Profile cover photo
Profile photo
rina sh ab hamid
18 followers -
Beranikan diri dan buat perkara yang betul
Beranikan diri dan buat perkara yang betul

18 followers
About
Posts

Post has attachment
JAMU VHERB BY NURRAYSA
JAMU V'HERB ❤ Bahan-bahan ♣ Akar Kacip Fatimah ♣ Akar serapat ♣ Buah Manjakani ♣Ubi Kunyit ♣Herba Terpilih ❤ NO. KKM MAL 14085027T ❤ Apa yang best tentang Jamu VHerb? ♣ boleh diambil seawal usia remaja (akil baligh) ♣ sesuai untuk ibu menyusu ♣ sesuai untuk...
JAMU VHERB BY NURRAYSA
JAMU VHERB BY NURRAYSA
souqofayana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KABUKI BRUSH BY NURRAYSA
BERUS KABUKI ❤  Bahan-bahan ♣ Bulu berus dibuat daripada bahan sintetik. ♣ Batang berus dibuat daripada kayu. ❤ Apa yang best tentang Berus Kabuki? ♣ Ada 11 batang berlainan fungsi -6 berus mata, 5 berus muka. ♣ Bulu berus yang lembut. ♣ Ringan dan mudah di...
KABUKI BRUSH BY NURRAYSA
KABUKI BRUSH BY NURRAYSA
souqofayana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RESDUNG DAN ABANG YUN
Resdung dan Abang Yun memang tidak dapat dipisahkan. Hari-hari bersin, gatal hidung dan berair hidung. Tidur pun kadang-kadang berdengkur. Abang Yun ni allegic dengan aircond tapi tiap-tiap malam tidur nak kena on aircond. Kalau tidak tak boleh tidur katany...
Add a comment...

Post has attachment
BIG SIZE BLOUSE BUNDLE
Assalamualaikum/hi uolls Ada yang mencari blouse untuk pakai jalan-jalan dan harian kat rumah? Ni dia hasil belahan dari bale bundle big size blouse. ❤ item belum cuci ❤ condition pakai jalan-jalan. 9/10 ❤ refer size dan details ukuran pada gambar ❤ not for...
BIG SIZE BLOUSE BUNDLE
BIG SIZE BLOUSE BUNDLE
souqofayana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Abang Yun Birthday
Kali ni lewat juga sambutannya sebab Cik Rina sibuk uotstation. Tunaikan juga permintaan abang Yun untuk ajak kawan-kawan dia makan kat rumah. Menu ringkas ❤ Kek padang bola dari Bred Time, Bangi ❤ Pizza dari Pizza Hut Delivery. Cik Rina beli pan personal y...
Abang Yun Birthday
Abang Yun Birthday
allaboutmytruestories.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Irham dan Basikalnya
Dah lama sangat rasanya tak menulis kat sini. bukan saja berhabuk tapi dah bersawang rasanya blog ni. Nak cerita akhir-akhir ni bila temujanji Irham di hospital Cik Rina dan suami dah mula bawa 'basikal' Irham. Itupun atas nasihat pegawai cara kerja kat hos...
Irham dan Basikalnya
Irham dan Basikalnya
allaboutmytruestories.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PROMOSI RAYA NURRAYSA
Assalamualaikum/hi uolls. Dah lama Cik Rina tak update info kat blog ni kan. Ada tak yang tertunggu-tunggu promosi dari Nurraysa Beauty? Kalau ada ini adalah bonus untuk uolls. Ada promosi sempena nak raya tak lama lagi. Jom cuci mata. Ada yang berkenan bol...
PROMOSI RAYA NURRAYSA
PROMOSI RAYA NURRAYSA
souqofayana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SARUNG BANTAL BUNDLE BATCH 1
* item BUNDLE. not for fussy person * condition almost like new (8/10-9/10) * Material cotton * tak ada stain * warna mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor cahaya * belum basuh * stricly untuk serius buyer. * booking 24 jam sahaja.  * Wassup 012 9459952...
SARUNG BANTAL BUNDLE BATCH 1
SARUNG BANTAL BUNDLE BATCH 1
souqofayana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CHINESE NEW YEAR PROMOTIONS
CHINESE NEW YEAR PROMOTIONS
CHINESE NEW YEAR PROMOTIONS
souqofayana.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
YEAR END SALES
JUALAN HUJUNG TAHUN KEMBALI LAGI >>>> Lebih MURAH >>>> Lebih PILIHAN Memang syok tau kawan2. Jom cantik2 bersama Nurraysa Beauty. Produk HALAL dan SELAMAT digunakan. RINA 012 9459952  Stokis Nurraysa Beauty PROMO 15 - 31 Disember 2015 * Lipstik * Eyeliner *...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded