUL ADA PULANGAN 18% , 38% DAN 48% DARIPADA NILAI SAVING TU . BEST SEBAB KITA BAGI KOMITMEN HANYA 8 TAHUN TETAPI BENEFIT KEKAL SAMPAI 16TAHUN
Add a comment...

Post has attachment
**
Siapa ada masalah screen lock pattern @ pin sahaja yang boleh . tak boleh kembali kepada None ( tanpa lock screen ) . asal buka screen jer kena password atau pattern . nak disabled dia grey pula ( tak boleh klik ) . option to select "none" is not available ...
Bila Bintang Berbicara......
Bila Bintang Berbicara......
sukahatiadam.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dialisi dan Kanser .. bil rawatan seperti di Caj . Bukan limited seumur hidup
nak guna kad , nak pilih kad di pasaran . nasihat saya antara faktor pemilihan seterusnya seperti dalam posting kali ni . saya tekankan , nak pilih kad di pasaran , carilah , ambilah yang tak ada limit khas untuk rawatan kita. Contoh kes dialisis dan kanser...
Add a comment...

Post has attachment
CONTOH untuk MEDICA2015 Khas Wanita Usia 20an
MEDICA 2015 : Medical Card Maa Takaful MEDICA2015 adalah produk terbaru Maa Takaful kategori Medical Card. Medical
card ini akan membayar bil rawatan di hospital swasta mahupun kerajaan. Semua
perbelanjaan bil rawatan seperti ditanggung oleh medical card in...
Add a comment...

Post has attachment
Suasana Hijau dan Damai Dalam Pakej Camping Experience
RM100 3H2M biarlah gambar
berbicara untuk anda .
Add a comment...

Post has attachment
this is white water rafting . 
for booking call this guy. 
0136061652 adam
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded