Profile cover photo
Profile photo
Airen Surayya
22 followers
22 followers
About
Airen's posts

Post has attachment
2017; Be kind to me
Assalamualaikum w.b.r Permulaan 2017 yang agak lambat untuk saya update entry. Bulan kedua baru berpeluang masuk untuk tap tap tap keyboard. Nak kata sibuk yang amat tu tidaklah, tapinya sebab menangguh nak update, maka Februari baru mula.                  ...

Post has attachment
Cikgu Garang
Aktif betul budak-budak sekarang ni ye. Jangan kata waktu pagi, waktu rehat, waktu nak balik, kaki tangan mulut tak pernah berhenti-henti bergerak, bercakap. Ya Allah, kan bagus kalau bercakap tu pasal pelajaran ke, pasal tak faham soalan ke, ini hemm.  Ber...

Post has attachment
When you know someone talking behind your back
Assalamulaikum w.b.r Waaa.. I really forgot to update my entry.  But Today, I have something to share. I just got bad news from my bff. Really ruined my mood.  But, we can ignore it. Why?  Because that is only "people's assumptions ". So,  What should we do...

Post has attachment
How's your day today?
Assalamualaikum w.b.r Waaa... finally, its Friday! holiday?  NO! Somethings good  happened as well, but there's something ruined my mood. I was thinking, how to be a positive thinker. but...  SYAITONIRAJIM ni...  hahahahhaha. marah ke setan pulak kan forget...

Post has attachment
2016
Assalamualaikum w.b.r My first entry for 2016. Alamak, I'm so lazy to write entry. ( I know, no one cares) LOL. Not so late kan? even its already March, the end of March i mean.  Hem, whats should i write ha?  Actually, I further study at upsi, in Sarjana P...

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment
Apa itu UJUB?
Assalamualaikum .w.b.r  Dengar Ustaz Kazim Elias pesan semalam (i mean, pesan on youtube.) huhu UJUB Rasa bangga diri sendiri UJUB ADA  TIGA JENIS  - UJUB PADA DIRI SENDIRI - Bangga diri sendiri – tengok orang lain punya gelang , tapi dalam hati cakap - Law...

Post has attachment
Palaroid. I want!
Assalamualaikum w.b.r Terlebih rajin nak update dua entry hari ni. I cant what to get my own palaroid.  Tak sabarnya. Tengah simpan sikit-sikit ni. InsyaAllah bulan ni jugak akan dapatkan. Kenapa palaroid? Print je lah gambar dari hp. TAK NAK. lalallala Nak...

Post has attachment
Melarikan diri.
Assalamualaikum w.b.r Happy weekend! Seronoknya cuti kan. Melepek-lepek kat rumah. BAHAGIAAA NYA!  Sekarang saya sedang melarikan diri.  Melarikan diri daripada FACEBOOK. For now, i will deactivate my account facebook until i secure to be back. *ececeh.  Bu...
Wait while more posts are being loaded