Profile cover photo
Profile photo
Loodgietersbedrijf Zwaneveld
About
Loodgietersbedrijf Zwaneveld's posts

Post has attachment
Helaas kampt een op de tien huishoudens jaarlijks met een verstopping in de riolering. Dat, terwijl de meeste verstoppingen eigenlijk prima te voorkomen zijn door enkele tips in acht te nemen. Het vereist niet heel veel extra handelingen om de kans op een verstopping zo gering mogelijk te maken. Wel moet er soms anders omgegaan worden met bijvoorbeeld het doen van de afwas. In ieder geval is het zeker de moeite waard om onderstaande tips in acht te nemen. Een verstopping veroorzaakt altijd veel ongemak maar kan ook nog eens veel tijd en geld kosten. Wanneer een verstopping te voorkomen is, is het zeker aan te raden om daar alles aan te doen.

Post has attachment
Onze loodgieters kunnen het niet vaak genoeg zeggen: maak de kans op verstoppingen en lekkages in uw woning zo klein mogelijk. Toch blijkt dit voor veel woningbezitters lastig te zijn! Een van de problemen waar veel woningbezitters mee te kampen krijgen, is het overstromen van de regenpijpen. Bij het overstromen van een regenpijp kan het vocht gedeeltelijk in uw muren trekken, waardoor schimmelplekken aan de binnenzijde van uw woning ontstaan. Niet alleen geeft dit een onsmakelijk gezicht, ook is het erg lastig om de schimmelplekken te verhelpen. Reden genoeg om een dergelijke situatie te voorkomen!

http://utrechtloodgieters.nl/bladvangers-aanschaffen-en-regenpijpen-plaatsen

Post has attachment
Wilt u ook voorkomen dat uw leidingen komende winter knappen? Zorg er dan voor dat u tijdig een loodgieter inschakelt om de kraan af te laten sluiten. Hiermee voorkomt u ook waterschade aan muren en vloeren. Lees in ons artikel meer over het afsluiten van de waterkraan.

Post has attachment
Heeft u een cv-ketel die aan vervanging toe is? Wij adviseren u om dit in de aankomende maanden te doen, in de zomer worden cv-ketels namelijk bijna nooit gebruikt. Lees over de nieuwste ketels in het onderstaande artikel!

Waterpunten aanleggen in de tuin? Ook dat kunnen wij voor u doen. Het is namelijk niet alleen belangrijk om binnen voldoende punten, maar zeker ook buiten. Nu het warme weer er aan komt is het belangrijk om uw gazon en planten regelmatig te kunnen sproeien.

Voorkom lekkages om verdere schade te ontlopen aan uw huis. Vaak is het een veel voorkomend probleem bij huizen die al enige tijd meegaan. Heeft u een lekkage twijfel dan niet! Wij staan 24/7 voor u klaar.

Nu het mooie weer ons landje toetreed is het verstandig om de dakgoten van uw huis eens na te gaan. Het kan namelijk zijn dat deze verstopt zijn geraakt of toe zijn aan vervanging door slijtage. Een ervaren loodgieter kan u daar bij helpen om uw dakgootsysteem weer optimaal te laten functioneren.

Door het slechte weer de afgelopen weken kan het zijn dat uw afvoer verstopt is geraakt door al het vuilwater. Mocht u dit probleem constateren, neem dan direct contact met ons op!

Post has attachment
Hulp nodig? Uw vuilwaterafvoer zit verstopt en u weet niet waar het probleem zich ergens bevindt. De loodgieter Utrecht heeft ervaren loodgieters in dienst die voor u de klus klaren.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded